hamilesiniz diye bir şey demek istemiyorum. Allah'tan hayırlısını isteyin sağlıkla kucağınıza alınMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
biri 2nci kızımın yerine erkek olsaydı keşke der, diğeri kızıma kız kardeş olmadı erkek oldu diye hayıflanır..1 çocuğu eğlendirmek için canı sıkılmasın diye 2. Yapmak da ne biliim o da çok şey. Konu nerden baksak elimizde kalıyor. Neyse öf ben çıktım.
Ama ile başlayan konu ama bebisimiz erkek olacakmış ama anlaşamazlarsa ama endiselerim var ... Gerçekten de çok büyük dert tam bı bdv'lik Rabb'im sağlık versin herşeyden önce hayırlı evlat olsunMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Eğlendirmek icin degil. Ilerde yalniz kalmasin destegi olsun diye ve elbette kendimizi hazir hissettigimiz icin 2. Cocugu yapmak istedik. Isinize geldiği gibi anlamayin lutfen.1 çocuğu eğlendirmek için canı sıkılmasın diye 2. Yapmak da ne biliim o da çok şey. Konu nerden baksak elimizde kalıyor. Neyse öf ben çıktım.
Öncelikle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Tam da bunu yazmaya gelmistim, tisikkirlir1 çocuğu eğlendirmek için canı sıkılmasın diye 2. Yapmak da ne biliim o da çok şey. Konu nerden baksak elimizde kalıyor. Neyse öf ben çıktım.
Merhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Ya her kardeş süper mi anlaşıyor. Yani birbirine destek olacaklarını nereden biliyorsunuz. Bu mantıkla çocuk yapmak saçma geliyor bana. Kaldı ki ikisi aynı cins olsun daha güzel anlaşır demeniz ve bunu dert edinmeniz de çok tuhaf. Hamilelik hormonlarınızı esir aldı diye varsayıyorum bu konuda. yoksa bu mantık hiç doğru değilEğlendirmek icin degil. Ilerde yalniz kalmasin destegi olsun diye ve elbette kendimizi hazir hissettigimiz icin 2. Cocugu yapmak istedik. Isinize geldiği gibi anlamayin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?