2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

bu saatten sonra ona dönmekmi aslaa.... ! zatn hep dediği bir şey vardı bu evden sadece kefeni giyip çıkabbilirsin diyodu. evt ondan hep bana yetimsin sen. başıma kaldın diyodu. beni dayaklar deil en çok bunlar yaraladı zatn.
normalde spor hocalığı yapıyordum.ama şuan nikah salonunda çalışıyorum. işim güzel. iş yerimdeki insanlar beni çok seviiyolar. olursa spor hayatıma dönmeyi düşünüyorum. sırf onun için bıraktrm sporu hep erkekler olduğu için. ama haketmedi o hiç bir şeyi.

işte doguluların lafı bu duru bu eve gelin geldisen kefenin çıkar .!!!! aman dogululardan uzak dur artık onlar tam bi cani.. hepsi olmasada geneli öyle
bak en büyük örneği sensin . işin çok güzelmiş hayatına devam et sakın kendini bırakma tamam mı tatlım bebeğinin dogmamasına aldırmana sevindim ben çünkü öyle bir adamdan cocugun olsaydı o cocugada yazık olacaktı psikologa görünmeyide unutma sakın şimdi senin yapacağın güçlü ve dimdik durmak hayata karşı... unutma yarınlar güzel gelecek sana böyle düşün içini ferah tut ne zaman daralırsan sıkılırsan buraya yaz bak bizler burdayız... kendini bırakma tamam mı tatlım ..

tmm canm çok tşkr edrm herşey için.. benimde mesaim bitti.çok öpüyorum sizii

rabbim yardımcınız olsun okuyunca çok kötü oldum umarım bi an önce kurtulursunuz

ahhh canım canım canım nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm sana tarif dahi edemem. bi an senin yerine koydum kendimi okurken yazdıklarını, kahroldum. Rabbim sana sabır güç versin öncelikle.
Çok dayanmışsın bile be kuzu ama hayatımı çaldı diye düşünme, şimdi sana hayallerin yıkılmış bir daha mutlu olamayacaksın gibi gelsede yaraların zamanla kapanacak ama buna ailen ve arkadaşların çok yardımcı olcaklar unutma onları yanından ayırma sakın. Daha gençliğinin baharındasın inşallah en kısa sürede normale dönersin , sana tavsiyem bu süreçte bir pskiyatri ile görüşmen sana yardımcı olabilir belki iç sesini , iç huzurunu bulmanda . Tabi bizlerde burdayız birşeye, konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın olursa

Okudum sanki benim başıma gelmiş gibi çok üzüldüm canım
Allah yardımcın olsun canım Allah'ım en hayırlı kapılarını sana açsın inşaAllah

okurken tüylerim diken diken oldu buna insan denemez.. daha çok geçsin başımıza ne kadar kötü şeyler gelirse gelsin hepsi bizim için birer ders sınav
geçmişi birkere bırakıp gücünü toplayabilmen önemli kendini sakın ola bırakma

şundan eminim ki sana bunu yaşatan cezasını birgün mutlaka görür

canım çok ama çok üzüldüm. inşaallah bu yaşadıklarını atlatırsın daha yaşın genç.. biraz zaman alacaktır ama zamanla düzelecektir herşey, yaşında küçükmüş canım ya..
canım iddiadan kazandığı parayla altın alan bir adammış, bunları göz önünde bulundurarak karar verseydin keşke be canım. yaşının küçüklüğününe veriyorum. bu sana bir tecrübe kazandırmıştır, bundan sonraki hayatında inş daha dikatli ol derim..

Adam hastaymış canım geçmiş olsun, senin arkada gözünü korkutacak bir aile görememiş sömürmüş işkence etmiş. Kurtulmaya bak herşey yoluna girer inşallah merak etme. Çocuk aldırmaya çok ama çok karşıyım ama şu dediğin durumda ben de yaptığını yapabilirdim belki gibi düşündüm , ne bileyim öyle bi insanla bağı kalsın istemez insan. İleriye bakmak lazım.. hayırlar olsun inşallah

4 yıldır beraber olduğum insanla 1 hafta sonra evleniyorum
Konuyu okurken nefesim daraldı resmen
Allah kurtarmış seni
Umarım yolun açık olur ve her şey gönlüne göre olur artık

Ayrıca bazı yorum yapanların
Doğulular cani vs gibi bir genelleme yapması
hiç hoş ve doğru değil

sözleşme imzaladık. ve abisine güveniyorum. o alnımdan öpüp her zaman abinim demesi. ve elinden geleni yaptın demesi bana çoktan yetti.artk vicdanım rahat...

abisine de çok güvenme lütfen. belki gerçekten iyidir ama sonuçta onlar ömür boyu birbirlerinin yüzüne bakacak, sen el kızısın onlara göre. resmi olarak her işini hallet.

benim annem babam yok zatn. sadece babaanm dedem amcam var. onlar da arkamdalar. birşey demiyolar. daha doğrusu diyecek birşey bulamıyorlar.

biraz da 'sahipsiz(ona göre)' gördüğü için senin üstüne bu kadar gelmiş. en çok Allaha ve kendine güven. annen baban olsa da aynı şeyleri yapardı belki, ruh sağlığı yerinde değil o insanın.

haklısın galiba. daha fazla güldürmemmen gerekiyo. etrafımdaki insaları. teşekkür edrm.

insanları düşünmeyin. kendiniz için bir an önce toparlanmaya çalışın, ne güzel işiniz de varmış.

