- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Yani o da istiyor gibi. İstemese ilk görüşmeden sonra devam etmezdi heraldeErkekler genelde olumlu olunca darlayabiliyor bile. Sizin olayı bilemedim bence bir mesaj daha atılabilir şu aşamada acele etmiyorsunuz ikinizde begendiyseniz normal akış bu şekilde olmalı
Ne olabilir o zaman sence? Ayrıldık mı bitti mi:))Yani bi insan isim var deyop nasil mesaj atamaz yav ben teravihte namaz aralarinda bile.mesaj atardim ergenkene simdi olsa yapmazdim da
Ah be canim bilsem bende kocadan bosaniyor olmazdimNe olabilir o zaman sence? Ayrıldık mı bitti mi:))
Peki yarın bi ses çıkmazsa ben bi mesaj atsam mı?Bence normal. İlk başlarda böyle yavaş olması iyi bence. Tosbağa gibi olmasın yeter.:)
Allah yardımcın olsunAh be canim bilsem bende kocadan bosaniyor olmazdim
İkimizde 30lu yaşlardayızYaşlarınız kaç?
Evet ben de öyle düşünüyorum eski tecrübelerime dayanarak. En son naber napıyosun tarzı konuşmalar oldu. İkimizde işteydik zaten. Görüşürüz diyip konu kapandı.Biriyle flört amaçlı konuşmaya başlamışsam ve karşılıklı hoşlanma varsa her gün yazışırım.
Saatlerce yazmasına gerek yok. Aklımdasın diye hatırlatsa yeterli.
En son ne yazmıştınız?
En son mesajı atan siz olduğunuza göre bence ondan bir karşılık bekleyin.Peki yarın bi ses çıkmazsa ben bi mesaj atsam mı?
İkimizde 30lu yaşlardayız
Atmasına atarımda.. vaz mı geçti acaba ondan şüpheleniyorum. En sonki buluşmamız çok güzel geçti gerçi hatta eve de bıraktı. Ama kararı mı değişti acaba? Yoksa her gün konuşulmalı bencede.birbirinizi daha tam tanımıyorsunuz sevgili de değilsiniz bence sizinde atmanız da sakınca yok uzun süre yazmamissa yazın derim.benim eşim tanışma zamaninda hep yazardı bi ara saatler geçti yazmayınca ben msj attım disardaymis hemen eve gelip aradı mutlu oldu :)
yani ne kadar yoğun da olsa günaydın yada iyi geceler msji atmasi lazımAtmasına atarımda.. vaz mı geçti acaba ondan şüpheleniyorum. En sonki buluşmamız çok güzel geçti gerçi hatta eve de bıraktı. Ama kararı mı değişti acaba? Yoksa her gün konuşulmalı bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?