2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

okurken agladım gercekten; bu yasta nasıl bır sey bu! Allah ıslah etsın kocanı ne dıyım. Allah yardımcın olsun ve senı ıyı ınsanlarla karsılastırsın... evladında emınım goruyordur bunları affeder senı; kendıne oyle bır yakıstırma yapma sakın. Allah yardımcın olsun...

benm herşeyimi aldı ve çekti gitti. ben napıcamı nasıl ayakta kalıcağımı bilmiyormm

Allahım tez vakitte kurtarmış senii biran önce biter davanız umarım... böyle insanlrdan koruusn Allahım... karamsar olma ama evet çok ama çok zor zten pskolojik bir destek almadan bunu atlatamazsın. Ama hataya şimdi daha sıkın tutunman lazım hayata en bastan yeniden baŞlıcaksın... zamanı gelince yine sevdiğin olucak yine bebeğin olucak Allahın izniyle. şuan bunlar sana imkansız gelse bile bu acı geçmez gibi gelse bile emin ol herşey düzelcek. enazından ailen var..

her akşam bir kadın cinayeti izliyoruz tv de bu zihniyetteki adamlar yüzünden,hasta bunlar..
Allah canınıza sağlık versin ve sabır...

İNŞŞŞ İNŞŞ affeder beni. yoksa ben ona kıymak istemezdm.

Allahımm bu nasıl bir insandır
su an göz yaşlarıma hakim olamıyorumm . olamıyorumm e benim güzelimm hiç mi görmedin bunun gerçek yüzünü... hiç mi balım hı..
sen hamile bir insana nasıl kıyarsın nasıl ... bu insan değil değil yaa su an yazamamıyorum bile çok kötü oldum

ah keşke görebilseydm de şu genç yaşımda peşine takılıp gitmeseydm. belki bana gösterdi ben görmedm yada görmek istemedm. saf saf sevdim. ama sevginin yetmediğini çok ii bir şekilde gördüm. sen bi de benm içime sorsan... benm kanamalarım çoccuğumun düşük riski olmasıda hep onun yüzünden...

allah o adamı islah eylesin. ben anlamıyorum arkadaşlar. bir anne oğlunun nasıl olduğunu en iyi bilendir değilmi? niçin onları evlendirirsin.
bu kıza yazık değilmidir???

arkadaşım, sen elinden geleni yapmışsın. o sana s.git demeseymiş, demekki hala katlanacakmışssın bu duruma.. allah yar ve yardımcın olsun.
sana çook üzüldüm. her şeyi yaşamışsın. bu adam bile değil, çok cahil. daha gelişmemiş. pişman olacaktır inan bana. fakat hakkında hayırlısı, bundan kurtulduğuna şükretmelisin. hiç üzülme, verilmiş sadakan varmış de. benim gibi birini asla bulamaz diye düşün. zaten öyledir, ağzın var dilin yok. alttan ala ala başına çıkmış.

kürtaja gelince, yalnış yapmışsın, katil olmuşsun. allahın emrine uymamışsın. bunun için tövbe etmelisin bol bol tövbe et. allahım, senin işine karıştım beni afet diye
yalvarmalısın. lütfen daha fazla üzülme ve hayatına bak. geleceğimi çaldı diye düşünme kendine eziyet olur.

kal sağlıcakla

daha fazla katlanamazdm zatn. bir yada iki gün daha belki katlanırım derdm ama gene patlak vericeğinden emindim. daha 21 yaşındaym ve çocuğum olsaydı ben ona nasıl bakıcaktm. ozaman ondan hiç kopamıcaktm. arada bir bağ olduğu için. ben ordan kurtulmak istiyorum başka bir şey deil.....

ay canım çok geçmiş olsunnn, geçmiş olsun diyorum bittiği , gittiğin için. sen elinden geleni yapmışsın hatta fazlasını. daha yaşın çok küçük hayatı bitmiş gibi görme. inşallah hayatın bundan sonra o günleri hiç hatırlatmaz sana. o görgüsüz herifide Allah bildiği gibi yapsın

Gerçekten şuan düşünüyorumda ölebi adamdan çocuğum olsun istemezdm. çok haklısınız. iyiki varsınız ve iyiki yazdınızz teşekrr ederm...

