- Konu Sahibi isimolmasa
-
bence 2. bebeği sırf 1. bebek için yapmak, 2. bebeğe büyük haksızlık, dünyaya geliş amacı birine kardeş olmak.
Kardeş çok başka bir şey bence.
Ben evli olsaydım ikinci hatta belki üçüncüyü bile yapardım çünkü, yarın bir gün ben ve eşim öldüğünde, kardeşler birbirlerine çok destek çıkıyorlar.
Sonuçta nolursa olsun, arkadaş,dost bunlar çok el kalıyor.
kesınlıkle var. bende bır çoçuk yeter dıye duşunurum aslında ama bu tek çoçuğa haksızlık olur bence. çunku kardeş başka bişiy. şu hayatta hıç kimseyı kardeşim kadar sevebıleceğimi sanmıyorum. herkesın bır kardeşı olmalı kesınlıkle buna ınanıyorum
maddi manevi imkanım olursa bencede 2. bebek şart, eşdost,akraba herkes bir yere kadar hatta annem bazen ağlar tek çocuğum 'ben öldükten sonra ne neyapıcaksın tek başına diye ' şartlar müsaitse 2. çocuk şart bana göre
sizce bebek tek kardeş kalmasın diye 2. bebeğe gerek var mı??
madem ki sen tek cocuksun, nasıl bi hayatın oldu, eksikliğini çektin mi kardeş duygusunun...??
sizce bebek tek kardeş kalmasın diye 2. bebeğe gerek var mı??
bencede herkesın bır kardesı olmalı ama aynı cınsten
iki erkek kardesim var çok sevıyorum sevgılerı bambaska ama bazen o kadar ıhtıyac hıssedıyorum kı bır kız kardese keske dıyorum bırı kız olsaymıs yada bır kız kardesım olsaymıs
ıkı oglum var ve bırbırlerıyle o kadar guzel oynuyorlar kı onları ızlemek en buyuk mutlulugum
ınsallah ılerıde de bırbırlerını boyle cok severler
ımkanlar el verdıgı surece kalablık aıleler cok guzel ısterdım 5 yada 6 tane cocgum olsun ama tabı ıstedıklerını yapabılecek ve sevgı dolu saglıklı bır anne olabıleceksem
kardeş sevgisini yaşamayan bilmezki siz de tekmişsiniz ama imkanınız varsa düşünün mutlaka derim kardeş candır yaa.
kardeş olunca çocuklar paylaşımı öğreniyorlar. kardeşimin olmasına memnunum... ama her kardeşin de iyi olacağını bilemeyiz... bir elin parmakları bile aynı değil....
hı ben 2. çocuğu düşünürmüyüm derseniz. ilk bebiş bir doğsun da... nasıl çocuk yetiştiriliyor öğreneyim. sonra düşünürüm.
ben tek çocuğum, ve bir kere keşke kardeşim olsaydı diye düşünmedim.
annem ve babam, benim için kardeşte oldular, arkadaşta, anne baba da..
tek çocuklar el üstünde büyütülüyor, daha şımarık yetiştiriliyor bu doğru. ama bu durum ne beni, ne de ailemi hiç "keşke dedirtmedi.
ben de ileride kesinlikle 1 çocuktan fazla istemem.
madem ki sen tek cocuksun, nasıl bi hayatın oldu, eksikliğini çektin mi kardeş duygusunun...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?