Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sut vermiyorlar mama veriyorlar sandim.ayrica biraz sakin olmayi deneseniz cok iyi olurSiz okumadınız galiba çocuğu aç birakiyorlarmis. Belki çocuk ac ac ağlamaktan katılıyor babaanne diye güvenecek mi?
Bebek cok kucuk o yuzden soyledim guvenlik acisindan yaniÇocuğuna bakıcı baktı saatinde yedirdi içirdi büyüdü gelişti sabah gelince kucağına atlardı
Konu sahibinin Kv si iki aylık dikkat çekerim iki aylık bebeği uyudu diye beslemiyor
Daha iyi bakar klişe bir laftır daha iyi bakamadığı açık
Oğlum bebekken ayda 1 kg alırdı yürümeye başlayınca çok kilo almadı hala da ince
Bakıcın karalar bağladı yediriyorum da neden kilo almıyor diye kadın bebeği umursuyordu ama konu sahibinin Kv si hem yedirmeyip hem konu sahibinde kusur arıyor
Özetle babaanne yahut anneanne iyi bakar diye birşey yok bakamıyorsa başkası bakar
El kadar bebek aç olmasa bile memede durmak ister güvende hissetmek için.
Kaç yetişkin var bir tanesi bile bebeği umursamıyor.
İşe geldim daha kahvaltı etmedim midem kazınıyor. Şu anda gelişme çağında olan bir bebeğin aç olduğunu düşünmek çok ağır..
Ben kalkıp yemeğimi kendim alabilirim ama minicik bebek mama verirlerse içecek..
Sadece kilo da değil mesele. Organları bile aldığı gıdaya bağlı olarak reaksiyon geliştirir. Yani hala gelişiyor..
Ben işe geri dönünce 1 yaşına kadar süt iznimi öğle yemeği paydosumla birleştirerek kullandım. Hem bebeğim gün içinde beni görsün kendi emsin, hem ben onu göreyim diye..
Arkadaşlar o dönem 'ne güzel annesin' deyince tuhaf gelmişti ekstra ne yapıyorum ki diye düşünmüştüm. Demek ki bir bildikleri varmış..
Konu sahibi madem çok kıymetli işini bırakamıyorsun kv ile falan gidin bari doktora. Doktor uyarsın öğünler konusunda![]()
Gayet guvenilir bakicilar var , kvden bin kat daha iyi bakarlar , herkes vicdansiz degil , isini hakkiyla yapan tonlarca bakici var bu ulkedeBebek cok kucuk o yuzden soyledim guvenlik acisindan yani
Bebek için şu an asıl tehlikeli kişiler, konudaki aile üyeleri.Bebek cok kucuk o yuzden soyledim guvenlik acisindan yani
Kilodan kastim gelisimiydi zaten malum kiloyla bakiliyor , ilk yorumumda da yazmistim , bu sekilde ac birakarak omur boyu cekecegi hastaliklara yol aciyorlar
Biz burda yabancilar olarak kuduruyoruz , annesi bi kendine gelip de bebegini koruyamiyor ya insanin akli almiyor
Kilodan kastim gelisimiydi zaten malum kiloyla bakiliyor , ilk yorumumda da yazmistim , bu sekilde ac birakarak omur boyu cekecegi hastaliklara yol aciyorlar
Biz burda yabancilar olarak kuduruyoruz , annesi bi kendine gelip de bebegini koruyamiyor ya insanin akli almiyor
birakirmisin de benim.isim yaparim.ben ufak bir tepki verinNerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.