2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Kızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...

Erkekler genelde olumlu olunca darlayabiliyor bile. Sizin olayı bilemedim bence bir mesaj daha atılabilir şu aşamada acele etmiyorsunuz ikinizde begendiyseniz normal akış bu şekilde olmalı
Yani o da istiyor gibi. İstemese ilk görüşmeden sonra devam etmezdi heralde

buna
Evet ben de öyle düşünüyorum eski tecrübelerime dayanarak. En son naber napıyosun tarzı konuşmalar oldu. İkimizde işteydik zaten. Görüşürüz diyip konu kapandı.

birbirinizi daha tam tanımıyorsunuz sevgili de değilsiniz bence sizinde atmanız da sakınca yok uzun süre yazmamissa yazın derim.benim eşim tanışma zamaninda hep yazardı bi ara saatler geçti yazmayınca ben msj attım disardaymis hemen eve gelip aradı mutlu oldu :)

Atmasına atarımda.. vaz mı geçti acaba ondan şüpheleniyorum. En sonki buluşmamız çok güzel geçti gerçi hatta eve de bıraktı. Ama kararı mı değişti acaba? Yoksa her gün konuşulmalı bencede.

yani ne kadar yoğun da olsa günaydın yada iyi geceler msji atmasi lazım

Mesaj atmak buluşmak istiyorsanız siz iletişime geçin. Her şeyi karşıdan beklemek doğru değil bence. Eğer istemiyorsa ya bahane bulur ya da buluşmaya gelince gönülsüz olduğunu belli eder zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…