İNŞŞŞ İNŞŞ affeder beni. yoksa ben ona kıymak istemezdm.

ben ona hiç üzülmüyorum zatn. ben evladıma üzülüyorum ona kahroluyorum. allahm nolurr beni affetsin.

bu şartlar altında, dayak yemekten ileride düşük olma ihtimali de çok yüksekmiş. onu düşünmeyin artık, tövbe edin yapacak başka birşey yok. kendinizi de affedin bu konuda.

o anne, oğlundan bulsun cezasını diyeceğim. ne hakla, neye dayanarak senin namusuna dil uzatıyor, ne demek dostun mu var? hiç güvenme o insana. kesinlikle görüşme bir daha, o konuşmak istese de uzak dur.

---

bekarken nasıl içini göremedin, ona da şaşırdım. kendini çok iyi saklamış olmalı.
kavga üzerine senin pastayı çiçeği çöpe dökmen de cesaret işi, o adamın nasıl tepki vereceği belli çünkü. herşeye aşırı tepki veriyor.
o kadar şiddeti hakareti neden kabullendin, neden düzelsin diye bekledin, bir de korunmadın?
adam melek gibi olsa bile, evlendiğin gibi hemen çocuk yapmaya ne gerek var, yaşın da gencecikmiş.

senin de olaylara karşı bakışın, değerlendirmende hata var bence. bile bile lades demişsin. kınamak için asla demiyorum, yanlış anlama beni. ama daha dikkatli olmalısın hayatta. benzer sorunlarla karşılaşma ileride diye özellikle belirtmek istedim. güvendiğin kişilerin de fikrini al, her zaman kendin en son değerlendirmeni yapıp ona göre davran.
kardeşine de uygunsuz tavırları olmuş, o neden seni uyarmadı?

lütfen, siz de akıllı adımlar atın gelecek için. uyanık olun biraz. bir insan birden 180 derece değişemez bu kadar. sinyalleri vermiştir ama siz göremediniz belki de.

ayrıca şiddet eğilimi ve kontrolsüz davranışları çok olduğu için, size karşı herhangi bir tehdit veya fiziksel-sözlü saldırıda bulunursa mutlaka polise bildirin durumu.
kendi başınıza çözmeye çalışmayın.
boşanma sürecinde resmi bildirimlerin size faydası olur. lafta kalmasın hiçbir şey.

onu değil, kendinizi düşünerek adımlar atın artık.

çok tşkr ederm zatn burdaki yazılanlar inanın bana çok ii geldi.

çocuk aldırmaya inan bende okadr karşıydımki.... ama mecburdum yoksa yapamazdm bakamazdm. onunda benm yaşantıma dönmesini de asla kaldıramazdm. çünkü ben annesizlik babasızlık ne demek olduğunu çok ii biliyorum

inşşşş ama inşşş bütün kalbimle söylüyorumki çok mutlu olursunuz. ben beceremedm mutlu olmayı. umarım sen çok mutlu olursun.
herkesi aynı kefeye koymak tabikide doğru deil. her yerin iyisi de kötüsü de var.

bana ilk 1. ayımızda bile vurması benm okadr çok moralimi bozduki ve sonrasında hadi pastamızı yiyelim demesi yani hiç bişi olmamış gibi davranması beni de sinirlendirmeye yetti bende gttim attım. evt sonucunun düşünmeden yaptım bunuda.

bana gösterdi belki de ben görmedm yada çok sevdiğim için görmezden geldm. ben korundum. korunduğum halde çocuk oldu. yoksa çok erken olduğunu bende çok ii biliyordum.

Bu anlattıklarınıza bakılırsa; geleceğiniz çalınmamış.Aksine kurtarılmış...Şükredin.
Hiç üzülmeyin; büyük bir beladan kurtulmuşsunuz.
Ama bu kadar uzun süreli flört döneminde şiddete eğilimi olduğunu anlayamamış mıydınız?

artık inanın pek fazla üzülmüyorum. 4 sene beraber olduk ama bana karşı yanlışı olmadı. hep kendi kendine sinirini yenmeye çalışırdı. ee aynı evin içine girince benden çıkardı.

ve bugün çok daha iyiyim. ve kurtulduğuma daha da çok inanıyorum. esrar içtiğini ve başka birinden hoşlandığını öğrendm. hemde etrafındaki kişiden öğrendm. artık daha dik durabiliyorum.

bir doğulu olarak mesajını kibledim canım...

öncelıkle geçmiş olsun cnm kur tul muş sun .ne degişmesi ya yapmayın artık bu zıhnıyet bu yaşa gelmiş böle bir hödük degışırmı biz kadınlar en büyük hatayı burda yapıyoruz zaten .daha o kadarrrr gençsinki üzülme bir tecrübe yaşadın say bundan sonrakı hayatında daha dıkkatlı olursun şanslıymışsın çocugun olmadıgı için bu adaman ALLAH herşeyı görür,bilir,senın içinde bunu hayırlı kılmış o çocuk dogsaydı hayatın dahada zor olurdu bide bunu düşün ALLAHIN sevılen kuluymuşsunkı çabuk kurtulmuşsun yllarca cekenler salaklar korkaklar var sen onlardan olmadın çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…