• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebek kv, görümce, eş

Bebegime annem gözü gibi bakarken ondan ayrı kalmaya dayanamayıp ucretsiz izne ayrıldım sırf onunla oyunlar oynayalım, zihinsel ruhsal gelişimine daha çok katkı sagliyayim, annesine doysun diye... ki esim de izne ayrilmami istemedi zira izne ayrılmam bizi ciddi manada eksiye düşürdü..ama ben esimi dinlemedim izne ayrilmiyorsam kazancimin bir kurusunu vermiycem sadece ev kirasi ve elektrik su oderim gerisine karismam yok sana para dedim agzini acamadi... hic bisey evladimdan değerli değil. Ucu ucuna geciniyoruz ama evladım ve ben çok mutluyuz.

Sizin çocuğunuz su an aç ve siz nasıl kavga etmem agzimi acamam diyorsunuz sasirdim.. lütfen ağzınızı biraz acin bu kadar da kocisci olmayın..

hormonlarinin verdigi etkiyle biraz duygusalsindir galiba. kayinvalideler yaranamiyor arkadas, kesinlinle yaranamiyor.
daginiksindir belki ona gore, ne var diyebilir kayinpeder? kayinvalide bakiyor cocuguna, ne var bunda? az iciyosa sen geldikten sonra cok icir? abartmayin bukadar, hem bakiyorlar hemde boyle buyutuyosunuz. bakici tutun, krese verin, olmadi oturun evinizde cocugunuzu buyutun canim bide gelmis konu yazmissiniz. ay sinirlendim yazdikca hahah.

dogumdan 8 hafta sonra ise baslayabilmek icin cok iyi bir duzen gerekir, ve de saglikli bir anne ve bebek.

Sizin hamileliginiz zor gecmis, dogumunuz ve lohusaliginizda da fiziksel sorunlar yasamissiniz,
kesinlikle ise donmeye hazir degilsiniz.
Gerekirse esiniz iki iste calisacak ama siz evde kalacaksiniz bu donem,
bunun bakiciyla kresle vs olacak alternatif bir cozumu yok sizin icin, cunku sagliginiz direk buna engel.

Ayrica goruyorum ki muhakeme yeteneginiz de zayif, ya bu yasadiklariniz sizi boyle yapti, ya da zaten boyleydiniz, bilemeyiz.

ancak su anlattiklariniz 2 aylik bebege reva olacak bir duzen degil, bunu goremeyecek durumda iseniz gercekten akli selim bir yakininizdan yardim isteyin (Bir uzmana basvurun diyecegim de simdi ona da olmaz diyeceksiniz siz.)

al ucretsiz izin,
al cocugunu babanin evine git, bakmazlar mi?

bu acil donem bittikten ve bebegin toparlandiktan sonra ise ve eve donersin.

Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.
Eşinizi de alın doktora gidin. Kilosuna baktırın boyuna. Eşiniz hala annem kardeşim baksın diyebiliyorsa ben onun babalığından şüphe duyarım. Doktor da anlatır zaten size az kilo almış vs diye.
Gerekiyorsa ayrılın işten kendiniz bakın. Sırf sizi kötü göstermek için mama vermeyip anne sütü yok ondan böyle oldu diyen şuursuzlara da emanet etmeyin bebeğinizi.

Nerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben cocugun babaanne veya anneanneye bırakılmasına karsıyım.Bunun yerine guvenılır bır bakıcıya bırakın.Cunku sonucta hep basa kakma sanki cocugu da kendileri dogurmus gibi bir tavırla karsılasmak mumkun.

Bebeğinizin sağlıklı şekilde buyuyebilmesi için günde 30 gr alması gerekir yani 13 günde 390 gr almış olması gerekirdi. Yavrunuz AÇ AÇ AÇ..

