başın sagolsunnndemek ondan yetim diyorlardı sana adiler ... insan değiller bunlar..
sakın sakın bir daha dönme seni zorlarlarsa..git karakola polise sıgın sakın dönme o insanların yanına bak dogulular kötüdür çok kötüdür biliyorum ben benim teyzemde çok çekti çok .
aramaz tabi niye arasın onlar için sen bir köle olmusun resmen onlar seni insan olarak görmemişler hayvanlara bile şiddet uygulanmıyor artık onlar seni ne olarak gördüler acaba
ben en cok neye üzüldüm biliyormusun bu 4 sene içinde onun gerçek yüzünün görmemene..seni demekki hiç bir zaman gerçekten sevmemiş.
yaşın daha çok genç bak benden 1 yaş büyüksün hiç birşey için geç değil güzel bir işin varsa çalışmaya devam et tekrar sınava gir ünv. hazırlan.. ne bliyim kuzum yap birşeyler
psikologa mutlaka gitmelisin su an iyi değil ruh halin biliyorum anlıyabiliyorum kesinlikle böyle kalma ve zamana bırakk... inan her şey düzelecek geçecek bu günler belki yeni bir yuva bile kuracaksın .. bu senin için çok acı da olsa acının ardında mutluluk vardır..
bu saatten sonra ona dönmekmi aslaa.... ! zatn hep dediği bir şey vardı bu evden sadece kefeni giyip çıkabbilirsin diyodu. evt ondan hep bana yetimsin sen. başıma kaldın diyodu. beni dayaklar deil en çok bunlar yaraladı zatn.
normalde spor hocalığı yapıyordum.ama şuan nikah salonunda çalışıyorum. işim güzel. iş yerimdeki insanlar beni çok seviiyolar. olursa spor hayatıma dönmeyi düşünüyorum. sırf onun için bıraktrm sporu hep erkekler olduğu için. ama haketmedi o hiç bir şeyi.
işte doguluların lafı bu duru bu eve gelin geldisen kefenin çıkar .!!!! aman dogululardan uzak dur artık onlar tam bi cani.. hepsi olmasada geneli öyle
bak en büyük örneği sensin . işin çok güzelmiş hayatına devam et sakın kendini bırakma tamam mı tatlım bebeğinin dogmamasına aldırmana sevindim ben çünkü öyle bir adamdan cocugun olsaydı o cocugada yazık olacaktı psikologa görünmeyide unutma sakın şimdi senin yapacağın güçlü ve dimdik durmak hayata karşı... unutma yarınlar güzel gelecek sana böyle düşün içini ferah tut ne zaman daralırsan sıkılırsan buraya yaz bak bizler burdayız... kendini bırakma tamam mı tatlım ..
ben ondan hiç birşey istemiyorum. bana bıraktığı 30.000tlyi ödesin ve gitsin hayatımdan. abisi borcu ödücek. yoksa onun umrunda değil. alltan almammın tek nedeni düzelir umudu ve evlilğimizin çok yeni olmasıydı. yoksa bende böle şeyler olmasını hiç istemezdm.
sözleşme imzaladık. ve abisine güveniyorum. o alnımdan öpüp her zaman abinim demesi. ve elinden geleni yaptın demesi bana çoktan yetti.artk vicdanım rahat...
benim annem babam yok zatn. sadece babaanm dedem amcam var. onlar da arkamdalar. birşey demiyolar. daha doğrusu diyecek birşey bulamıyorlar.
haklısın galiba. daha fazla güldürmemmen gerekiyo. etrafımdaki insaları. teşekkür edrm.
İNŞŞŞ İNŞŞ affeder beni. yoksa ben ona kıymak istemezdm.
ben ona hiç üzülmüyorum zatn. ben evladıma üzülüyorum ona kahroluyorum. allahm nolurr beni affetsin.
ben annesine bana sürekli el kaldırıyo bana sürekli küfrediyo ve bana sürekli yetimsin öksüzsün dio dedm. o da bir kere vurur bir kere küfür eder sen sus o da düzelir dedi. bende böle bi adamla yapamam dedm. dayanamıyorum artk dedm. o da pat die sen benm oğlumu istemiyosun dostunmu var dedi. eşim olcak insan da öle dedi. yoksa ben hep işten eve evden işe giden bi insanım. doğru düzgün etrafıma bile bakmam..
ben şuan babaannemde kalıyorum.
ahhh canım canım canım nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm sana tarif dahi edemem. bi an senin yerine koydum kendimi okurken yazdıklarını, kahroldum. Rabbim sana sabır güç versin öncelikle.
