- Konu Sahibi isimolmasa
-
bende tek çocuk diyenlerdenim ve bir kızım var.. herkes tepki gösteriyor tek çocuk fikrime fakat herkesin bir sebebi vardır bu kararı almada; maddi, manevi bir çok nedeni olabilir. o yüzden en doğru kararı verecek olan bizleriz, o çocuğun sorumluluğu bize ait çünkü, başkalarından etkilenmemek lazım böyle özel konularda
Kesinlikle evet canım,onu kardeşsiz ve yapayalnız bırakmaya imkanın oldukça hakkın yok bence!
evettt, bende evlenmeden 2 3 yapıyodum güya
ama 1 taneyle yıldım
Ben de hep tek çocuk diyenlerdendim.
Çünkü oglumu çok zor büyüttük,
çok zorladı bizi,
uyku sorunu, hastalıkları, ameliyatları vs derken epey yıprandık.
Eşim bile istemiyordu artık düşünün :)
4 yaşına geldiğinde, tam 2. olsa mı olmasa mı derken,
eşim beni ikna etmeye çalışırken kazara kızıma hamile kaldım.
İyi ki de kalmışım :) Bir kaç ay sonra 2 yaşına girecek.
Abisiyle arasında 5 yaş var.
Abisinin tam tersi maşallah diyeyim bizi hiç zorlamadı.
Eşimle dedik ki bilseydik böyle olacagını daha önce yapardık 2. yi :)
Şimdi eşim 3. yü istiyor , ama bu defa kararım kesin olmazzzzzzzzz
bu maddi duruma ve sizin sorumluluk anlayışınıza bağlı bir şey. Sırf 1. çocuk yalnız kalmasın diye yapacaksanız hiç yapmayın
Kesinlikle evli olsam en az 2 çocuk yapardım, fazlasını da isterim ama imkanlar ne yazık ki eskisi gibi değil artık.
Annemle babama iyi ki kardeşim olmuş diye hep dua ediyorum, iyi ki yapmışsınız, bunu bana doğurdun di mi derim anneme :)
Saçının teline dünyaları yakacağım kardeşim var.
Hayatta ölüm diye bir gerçek var, Allah sıralı ölüm versin derler ya, annemi babamı kaybetsem (Allahım gecinden versin)
Kardeşim var ya ötesi var mı?
Ki şu an bile ebeveynlerimin yeri ayrı ama kardeşim bambaşka. Öyle güzel duygu yok başka.
Bence imkan varsa maddi manevi tek kalmamalı çocuklar.
Tek olup kardeşi olmayanlarla ilgili olumsuz bişey demek değil niyetim elbette.
bakabileceğiniz kadar çocuk yapın .bence illa kardeşi olsun diye değil .eğer imkanınız varsa bende bakarım diyorsanız ikinciyi düşünün tabi .bende düşünüyorum ama iki tane yeterli bana .bu doğsunda hayırlısıyla ikinciye bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?