- 30 Mart 2018
- 39
- 41
- 8
- 29
- Konu Sahibi roseofheavennn
-
Kesinlikle doğru. Ama çift terapisti desem sinirden delirir asla kabul etmez. Ben de kaldıramam zatenBu yaptıkları normal değil, normal bir insan değil. İkinizin de bulutların üstünde uyuması lazım geceleri, dikenlerin üstünde değil! Çift terapisine gidebilirsiniz evliliğiniz için çabalamak adına, bunları kaldıramam derseniz boşanın. Psikolojik şiddet çok tehlikeli, ispatta edemezsiniz..
Boşanmayı kabul ediyor anlaşmalı boşanalım diyor. Ailesine söylesem ikna etmekten başka bir şey yapmazlar elalem ne der düşüncesiyleBence ailenize konuyu acin. Onlar araya girsin. Eger degismezse bosanacaginizi söyleyin.
Esin kabul etmiyorsa ailenizin yanina gidin.
Eve diken üstüne oturur gibi olmaz ya.
Haa dediklerini belki inkar eder diye ses kaydi yada video kaydi alin ispat olarak.
Anlasmali bosanin ozaman?Boşanmayı kabul ediyor anlaşmalı boşanalım diyor. Ailesine söylesem ikna etmekten başka bir şey yapmazlar elalem ne der düşüncesiyle
Boşanmayı kabul ediyor anlaşmalı boşanalım diyor. Ailesine söylesem ikna etmekten başka bir şey yapmazlar elalem ne der düşüncesiyle
Anlaşmalı mı boşanacaksınız çekişmeli mi?Nasıl bir ruh hastası bu
Bendede vardı bir tane
5 aylıkken boşanma davası açtık
Daha Celseler görülmedi
Benimki balayında başlamıştı
Inan belli ediyorlar kendilerini
Ben 5 ay anca dayanabildim
Bi polar bozukluğu var. Çift karakterli evlenmeden önce birşey yok evlen ertesi gün değiş . Böyle bir şey var mı yaAyyy .. Manyak deli öküz odun .. canim beyaz bir gomlek al dugmeleri sirtina gelecek sekilde ilikle . Kollarını giydirme ve arkasından bağla . Sonra da 112 ambulans çağırıp psikiyatri kliniğine yatış yaptır . 3 yada 5 ay sonra iyileşir inşaallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?