- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
ilk doğum yaptığımda 2. yi asla düşünmüyordum.Haklısınız çocuk için kardeş çok önemli zaten kızımı düşündüğüm için ilerde istiyorum ama eşimde yaş gitmeden büyüsün diye dusunuyor
Benim oğlum 18 aylık ve şu an 6 aylık hamileyim. Ben de 4 yaş gibi ikinci derdim ama kısmet işte.. Hamile kaldım tekrar. Şimdi düşününce bana da zor gelirdi herşey bittikten sonra tekrar başa dönmek diye düşünüyorum. Şimdi çok zor olacak ama kızım da 2 yaşına gelince az biraz rahat edeceğim diye umuyorum. Hayatımın önümüzdeki 3 senesini kişisel konfor anlamında gözden çıkardım diyebilirim.Bende sizin gibi 4 yaşta düşünürdüm ama insan rahatlığa alışınca olmuyor tam rahatça uyuyorsun gezmeye başlıyorsun sonra başa dön çok zor
başa dönmeyin o zaman önemli olan sizin ne istediğiniz çünkü bakacak olan sizsiniz.Bende sizin gibi 4 yaşta düşünürdüm ama insan rahatlığa alışınca olmuyor tam rahatça uyuyorsun gezmeye başlıyorsun sonra başa dön çok zor
Çocuk iki tarafın gönül rızasıyla olacak bir şeydir.Eşinize gerekçelerinizi söyleyip,kendinizi ruhen ve fiziksel olarak hazır hissetiğinizde yapmak istediğinizi ifade edin.Meraba arkadaşlar,benim 4 yaşında bir kızım var.eşim ısrarla 2.çocuğu istiyor ama ben kızımın doğumunda da çok kötü depresyona girmistim, aşırı mukemmelliyetci kişiliğim var düzen düzen, aşırı yoruluyorum ve 2.çocuk düşünmesi bile korkutuyor beni eşimde biliyor beni ama illa istiyor ben hiç yoktansa kizim 2.sınıftayken olsun diyorum, o zaman bile cesaretim olmaz ama kızım büyüyor o zaman, bana yardımcı bile olur.yani sürekli eşim baskı kuruyor yani bu şekilde hamile kalmak sağlıklı mi çocuğu güzel bir ortamda buyutemedikten sonra,ya 2 çocuklu arkadaşlarım var o kadar imreniyorum ki çok mutlular ama ben kaldıramam çok iyi tanıyorum kendimi.
Bi ucundan tutsa aslinda daha enerjik oluyo insanAynı durumdayız valla birebir çok zor, esimde hiç yardım etmez pertim
Okul is derken 30 da anca evlendim.ayni seyi bende dusunurum yasitlarim8n cocuklari universitede ben hala bebek bezi aliyorumKesinlikle yaslada alakali bi durum bu.. ben bazen derim keske 20 yasinda filan anne olsaydim simdiye boyuma gelirdi cocuklarim dite :) ama kismet boyleymis
masallah cok sabirlisiniz o zaman :) bende kalabalik aileleri cok seviyorum. ama ufacik bi problem bile beni hemen yoruyor,sindiriyor.size şöyle diyeyim kızım da 4 ay meme yarası oldu kanaya ağlaya emzirdim. Hamileliklerim aşırı zor geçti. Kalp sorunu, varis göz sorunu ne ararsan var bulantı desen feci. Bana yardımcı olan bir ailem de yok Çocuklarım da çok hareketli beni aşırı yoran çocuklar ama ben mücadeleyi zoru başarmayı seven bir insanım her şey geçiyor gençlikte ne yapılırsa kardır ben de çocuklarıma bir kardeş daha istiyorum iki tane çok az geliyor gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?