Endişenizi anlıyorum ama şu bir gerçek eger ki kardeş arası geçimsizlik varsa kaderde bunun kızı erkeği yok kiMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Ama kadının üstüne basa basa dediği şeyleri siz Kemal'im yapmaz diyip temize çekme derdindesinizSiz ne hakla benim yorumuma şöyle yapmayın böyle yapmayın diyebilirsiniz hayırdır? Sizin gibi ben de istediğim gibi yorum yaparım burada, asıl siz duyar kasmayın.
Aynen biz de istediğimiz gibi yorum yapabiliriz. kimse kimseyi linçlemiyor yani olayları abartma durumunuz süper. Bence daha sakin olmalısınızSiz ne hakla benim yorumuma şöyle yapmayın böyle yapmayın diyebilirsiniz hayırdır? Sizin gibi ben de istediğim gibi yorum yaparım burada, asıl siz duyar kasmayın.
Siz linçlemediniz ama yukarıda birkaç kişi kendi çapında linçlemeye çalışmış. Düzgünce olduktan sonra olumsuz yorumların bir sakıncası yok herkesin fikri farklı ama dalga geçmek kimsenin hakkı değil takdir edersiniz ki.İçine dert olmuş konu sahibinin bizde linçlemedik. Sizce şu söylemler sağlıklı mı.Erkek olacağını öğrendim anlaşamazlarsa diye içime dert oldu bana çok sağlıklı gelmedi de..
Aynen oyle buydu kastettiğim ama gercekten eline tlf alan linclemeye basliyor en iyisi okuyup gecmek ve ciddiye almamak. Tesekkur ederim sizeHey Allahım bu forumda da nereden tutup konu sahibi linçlesem dalga geçsem diye bekleyen tuhaf insanlar var.
İki aynı cinsiyette olan çocuk daha iyi anlaşır diye bir şey yok evet ama aynı cinsiyette olan çocukların ilgi alanları benzerdir, kurdukları oyunlar benzerdir, hoşlandıkları aktiviteleri benzerdir. Mesela kız çocukları evcilik tarzı oyunları daha çok severken erkek çocukları araba ile oynamayı daha çok sever vs. Kadın da bunu düşünüp sormuş ne var bunda hey Allahım. Sanki erkek oldu tüh ben erkek çocuk istemem demiş.
Valla dalga geçerek yorum yapanlar var gayet de ben de rahatsız oldum haklı olarak. Sakinim rahat olunAynen biz de istediğimiz gibi yorum yapabiliriz. kimse kimseyi linçlemiyor yani olayları abartma durumunuz süper. Bence daha sakin olmalısınız
Hanımlar rica ediyorum tartışma çıkmaz denilen içeriklerde de polemik olmasın lütfen.
Gercekten sormak istedigim sadece buydu . Tecrubelerden ve hayat goruslerinden faydalanmak istedim .ama yanlis insanlara sormusum linclemekten baska tecrubeleri olmadigini.gordum. birwz anlayış ya lütfen. Size yorumunuz icin tesekkur ediyorumDüşünmüştür illa ki zaten erkek oldu vah vah temalı bir konu yok ki. Kadın kız olursa daha ortak ilgi alanları olur ön kabulü ile acaba erkek olsa çatışırlar mı diye merak etmiş sormuş. Belki de "benim kızımla oğlum çok iyi anlaşıyor." minvalinde yorumlar okumak istiyor. Mesela benim üst komşu hep bundan yakınır, biri kız biri oğlan hiç birlikte oyun kurmuyorlar keşke birlikte oynasalar vs der bunun gibi.
Konumu kapatmanızı rica ediyorum. Masumca sormak istedigim birsey kırıcı cevaplara ulasti.tesekkur ediyorum anlayacagimi anladim. Iyi gunlerHanımlar rica ediyorum tartışma çıkmaz denilen içeriklerde de polemik olmasın lütfen.