Biliyorum ama kullanamam maalesef gücümüz ona yetmez.
Benim kızım da meme emmedi sutumu sagıp veriyordum ona bile isteksizdi inanın anneden baskası ugrasmazdı eşim bizim kız beslenmeye tepki olarak dogmus diyordu uyurken besliyorduk biz de. Şimdi de sarkılar turkuler kitaplar vs dikkatini cekip bir şekilde sutunu içiriyorum. Sizinki de böyleyse ne babaanne ne anneanne ugrasmaz.Eşinizle konusup en azından 6 ay ek gıdaya gecene kadar cocugunuzla kendiniz ilgilenin

Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Ne demek ya istemiyormuş beyimiz hey Allahım o bence annesini gorumcenızı istiyor o yuzden yardımcı gelmesin diyor

Nerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.
Allah askına sunların topunu kovalayın evden sınırım zıpladı

Maalesef tansiyon sorunum vardı erken ayrıldım. Bebeğim o kadar küçük ki bakıcı hiç uğraşmaz gibi geliyor yine de canı en azından zarar gelmez diye düşünüyorum ama onlar da kendini bir şey sanıyor.
Guvenılır bır bakıcı babaannesinden iyi bakar emin olun

Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.
Sizin beyniniz durmuş hanımefendi cocugu alın sunların elinden Allahım yarabbim ya

Bende aynı durumdaydım. Kayınvalidem çok temiz olmasad benim yaptığıma laf ederdi. Misal kendisi toz bezleriyle iç çamaşırlarını aynı anda yıkar :kusmuk: ama bana gelince dağınık derdi. Aynı binadaydık ,komşular evimi görüp kayınvalideme helal heryeri bal dök yala demişler sesini kesti :)Taşındılar çalışmak zorundayım çocuklarım onda:olamaz: Yinede her defasında Allah razı olsun diyorum. Çocuklarıma bakıyorlar..:dua:

Milana22 Milana22 @grill yapılan şey ihmal ve istismar!! komşumuz olsa ihbar etsek sosyal hizmetler gelecektir. buradan ıp adresinden kişiye ulaşılabilir mi? Eski üyeler olduğunuz için sizleri etiketledim

Milana22 Milana22 @grill yapılan şey ihmal ve istismar!! komşumuz olsa ihbar etsek sosyal hizmetler gelecektir. buradan ıp adresinden kişiye ulaşılabilir mi? Eski üyeler olduğunuz için sizleri etiketledim
Hayir ulasilamaz , isterseniz 183 u arayip sikayet edebilirsiniz
Site ancak yasal yoldan talep gelirse ip adresini ve uye bilgilerini verebilir , baska turlu veremez
183 de cozum olmayabilir cunku cocugun ac oldugunu kanitlamak gerekir vs vs
Buyuk ihtimalle konu sahibi inkar edecektir bu yazilanlari

Hayir ulasilamaz , isterseniz 183 u arayip sikayet edebilirsiniz
Site ancak yasal yoldan talep gelirse ip adresini ve uye bilgilerini verebilir , baska turlu veremez
183 de cozum olmayabilir cunku cocugun ac oldugunu kanitlamak gerekir vs vs
Buyuk ihtimalle konu sahibi inkar edecektir bu yazilanlari
Teşekkür ederim. Konu sahibi inkar da etse burada yazılanlar var. Büyük ihtimalle bebek ailede kalır ancak aile denetim altında olur. Böylece biraz kendilerine çeki düzen verirler. Ancak kişi bilgisi olmadığı için 183ü aramak yersiz olur.

Teşekkür ederim. Konu sahibi inkar da etse burada yazılanlar var. Büyük ihtimalle bebek ailede kalır ancak aile denetim altında olur. Böylece biraz kendilerine çeki düzen verirler. Ancak kişi bilgisi olmadığı için 183ü aramak yersiz olur.
Ben bir kere aradim
Burada gayet rahat kocam bebegimizi dovuyor diyen bir uye icin aradim ve internet adresini verdim , yani kadinlar klubu su konu diye
Ilgileniyoruz dediler , hatta sonra beni aradilar ama toplantidaydim acamamistim
Sonucu ne oldu bilmiyorum ama kimlik bilgisini bilmedende simayet edebilitorsunuz 183 e

Inkardan kastim kanitlanamayacak olmasiydi
Ben siddet icin sikayet ettim sonucta siddet konu sahibi itiraz etse de kanitlanabilir
Ama hani cocuguma mama vermiyorlar kismini ispat etmek zor o yuzden birs yapamazlar demek istemistim

Back
X