2. Çocuk Baskısı Nasıl Püskürtülür

benı daha once gordugunde de altımda jean ustumde yarım kol tshırt vardı
ne guzel kızsın ınsallah daha tertıplı gıyınmeyıde nasıp eder allah sana demıstı
Eltinizin annesi de Antepliyse normal. Bayramda kot pantolon giydim diye beni de kınamışlardı.

Eltinizin annesi de Antepliyse normal. Bayramda kot pantolon giydim diye beni de kınamışlardı.
kilisli onlar
jean tshırt gıydıgımde bana o lafı soyledıgınde kaynım yanı damadı cok agır bır amelıyat gecıyordu ölüm kalım meselesı vardı hastanedeydık :)

Yapmayacağız dersem ikna etmek için uğraşır konu uzar diye düşündüm. Kısmet dedim ki hani hamile kalırsam duyarsınız anlamında.
Ama Türkçe de kısmet olabilir demektir

Hayır anlamına gelmez

Olabilir deyince de olsun diye uğraşır

Net olun yapmayacağız deyince yapım dese de bizim karar net dersiniz

Kızım 2 yaşında aynı baskı bizde de var. Aileye ek komşularda baskı yapıyo. Bakabileceğim çocuk sayısı bu. Hayat standartımı düşüremem. Psikolojimi zorlayamam. Kızımı tam yetiştiriyim yiyip içip gezecem diyorum.

kaynanam hatta kendi annem bile bana korunuyor musunuz dese allah bilir sanırım neler çıkar ağzımdan. böyle terbiyesizlik ben hayatımda duymadım. suratına kapatın telefonu. o madem soracak kadar arsız siz de böyle davranın.

Siz çok sabırlı davranmışsınız. Ben çocuk bizim kararımız, bizim bileceğimiz iş, bizden başkasını ilgilendirmez, kimseYe bizim yatak odamıza Karışma hakkı vermiyoruz demiştim. Haketmişti. Artık ağzını açamaz. Ama aynı aklı kıt kaynana ısrarlarımla diğer oğluma çocuk yaptırdım diye gururlanıyor. Aptallığına gururlanıyor o yüzden çekinmeyin yapıştırın cevabı. Fırsat verdikçe tepeye çıkar

neslini devam etme dürtüsünde olan bazı kadınlar erkeği bulayım diye 5 ve 6 çocuk doğuruyor , yokluk içinde büyütüp oğlunu yüceltiyor bunları da gördük , sanki başına taç takacaklar

dediğin o kadar dogruki

benım annem yengem çok yakınlarmış ve birbirlerinide gerçekten severlermiş
düşün ki ben aynı yengeme benziyorum

şaka gibi allahtan güzel kadınmış

dediğin o kadar dogruki

benım annem yengem çok yakınlarmış ve birbirlerinide gerçekten severlermiş
düşün ki ben aynı yengeme benziyorum

şaka gibi allahtan güzel kadınmış
45 ve artı yaşı olanlarının çoğu doğum günü ne zaman di doğum yapmış kadınlar hatırlamıyor ve çoğunun doğum günü yanlış , 5 çocuk doğurdum diye övünen eski kadınların acınası hali

Valla deyin ki tüm maddi ihtiyaçlarını karşılarsanız, yatılı bakıcı tutarsanız hemen doğuruyum deyin

Konuyu kapatmak istiyorsan "bu bizim özelimiz, ne ayıp sorman" deyin. Kaç gecede bir oluyor demediği kalmış.

Çok çocuk istiyorsa kendi doğursun. Yapabildiğin kadar değil bakabildiğin kadar demişler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…