Yalnız karikatür de yasak. Evden aldırırlar seni hahahaha
Linçlemiyoruz ki… en azından kendi adıma söyliyim. Taktığınız şeyin saçmalığından bahsettim. Ve de gereksizliğinden. Hep çocuk kalmayacaklar bu bir, (oyun kurma, oyuncaklardan falan bahsediyorsanız) şanslılarsa karakterleri benzeşir ve dertleşirler birbirlerine destek olucaklar (üstüne basa basa dediğim gibi sadece karakter meselesi)Gercekten sormak istedigim sadece buydu . Tecrubelerden ve hayat goruslerinden faydalanmak istedim .ama yanlis insanlara sormusum linclemekten baska tecrubeleri olmadigini.gordum. birwz anlayış ya lütfen. Size yorumunuz icin tesekkur ediyorum
3 erkek kardeşim var bi kız benim biriyle aramız 1.30 yıl ortancayla 5 yıl en küçüğüyle 18 yıl kız kardeş yokluğunu asla aratmıyorlar çok iyi anlaşırız birlikte güler birlikte ağlarız herszyimizi birbirimizle paylaşırızMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
DUZENLEME. galiba ifade edemedim bu sadece bi endise .Cevremdeki gördüğüm kardesler veya kişilerden kaynakli belkide bilmiyorum. Ama iki kiz kardes birbirini daha iyi anlar belki daha huzurlu bir cocukluk gecirirler diye dusundum erkeklerin ilgi alani ile kizlarinki bir olmadigi icin endiselerimden bahsettim.paylasimlari nasil olur bilemedigim icin size danıştım yasayanlarin hikayesini ogrenmek istedim Tabikide linclemeye yer ariyorsunuz sizide gun icinde bitek bu tatmin ediyor eminim anliyorum sizi ama lutfen once anlamayı deneyin. Isinize geldigi gibi anlamayi ne burda ne reel hayatinizda adet edinmeyin . Neyseki lincleyenleri ciddiye almayacak kadar akla ve olgunluga sahibim. Karnimdaki.bebegide cok seviyorum lanse ettiğiniz kisi degilim kusura bakmayin.iyi gunler
Yalnız karikatür de yasak. Evden aldırırlar seni hahahaha
Şu koyu yeri okuduk ya, anladık ki sizin de azıcık tatmin olmaya ihtiyacınız varmış. Bu kadar ezik büzük olmaya gerek var mı? Evladının cinsiyeti kız olmamış vah vah. Kız olunca iyi anlaşacağını garantiye alacak kadar da ilahsınız yani. E ne diyelim Sultan Hazretelri. Siz bu kadar iyi bilirken bize ne hacet. Ohhhh tatmin oldum, o zaman ben kaçar sksjsjjsjawMerhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
DUZENLEME. galiba ifade edemedim bu sadece bi endise .Cevremdeki gördüğüm kardesler veya kişilerden kaynakli belkide bilmiyorum. Ama iki kiz kardes birbirini daha iyi anlar belki daha huzurlu bir cocukluk gecirirler diye dusundum erkeklerin ilgi alani ile kizlarinki bir olmadigi icin endiselerimden bahsettim.paylasimlari nasil olur bilemedigim icin size danıştım yasayanlarin hikayesini ogrenmek istedim Tabikide linclemeye yer ariyorsunuz sizide gun icinde bitek bu tatmin ediyor eminim anliyorum sizi ama lutfen once anlamayı deneyin. Isinize geldigi gibi anlamayi ne burda ne reel hayatinizda adet edinmeyin . Neyseki lincleyenleri ciddiye almayacak kadar akla ve olgunluga sahibim. Karnimdaki.bebegide cok seviyorum lanse ettiğiniz kisi degilim kusura bakmayin.iyi gunler
2 ihtimal var. ya kız ya erkek. bunu göze alarak bebek yapmalıydınız. biraz saçma bir konu olmuş. ilk çocuğunuz kız diye 2. ninde kız olacağı garantisi yok. kardeşlerin aralarındaki ilişkilerde en önemli faktör anne baba. siz nasıl yetiştirirseniz aralarındaki ilişkide o yönde ilerler.Merhabalar 4 yasinda kızım var ilerde yoldas olsun diye kardes yapmak istedik. Hep bir kizim daha olsun istemiştim. 2 kiz cocugu daha cok birbirine destek olur ve iyi anlasir diye. Ama bebisimiz erkek olacakmis bugun ogrendik. Herseyden onemlisi saglikli olmasi elbette. Ama ya anlaşamazlarsa ya paylasimlari az olursa ya kızım yine yalniz kalırsa diye korktum. Aslinda erkek olmasina sevindim bir yandanda. O duyguyu da tatmak guzel olacakm ama dedigim gibi endişelerim var kardeslik acisindan nasil olur birbirleriyle paylasimlari ..cok dert oldu icime . tecrubeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.
Gün içinde sadece bu mu tatmin ediyor?Tabikide linclemeye yer ariyorsunuz sizide gun icinde bitek bu tatmin ediyor eminim anliyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?