Çok dayanmışsın bile be kuzu ama hayatımı çaldı diye düşünme, şimdi sana hayallerin yıkılmış bir daha mutlu olamayacaksın gibi gelsede yaraların zamanla kapanacak ama buna ailen ve arkadaşların çok yardımcı olcaklar unutma onları yanından ayırma sakın. Daha gençliğinin baharındasın inşallah en kısa sürede normale dönersin , sana tavsiyem bu süreçte bir pskiyatri ile görüşmen sana yardımcı olabilir belki iç sesini , iç huzurunu bulmanda . Tabi bizlerde burdayız birşeye, konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın olursa
Adam hastaymış canım geçmiş olsun, senin arkada gözünü korkutacak bir aile görememiş sömürmüş işkence etmiş. Kurtulmaya bak herşey yoluna girer inşallah merak etme. Çocuk aldırmaya çok ama çok karşıyım ama şu dediğin durumda ben de yaptığını yapabilirdim belki gibi düşündüm , ne bileyim öyle bi insanla bağı kalsın istemez insan. İleriye bakmak lazım.. hayırlar olsun inşallah
4 yıldır beraber olduğum insanla 1 hafta sonra evleniyorum
Konuyu okurken nefesim daraldı resmen
Allah kurtarmış seni
Umarım yolun açık olur ve her şey gönlüne göre olur artık
Ayrıca bazı yorum yapanların
Doğulular cani vs gibi bir genelleme yapması
hiç hoş ve doğru değil
abisine de çok güvenme lütfen. belki gerçekten iyidir ama sonuçta onlar ömür boyu birbirlerinin yüzüne bakacak, sen el kızısın onlara göre. resmi olarak her işini hallet.
abisiyle parayı vereceğini dair sözleşme imzaladk. abisine güveniyorum. çok akıllı bi adam.
biraz da 'sahipsiz(ona göre)' gördüğü için senin üstüne bu kadar gelmiş. en çok Allaha ve kendine güven. annen baban olsa da aynı şeyleri yapardı belki, ruh sağlığı yerinde değil o insanın.
insanları düşünmeyin. kendiniz için bir an önce toparlanmaya çalışın, ne güzel işiniz de varmış.
bu şartlar altında, dayak yemekten ileride düşük olma ihtimali de çok yüksekmiş. onu düşünmeyin artık, tövbe edin yapacak başka birşey yok. kendinizi de affedin bu konuda.
hergün allahıma dua ediyorum zatn.
o anne, oğlundan bulsun cezasını diyeceğim. ne hakla, neye dayanarak senin namusuna dil uzatıyor, ne demek dostun mu var? hiç güvenme o insana. kesinlikle görüşme bir daha, o konuşmak istese de uzak dur.
bu saatten sonra asla işim olmaz zatn. bu zamana kadr yaptığı hep vicdanımla oynamaktı. hepsini benm üstüme atmaktı. ama artık buna izin vermiyorm ve vermicemde.
---
bekarken nasıl içini göremedin, ona da şaşırdım. kendini çok iyi saklamış olmalı.
kavga üzerine senin pastayı çiçeği çöpe dökmen de cesaret işi, o adamın nasıl tepki vereceği belli çünkü. herşeye aşırı tepki veriyor.
o kadar şiddeti hakareti neden kabullendin, neden düzelsin diye bekledin, bir de korunmadın?
adam melek gibi olsa bile, evlendiğin gibi hemen çocuk yapmaya ne gerek var, yaşın da gencecikmiş.
senin de olaylara karşı bakışın, değerlendirmende hata var bence. bile bile lades demişsin. kınamak için asla demiyorum, yanlış anlama beni. ama daha dikkatli olmalısın hayatta. benzer sorunlarla karşılaşma ileride diye özellikle belirtmek istedim. güvendiğin kişilerin de fikrini al, her zaman kendin en son değerlendirmeni yapıp ona göre davran.
kardeşine de uygunsuz tavırları olmuş, o neden seni uyarmadı?
lütfen, siz de akıllı adımlar atın gelecek için. uyanık olun biraz. bir insan birden 180 derece değişemez bu kadar. sinyalleri vermiştir ama siz göremediniz belki de.
Bu anlattıklarınıza bakılırsa; geleceğiniz çalınmamış.Aksine kurtarılmış...Şükredin.
Hiç üzülmeyin; büyük bir beladan kurtulmuşsunuz.
Ama bu kadar uzun süreli flört döneminde şiddete eğilimi olduğunu anlayamamış mıydınız?
işte doguluların lafı bu duru bu eve gelin geldisen kefenin çıkar .!!!! aman dogululardan uzak dur artık onlar tam bi cani.. hepsi olmasada geneli öyle
bak en büyük örneği sensin . işin çok güzelmiş hayatına devam et sakın kendini bırakma tamam mı tatlım bebeğinin dogmamasına aldırmana sevindim ben çünkü öyle bir adamdan cocugun olsaydı o cocugada yazık olacaktı psikologa görünmeyide unutma sakın şimdi senin yapacağın güçlü ve dimdik durmak hayata karşı... unutma yarınlar güzel gelecek sana böyle düşün içini ferah tut ne zaman daralırsan sıkılırsan buraya yaz bak bizler burdayız... kendini bırakma tamam mı tatlım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?