2 buçuk ay oldu..

Ayrılıkta geçen zamanın en kötü yanı bize kötü anıları unutturup hep iyi anıları hatırlatması.Neden engellemiş olabilir ya kendini haklı görüyordur veya artık geçmişe sünger çekip yeni bir hayata başlamak istemiştir o yüzden bence siz de çok üzerinde durmayın emin olun bu zamanlarınız geçicektir onu size unutturan biri çıkınca karşınıza esamesi okunmaz bile tecrübeyle sabittir

Evet o kadar şey duydum hakkında etkisi 1 ay sürdü sanki herşeye rağmen özlüyorum, gözlerim doluyor. İt gibi pişman olup dönmeye yüzü olmamasını istiyorum.

Şu an düşüneceğiniz en son şey sizi neden engellediği. Ne fark eder ki? İsterse hayatı berbat olsun size faydası ne olacak ki? Sonuçta onun ailesi kalkıp da onu haksız bulacak değiller ya. Dünya öyle bir yer değil. Velev ki haksız buldular ne olsun istiyorsunuz? Sokağa falan mı atsınlar? Git o kızın ayaklarına kapan mi desinler? Velev ki geldi feryat figan af dilendi af mi edeceksiniz? Hepsinin cevabı hayirsa kendinizi üzüp paralamanin anlamı ne?

3 günlük dünya kimsenin beni olduğumun dışında biri gibi tanımasını istemem. Tabiki sokağa atcak degiller ama haksıza da haksiz diyebilirler. Belki çeki düzen verir kendine .Kimsenin duygusuyla oynamaz .

Bu arada bana ne tür bir çamur attıysa babası diyormuş ki o kizdan kurtulduğun için sadaka ver diyormuş

Canım bence sen çok takılıyorsun ailesinin senin hakkında söylediklerine , erkek aileleri genelde oğullarını asla kötü çıkartmazlar , kimse yapmaz bunu , ek olarak herkes seni sevmek , ne kadar iyi biri olduğunu düşünmek zorunda değil sen kendini biliyorsun o önemli, ve iyi insanlar hep kaybedilir , kaybetmez, o kaybetti yoluna bak....

Sanırım bir tek eşim beni aldatsa üzülmem.
Diğer her türlü şeyde kendime suç bulabilirim ama aldatılma; şerefsizmiş der geçer, önüme bakarım.
Siz de aldatılmanın hiçbir sorumluluğunu yüklenmeyin, kendinizi deşmeyin sebep bulmak için.
Adam adam değil sadece, bu kadar.
Üzerine yaptığı engelleme falan ne kadar çocukça ve salakça.
Bu bile yeter adını anmamaya.

Erkektir yapar kafasındalar sanırım

Evet ya durduk yere engelledi insallah bunu da atlatırım.

Biraz daha sabret.kafani mesgul edecek seylerle ugras.gececek ve o zaman ne salakmisim diyeceksin

Böyle bi adamı özlemek mi... lütfen bu adamı sevdiğiniz için ağlayın , kandırıldığınız için ağlayın , 3 yılınıza ağlayım ama onu özledim vs düşüncelerine girmeyin. Haketmediğiniz olaylar yaşatan birini özleyemezsiniz. Gururlu olun silip atın karaktersiz olduğunu öğrendiniz bitsin gitsin. Karaktersiz olduğunu bile bile sevemezsiniz sevgi bu değil. Takıntı yapmayın.

Bende bu tavırları kendime yakıştıramıyorum. İnsallah atlatcam teşekkürler

Adam 2 defa aldatmıs senı gerı donmeyı dusunmuyorsun ınsallah. Senın sevgin tek taraflıymıs bence senı sevseydi bunu yapmazdı. Kotu anılarını gozunun onune getır ıyılerı kenara bırak soguman kolay olur.

Dönmeyi düşünmüyorum. Herşeyden önce kendime saygım olduğu için. Evet sevmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…