2.cocuga cesaretim yok

Tatlim prezervatif cok iyi korunma yontemi degilki :) yani yirtilma riski ve delik olma olasiligini dusunursen hic degil...
emziren anne icin baska yontem.yok . Neyse konuyu isgal.etmeyelim.benimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. Sipanin

emziren anne icin baska yontem.yok . Neyse komuyu isgal.etmeyelim.bemimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. Sipanin
Hayirli olsun ama baska cok korunma yontemi var tatlim.. mesela spiral:) hormonsuz olanlardan

Yani hem spiral olsaydi hemde prezervatif muhtenelen hamile kalmazdin.. ama okan olmus artik.. yapacak birsey yok

Bu karar erkege kalmiyor ne yazikki kadin tasiyor fiziksel psikolojik butun degisimler bizde sirf esiniz istiyor diye yapmayin kendinizi hazir hissedin esimin kuzeni esi istiyor diye 3. ye hamile suratindan dusen bin parca oyle zor yani

Benim kizimda 4 yasinda 2.yi bende istemuykrum gozum kesniyor kizimda istemiyor karnim sisse gelir vurur bebek mi var der kizar..okula baslasin hatta kendi okula gidebilsin kendi odevibj kendi yapabilsin anva ozamana dusunurum heralde diyorum herkes cok arasi olur falan diyor ama bence sacma cunku ilk cocugu hele bi buyutelim bizlerden birazcik daha bagimsiz olsun 3.sinif 4.sinif bunun icin yeterli mi bilmiyorum ama ben boyle dusunuyorum ya dusunsenize yardim edicek mutlaja heves edicek altini bile alir yahu mutlaka bi yardimi dokunurr :)

Ben cocugunuzun acisindan degerlendirecegim. Kardes bu dunyadaki en buyuk destek en guzel varlik. Onun elinden bu guzel duyguyu almayin.. Yarin öbür gün Allah uzun omurler versin ama siz onun yaninda olamazsaniz kardesi olacak.. Derdi oldugunda basi sıkıstıgında kardesini arayacak. Yegenleri olacak vs. vs. Her cocuk bir kardesi hakediyor bence.. Hem kiziniz okula basladiktan sonra daha zor olur okul zamani bebekle yeni okula baslamis cocuk buyuk problem ikisine yetismek zor olur. Bence simdi dusunseniz daha iyi.. Allah hayirli evlatlar nasip etsin herkese

zaten de cesaretiniz olmasın.
bakamamak falan değil mesele , ilk çocuğun tamamen değişip psikolojisinin bozulması asıl mesele.
Bu durumu yaşayan tek ben değilim elbet ama bizim çok ağır geçti uzmanları dinleyip araya 4 yaş ara koymama rağmen.
çok ama çok iyi düşünün.

Buyukoglum 6yasindayken ikinci oglumun dunyaya getirdim
Ahhhahhh ne kadardz zamanlama hastasi bu.
Simdi evde tam gurultu dovus bagris
Buyugune yetisti saymiyod tabj abi olarak
Eger akran sdlardi nir iki uc yas neyse ama 6 yasta buyugh saygi istiyor o olmuyor

Eger aralarında on ustu olsaymis miss
Yani yasinizda musaitse birimci sinifi bitirsi.ama diger sorun deprepresyon filan diyorsunuz bence gerek yok
Allah cocuklarimiza saglikli uzun omur versin.genede siz bilirsiniz

Bi tanidigimin ilk kizi 8 yasindayken ikincisi erkek dunyaya geldi.. derken 3. Kiz.. kesinlikle ortak yonleri yok diye soleniyo.. kucukler park istio buyuk alisveris diye soleniodu.. buyuk yas farkininda eksi ve arti yonleri var tabiiki

Benim de kızım ile oğlum arasında 6 yaş var oğlum şimdi 2,5 yaşında ablasına neler yapıyor vuruyor abla demiyor ismi ile hitap ediyor ama ablası bi o kadar da seviyor okuldan gelmesini cam da bekliyor sarılıyorlar birinine. 10 yaş abimle benim aramda var çok kavga ederdik hep bana takılırdı pata küte girerdik birbirimize. On yaş mis değil diyeyim dedim

benim bebegim daha 4.5 aylik. Dogumdan once 2 cocuk dusunuyordum. Ancak 2. artik hiç dusunmuyorum. Cunku ayni seyleri yasamak beni cok korkutuyor

evet hala bunalimdayim birde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi ve daha 2 yil olmadi evleneli

prezervatif canim

emziren anne icin baska yontem.yok . Neyse konuyu isgal.etmeyelim.benimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. Sipanin

canim bebegin hayirli olsun. Benimde en cok korktugum sey korundugum halde hamile kalmak. Tabi Rabbim nasip etmisse hic bir sey engel olamiyor orasi ayri konu. Prezervatif ile kac yil korunduk bir skunti olmadi ama yazdiklarini okuyunca korktum. Bende diger korunma yontemlerini kullanamiyorum bebegim 4.5 aylik daha mimicik 2. dusunmuyorum kafam corba

Allah nasip ederse bende 3. Çocuğu düşünüyorum bu yaz. Bazen tereddüt ediyorum ama kızlarımı birlikte oynarken gördüğümde arayı fazla açmadan bu gruba bir kişi daha dahil olmalı diye düşünüyorum

benim 2 velet var 1,5 ve 6 yasinda aksam 8de yataga yatiriyorum, kafam rahat, herkese tavsiye ederim.

neden abla abi demeleri gereksin ki? Ben kendi abla abilerime o sekilde hitap etmiyorum sorun etmiyorlar, kendileri oyle alistirdi, iyi de oldu bence. Kardesinden birkac yil once dunyaya gelmisse ne olmus, bence bir onemi yok... Esimin ablasi ondan 3 yas buyuk, vay ben senin buyugunum diye triplere giriyor mesela cok gereksiz.

Saygi yaş ile hak edilmez, davranislarimizla hak edilir. Bu da toplumumuzun kucuklere soz dinletme politikalarindan biri sadece, sen kucuksun karisma vs gibi...

evet hala bunalimdayim birde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi ve daha 2 yil olmadi evleneli
ikiz gibi buyurler. Sizi kardes yapsak mi dusuncelerinden kurtarmis minik =) kiskanclik rekabet olmaz aralarinda bence ara verenlere gore daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…