2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Mesaj atmak buluşmak istiyorsanız siz iletişime geçin. Her şeyi karşıdan beklemek doğru değil bence. Eğer istemiyorsa ya bahane bulur ya da buluşmaya gelince gönülsüz olduğunu belli eder zaten.
En son ben yazmıştım, o yüzden biraz da ondan bekledim yazmasını. Ama 2 gündür ses yok. Ben istiyorum görüşmek tabiki ama onun da istemesi lazım:(

Evet ben de öyle düşünüyorum. Valla yarın da yazmazsa umudu keserim:/
çok uzun zaman sonra da dönerse mantıklı açıklama yoksa dönmeyin derim ne kadar hoslanmis olsanız da size bi açıklama yapacak karakter de değilse boşa hayatiniza almayın derim heleki hiç bişey demeden çekip gitmek adamliga sığmaz

Kızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...

Bence 2 gün hiç yazmaması hayra alamet değil.
Benimde böyle bir flört dönemim olmuştu.
Adam sadece günaydın, iyi geceler diyordu ve gün içinde toplasan 15 dk yazışıyorduk.
Bana da uyanmayayım diye ben sanalda çok iletişimi sevmiyorum demişti. Ben bunu nasıl yedim ya hala kendime sorarım :KK70: Ben inanmak istedim galiba..:olamaz:
Ve sonuç; adam ilişkiye hazır değilmiş, sorun bende değil ondaymış vs vs..:ukala: Yani klasik yalanlar..
Yani gerçekten sizi elden kaçırmak istemeyen bir erkek özellikle flört aşamasında asla 2 gün beklemez.
Sizi kazanmaya yönelik hamle yapar.
Özellikle 30'lu yaşlardaki biri.
Bence sakın atmayın mesaj.
Eğer bir, iki gün daha mesaj atmazsa üzgünüm ama umudu kesin.

30'lu yaşlarda kararsız adam hiç çekilmez.:duduk:

Adam sadece günaydın, iyi geceler diyordu ve gün içinde toplasan 15 dk yazışıyorduk.
Bana da uyanmayayım diye ben sanalda çok iletişimi sevmiyorum demişti.(Ben bunu nasıl yedim ya hala kendime sorarım :KK70:, Ben inanmak istedim galiba çünkü çok etkilenmiştim.)
Ve sonuç; adam ilişkiye hazır değilmiş, sorun bende değil ondaymış vs vs..:ukala:
Yani gerçekten sizi elden kaçırmak istemeyen bir erkek özellikle flört aşamasında asla 2 gün beklemez.
Eğer bir, iki gün daha atmazsa üzgünüm ama umudu kesin.

Aynen öyle. Kararsız bir adam mı? Aman, aman, aman. :duduk:

çok uzun zaman sonra da dönerse mantıklı açıklama yoksa dönmeyin derim ne kadar hoslanmis olsanız da size bi açıklama yapacak karakter de değilse boşa hayatiniza almayın derim heleki hiç bişey demeden çekip gitmek adamliga sığmaz
Çok uzun zaman geçerse
Bana da uyanmayayım diye ben sanalda çok iletişimi sevmiyorum demişti. Ben bunu nasıl yedim ya hala kendime sorarım :KK70: Ben inanmak istedim galiba..:olamaz:
Ve sonuç; adam ilişkiye hazır değilmiş, sorun bende değil ondaymış vs vs..:ukala: Yani klasik yalanlar..
Eğer bir, iki gün daha atmazsa üzgünüm ama umudu kesin.

Yok yok atmıcam kararımı verdim. Yazarsa da soğuk yapıcam.

• Beğen
Reactions: 000
Çok uzun zaman geçerse hiç muhattap olmam. NE öyle istediği zaman gidip gelmeler falan..

Bu da görünürde o kadar olgun duruyo ki görsen. O zaten hoşuma gitti ağır efendi oluşu falan. Bu erkekler hiç büyümeyecek mi yahu.

• Beğen
Aynen öyle. Kararsız bir adam mı? Aman, aman, aman. :duduk:

Aynen, kararsız ve ayran gönüllü adamlar hiç çekilmez.
Hele daha flört döneminde böyleyse sonrası daha fena olur.
Yaşadım, gördüm değmez.:sinirli:

Aynen, kararsız ve ayran gönüllü adamlar hiç çekilmez.
Hele daha flört döneminde böyleyse sonrası daha fena olur.
Yaşadım, gördüm değmez.:sinirli:

Ben de bir kere böyle bir tiple karşılaştım ve Allah bir daha böyle bir tiple karşılaştırmaz beni umarım. İğrenç bir kişilikti.

Bu da görünürde o kadar olgun duruyo ki görsen. O zaten hoşuma gitti ağır efendi oluşu falan. Bu erkekler hiç büyümeyecek mi yahu.
Adamı gömdünüz iki dakikada:) bence o kadarda umutsuz bir durum yok ben olsam begensem hatta aşık oluyorum diyecek kadar hissiyatım oluşsa kesinlikle işimi şansa bırakmaz yazardım hatta niye yazmıyorsun da derdim. Begenmedigimde de genelde uzatmam ne istediğimizi bilen insanlarız

Yok yok atmıcam kararımı verdim. Yazarsa da soğuk yapıcam.

Aynen bence de mesaj atmayın. O atmalı. Ayrıca mesaj atarsa veya ararsa da çok hevesli konuşmayın.

Evet benim flörtüm de öyle görünüyordu. Olgun, hayattan ne istediğini bilen bir imaj çizmişti.
Ama size şunu diyeyim, bir erkek sizinle ileriye yönelik, ciddi bir ilişki istiyorsa asla flört döneminde 2 gün beklemez.
Bu riski almaz. Şu an o sizden hoşlanmış olabilir ama ben şu an ileriye dönük çok istekli göremedim. Tabi bu benim yorumum. Siz buluşmalardaki mimiklerini, tavırlarını, konuşmalarını da düşünün.
Ve hislerinize de güvenin, ben en son buluşmada olumsuz olacağını hissetmiştim.

Sonra da olmadı zaten. Biz çoğunlukla hissediyoruz.
Yani beklemede kalın bence, ama kendinizi ne olur ne olmaz olumsuza da hazırlayın. :KK66:
Çünkü 2 gün geçmiş.

Adamı gömdünüz iki dakikada:) bence o kadarda umutsuz bir durum yok ben olsam begensem hatta aşık oluyorum diyecek kadar hissiyatım oluşsa kesinlikle işimi şansa bırakmaz yazardım hatta niye yazmıyorsun da derdim. Begenmedigimde de genelde uzatmam ne istediğimizi bilen insanlarız
Gurur yaptım galiba biraz:) Yarını beklicem ona göre karar vericem. O anki ruh halime göre artık..

• Beğen

Flört aşamasında yazılan “ilişkiye hazır değilim” aslında seni beğenmedim/uyuşmadık/beklentilerimi karşılamadın vs. demektir. Adamın ayran gönüllü olmasına gerek yokki.

Back
X