canım benim ümidini hiç yitirme olur mu ümidin bittiği yerde hayat olmaz
hep dua et hep ama rabbim senin yanında elbet bunun için hep şükret

ne olur üzülme artık bak olan olmuş... evet çok kötüü belki dayanılacak gibi değil ama hala dayanıyorsunn bak ondan kurtulmuşun hiç değil se belkide bebegini kaybetmen bile hayırlı oldu senin için böyle bir adamdan bebeğin olsaydı napardın düşün sene o adam bunu da döverdi
ben izninle bir kaç soru sormak istiyorum neden annesi ve o adam sana dostunmu var diye ithamda bulundular bu nasıl bir ihtamdır .. sen o hamlie olduğunu ögrendiğin gün .. acaba senden hep mi kuşku duydu ben anlamadım ki orasını bu yüzden mi böyle canavara dönüştü.
birde su an nerde kalıyorsun tatlım hı ?

canım benim ümidini hiç yitirme olur mu ümidin bittiği yerde hayat olmaz
hep dua et hep ama rabbim senin yanında elbet bunun için hep şükret

şuan tek yaptğım zatn sürekli dua etmek. kimseden beni mutlu edin die beklemiyorum zatn. o yüzden allahıma sığınıyorum.

Rabbim hayırlı kişileri karşımıza çıkarsın
sanada sabır versin inşallahh en kısa sürede kendini toplarsın
ayrılmakla en dogru kararı vermişsin
o pislik adamda Allahından bulsunnn
kat kat fazlasını çeker inşallahhhhh

ben annesine bana sürekli el kaldırıyo bana sürekli küfrediyo ve bana sürekli yetimsin öksüzsün dio dedm. o da bir kere vurur bir kere küfür eder sen sus o da düzelir dedi. bende böle bi adamla yapamam dedm. dayanamıyorum artk dedm. o da pat die sen benm oğlumu istemiyosun dostunmu var dedi. eşim olcak insan da öle dedi. yoksa ben hep işten eve evden işe giden bi insanım. doğru düzgün etrafıma bile bakmam..
ben şuan babaannemde kalıyorum.

hayret bir şey ya ... gerçekten inanılacak gibi değil tüylerim diken dikenn.. neden ailenin yanında kalmıyorsun ki tatlım özel değilse istemediler mi yoksa seni :44:
peki o adam bıraktımı şimdi peşini doguluları iiy bilirim onlara gelin gidersen kefenin çıkar onlar öyle insanlardır sen çok şükür kü kurtulmuşun

üzülmemeye çalış , ayakta durmak zorundasın , kendini suçlama kader,hepsi geçicek, sabır ve zaman

annem babam yok benim. o yüzden babannem de kalıyorum. şuanlık bıraktı gibi görünüyo.
annesi bir kere bile aramadı. okadar gittim hastayken baktım ona. evini temizledm. yemeğini yaptım. ama hepsi boşmuş. bi geçmişş olsn bile demedi bana.

başın sagolsunnn demek ondan yetim diyorlardı sana adiler ... insan değiller bunlar..
sakın sakın bir daha dönme seni zorlarlarsa..git karakola polise sıgın sakın dönme o insanların yanına bak dogulular kötüdür çok kötüdür biliyorum ben benim teyzemde çok çekti çok .

aramaz tabi niye arasın onlar için sen bir köle olmusun resmen onlar seni insan olarak görmemişler hayvanlara bile şiddet uygulanmıyor artık onlar seni ne olarak gördüler acaba
ben en cok neye üzüldüm biliyormusun bu 4 sene içinde onun gerçek yüzünün görmemene..seni demekki hiç bir zaman gerçekten sevmemiş.
yaşın daha çok genç bak benden 1 yaş büyüksün hiç birşey için geç değil güzel bir işin varsa çalışmaya devam et tekrar sınava gir ünv. hazırlan.. ne bliyim kuzum yap birşeyler
psikologa mutlaka gitmelisin su an iyi değil ruh halin biliyorum anlıyabiliyorum kesinlikle böyle kalma ve zamana bırakk... inan her şey düzelecek geçecek bu günler belki yeni bir yuva bile kuracaksın .. bu senin için çok acı da olsa acının ardında mutluluk vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…