2.bebegim geliyor ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Endişenizi anlıyorum ama şu bir gerçek eger ki kardeş arası geçimsizlik varsa kaderde bunun kızı erkeği yok ki
Kız olup birbirine düşman olup burda konu açanları da okumuş olmanız lazımdı.
Belki çok güzel anlaşır belki anlaşamaz bunun kaygısı sizce de komik değil mi ?
Hayatınızın tadını çıkarın. Vardır bir hayır cümlesini dilinize pirsink yaparsanız hayatınız o zaman daha anlamlı ve güzel olur nacizane tavsiyem. Iyi günler .

Siz ne hakla benim yorumuma şöyle yapmayın böyle yapmayın diyebilirsiniz hayırdır? Sizin gibi ben de istediğim gibi yorum yaparım burada, asıl siz duyar kasmayın.
Ama kadının üstüne basa basa dediği şeyleri siz Kemal'im yapmaz diyip temize çekme derdindesiniz

Siz ne hakla benim yorumuma şöyle yapmayın böyle yapmayın diyebilirsiniz hayırdır? Sizin gibi ben de istediğim gibi yorum yaparım burada, asıl siz duyar kasmayın.
Aynen biz de istediğimiz gibi yorum yapabiliriz. kimse kimseyi linçlemiyor yani olayları abartma durumunuz süper. Bence daha sakin olmalısınız

İçine dert olmuş konu sahibinin bizde linçlemedik. Sizce şu söylemler sağlıklı mı.Erkek olacağını öğrendim anlaşamazlarsa diye içime dert oldu bana çok sağlıklı gelmedi de..
Siz linçlemediniz ama yukarıda birkaç kişi kendi çapında linçlemeye çalışmış. Düzgünce olduktan sonra olumsuz yorumların bir sakıncası yok herkesin fikri farklı ama dalga geçmek kimsenin hakkı değil takdir edersiniz ki.

Aynen oyle buydu kastettiğim ama gercekten eline tlf alan linclemeye basliyor en iyisi okuyup gecmek ve ciddiye almamak. Tesekkur ederim size

Aynen biz de istediğimiz gibi yorum yapabiliriz. kimse kimseyi linçlemiyor yani olayları abartma durumunuz süper. Bence daha sakin olmalısınız
Valla dalga geçerek yorum yapanlar var gayet de ben de rahatsız oldum haklı olarak. Sakinim rahat olun

Kız kardeş olup çok kötü de anlaşabilirlerdi.
Hangisinin hayırlı olduğunu bilemezsiniz.
Belki o kadar iyi anlaşacaklar ki iyi ki erkek olmuş diyeceksiniz.
Sağlıklı olsun gerçekten yüreğiniz ağzınızda yaşamaktansa sağlıklı bir erkek olsun o da evlat

Gercekten sormak istedigim sadece buydu . Tecrubelerden ve hayat goruslerinden faydalanmak istedim .ama yanlis insanlara sormusum linclemekten baska tecrubeleri olmadigini.gordum. birwz anlayış ya lütfen. Size yorumunuz icin tesekkur ediyorum

Hanımlar rica ediyorum tartışma çıkmaz denilen içeriklerde de polemik olmasın lütfen.
Konumu kapatmanızı rica ediyorum. Masumca sormak istedigim birsey kırıcı cevaplara ulasti.tesekkur ediyorum anlayacagimi anladim. Iyi gunler

Linçlemiyoruz ki… en azından kendi adıma söyliyim. Taktığınız şeyin saçmalığından bahsettim. Ve de gereksizliğinden. Hep çocuk kalmayacaklar bu bir, (oyun kurma, oyuncaklardan falan bahsediyorsanız) şanslılarsa karakterleri benzeşir ve dertleşirler birbirlerine destek olucaklar (üstüne basa basa dediğim gibi sadece karakter meselesi)
Ve de tekrar dediğim gibi gereksiz bulmamdaki başlıca sebep Allah evlat verdi diye şükür duygusuyla sarmalanacağınız yerde ERKEK OLDU diye ÜZÜLMENİZ.
Her şeyi kontrol edemez insan.

3 erkek kardeşim var bi kız benim biriyle aramız 1.30 yıl ortancayla 5 yıl en küçüğüyle 18 yıl kız kardeş yokluğunu asla aratmıyorlar çok iyi anlaşırız birlikte güler birlikte ağlarız herszyimizi birbirimizle paylaşırız boşuna endişe etme canım sağ salim kucağına alırsın inşallah

Şu koyu yeri okuduk ya, anladık ki sizin de azıcık tatmin olmaya ihtiyacınız varmış. Bu kadar ezik büzük olmaya gerek var mı? Evladının cinsiyeti kız olmamış vah vah. Kız olunca iyi anlaşacağını garantiye alacak kadar da ilahsınız yani. E ne diyelim Sultan Hazretelri. Siz bu kadar iyi bilirken bize ne hacet. Ohhhh tatmin oldum, o zaman ben kaçar sksjsjjsjaw

Bana bu kaygı çok saçma geldi burda tecrübe olabilir ama herkesin çocukları farklı şekilde yetişiyor sizin iki kız çocuğu olsa kesin iyi anlasacaginizdan emin misiniz değilsin burda size deseler ki evet anlaşamazlar bir kız biri erkek dese ne olacakti cevabiniz erkek olduğu için uzulecektiniz belki kimse kimseyi linclemiyor kimse de boşa duyar kasmasin burda somut gerçek var onun üzerine konuştuk

2 ihtimal var. ya kız ya erkek. bunu göze alarak bebek yapmalıydınız. biraz saçma bir konu olmuş. ilk çocuğunuz kız diye 2. ninde kız olacağı garantisi yok. kardeşlerin aralarındaki ilişkilerde en önemli faktör anne baba. siz nasıl yetiştirirseniz aralarındaki ilişkide o yönde ilerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…