2. Çocuk Baskısı Nasıl Püskürtülür

Menapoza girdim diyin bence kesim çözüm.

Ben de 1 çocuk sahibiyim yaşım 30 ama başka istemiyorum soranlara da bi taneden başka yapmayacağız diyorum bitiyor

Reactions: 000
kilisli onlar
jean tshırt gıydıgımde bana o lafı soyledıgınde kaynım yanı damadı cok agır bır amelıyat gecıyordu ölüm kalım meselesı vardı hastanedeydık :)
Kilis e gitmişdim bir kere şöyle camdan dışarı bakayım dedim ec sahibi ayıp sokağa bakma laf olur dedi. O zaman liseye gidiyordum. Gelinlik kızlar bakamazmıs

Çok istiyorsan kendin doğur diyecen de neyse patavatsız karı ya . Sanki tavuksun yumurtlar gibi doğurup doğurup koyacan kenara hem yardımı yok hemde yüzsüz yüzsüz ben bilmem yapın ahlâksız karı

Kayınvalidemle beş dakikalık mesafede oturuyoruz abartmıyorum hergün karşılaşırız çocuklar gidip gelirken. Hiçbir konuda şu kadar üstüme gelemez madem o kadar az görüşüyorsunuz bi tersleyiverin kapansın konu bu ne hadsizlik, gerekirse bir yıl küssün, ben kafam kızarsa merhaba merhabadan öteye gitmiyorum.

Bunu soran kayınvalidene sorar mısın kendi annesi ve babasının cinsel hayatını bu kadar kolay konuşabiliyormuymuş? Onlara bu soruları hiç sormuş mu? Nasıl onlara merak edip saygısından soramadıysa size de soramaz. Bu kadar. Bunu aynen ona söyle.

Allah askina ben ne soyleyebilirim ne desem kurtulurum ne demek ya hayat sizin hayatiniz kayinvalide kim!!!! Yapmiyorum hayat benim hayatim buna da kimse mudahale edemez diyeceksiniz bitti.

Şimdilik sadece ilk sayfadaki cevaplarinizi okuyabildim ve benim anladığım kv'nin derdi torun morun değil, sizin damarınızı bulmuş sizi sinir ettikçe zevk alıyor. Boşuna mantıklı açıklamalarla uğraşmayın ya tersleyin, ya dalga geçin, ya kocanıza havale edin ben bahane bulup hiç cevap vermeden telefonu kapatirdim herhalde.

He deyin geçin bence anladığım kadarıyla laftan anlamıyor bu kadın. He anne tamam deyin bildiginizi okuyun zorla dogurturacak değil herhalde. Takmayın konuşsun konuşsun dursun

Aynen benim kayınvalide de anlaşamıyor kardeşleriyle. Annesine bakan kardeşinin işi çıktı da 1 hafta bile bakmadı annesine. Ne anladık çok çocuktan. Sen annene 1 hafta bile bakmadın. Senin gibi çok çocuğum olsa ne anlamı var diyeceğim ama utanıyorum.

Kv’in bana korunup korunmadığımızı sorduğunu düşünemiyorum, nasıl böyle yüzgöz olmalarına müsade ediyorsunuz? İlk sorduğu gün “ne münasebet, yatak hayatımızı sizinle konuşamam” diyecektiniz, bir daha soramayacaktı.
Eğer eşiniz de istemiyorsa konuşun, annesi ile konuşsun. Bence siz hiç uğraşmayın, üstelerse de ne derse aksini söyleyin; korunuyor musunuz derse korunuyoruz deyin, yap derse yapmayacağım deyin, yok öyle herşeye eyvallah demek. Kuluçka makinası değiliz biz, karı koca kaç çocuk istiyorsak kendimiz karar veririz!

cok komik ya. insanlar nasil bu kadar cahil kalabiliyorlar. ilkokul mezunu kayinvalidem asla boyle basitlikler yapmaz.

siz de cok aciklama yapiyorsunuz. biz biliriz diyip kapatacaksiniz mevzuyu. cok istiyorsaniz siz evlat edinin, bizim ikinciye bakabilecek durumumuz yok diyin. hem.o ne sacma aciklama tabi doğan sevilir elbet kayniniz da sevecekti ikinci cocugunu. ama her cocuk buyuk bir sorumluluk, buyuk bir yük.

hamileydim. arkadasimin esi isteyerek mi oldu kazayla mi dedi yani ne gerek var detay bilmeye..zaten daha once cocuk dusunuyoruz diye konusmustuk bu insanlarla.

hayir bir de ben bu kazayla muhabbetini cok ayip buluyorum. sanki o an olayin alevine dayanamadik, devam ettik demek gibi geliyor :)

Iste utanma abla de. Hakediyor yani. Gercekten böyleler kendilerini asla görmezler cokluklariyla övünürler. Tobe yarabbi insani günaha sokar bunlar

Sen bu çocuğa bak, ben ikinciyi yaparım de. Ben ikinci soranlara direkt gelip yatılı kalıp bakacaksan olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…