- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi cesursincap
-
Elti annesine bak sen ne diye burnunu sokuyor. Ben eltimin annesini tanımıyorum bilebu gercekten cok can sıkıcı
bende bazı sebeplerden ıkıncı cocuk dusunmuyorum
ısrarla cocugun tek kalmasın ,buna hakkın yok, bencıllık etme ,mecbur ıkıncıyı doguracaksın ,cocuk tek mı buyusun yani, sımdıkı gencler korkak gıbı terbıyesız hadsız uslupla banada baskı yaptı eltımın annesı,kayınvalıdem,komsum,ıkı arkadasım
herkes kendı evının evlılıgının durumunu bılır ,ınsanların lafıyla ureyecek degılım, doguracak olan benım kıme ne gıbı cevaplar versemde susmuyorlar bırı bıtse dıgerı baslıyor
bence bu terbıyesızlık baska bırsey degıl . terbıyesız ınsanlar karsısındakı ınsanın üremesıyle ılgılenır adap edep bılmedıklerı ıcın soruyorlar e terbıyesız ınsanla da bas edılmez o yuzden artık ya duymamazlıktan gelıyorum ya da cocugum olmuyor benım dıyorum (halbukı oyle bırsey yok seslerını kessınler dıye cunku benı ıkna etmeye calısıyorlar )
benı daha once gordugunde de altımda jean ustumde yarım kol tshırt vardıElti annesine bak sen ne diye burnunu sokuyor. Ben eltimin annesini tanımıyorum bile
Ama çocuk deyince yapmayacağız dememişsiniz
Kısmet derseniz evet demektir bu
Oğlum tek çocuk kimse de hani ikincisi diyemedi zira birinciyi dahi kimse sormadı
Ayrıca çevreden diyen olursa da benden geçti isteyene versin deyip konuyu kapatıyorum kısmet dersen her gün sorar
Çevremdekiler 3. yaptı ben de mi yapayım hiç konusunu dahi açtırma
Yapmayacağız de
Direkt söyleyin bizim aile içi kararımız kimseyi ilgilendirmez eğer çok istiyorsanız sevgiye muhtaç çok çocuk var bu tane alıp bakiverin. En sinir olduğum muhabbetlere biridir çocuk baskısı. Size ne yahu size ne . Bana da soruyo korunuyo musun diyeYıllar süren uğraştan sonra çok şükür bir evlat sahibi oldum. 1 yaşında. Ben 42 yaşındayım. Çeşitli sağlık sorunlarım var. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Çok zorlanıyoruz bakımında. Öyle ki eşimle boşanma noktasına geldik. Benim kimsem yok yardım edecek. Eşimin ailesi de beni sevmedikleri için uzak duruyor hiçbir destekleri yok. Sadece bayram, hastalık vs gibi özel günlerde görüşüyorum. Ama yine de 2. Çocuk için baskı yapmaktan geri durmuyorlar. Az önce kv aradı.
Kv: Korunuyor musunuz? Korunmayın hemen bir çocuk daha yapın
Ben: Yok korunmuyoruz, kısmet (konu uzamasın)
Kv: Kısmet deme hemen yapın 1 tane çocuk mu olur
Ben: Çok şükür 1 tane var. Allah ona sağlık versin. Onun bakımında bile zorlanıyoruz. Tek başımıza desteksiz bakmak bizi zorluyor.
Kv: Ben 5 tane nasıl büyüttüm.
Ben: Siz bakmışsınız biz yapamıyoruz. Hem eşim de istemiyor
Kv: Sen onu boşver. Diğer oğlum da istemiyordu. Bak şimdi 2 tane seviyor.
Ben: Onlara bütün aile birlikte bakıyorsunuz. Anneanne, babaanne, hala. Bizim kimsemiz yok
Kv: Ben bilmem 2. Çocuk yapın
Şimdi ben daha ne söyleyebilirim beni rahat bırakması için. Defalarca konu oldu. Her seferinde dile getirdim hem yaptıkları ayrımı hem 2. Çocuk düşünmediğimizi. Yok susmuyor, susmuyor.
O zaman kasıt aranır bunda kendi kızının kafasını şişirsin. Eltimle bizde de 1er cocuk var onunki daha büyük. Bana ikinciyi yapsana artık deme gafletinde bulundu. Senin çocugu daha büyük sen yapsana dedim üstelik sen çalışmıyorsun da. Geçen bi yazı gördüm cinselliğin tabu olduğu bir ülkedeyiz ama herkes başkasının yatak odasına burnunu sokuyor gibisinden. Ne ayıp şeyler aslında. Bir yandan da babam diyor sürekli bi cocuk daha yap diye ben utanıyorum konuyu değiştiriyorum. Tamam baba eve dönünce yaparız mı diyim ne diyimbenı daha once gordugunde de altımda jean ustumde yarım kol tshırt vardı
ne guzel kızsın ınsallah daha tertıplı gıyınmeyıde nasıp eder allah sana demıstı
teyzenın kafası guzel sanırımbenı her gordugunde bır laf mutlaka sokuyor anlamıyorum
kendısının kızıda 1 tane dogurdu hayır ne dıyecekse ona desınşimdiki gencler korkak dogur dıye bana soyleyecegıne
Ahahaha deseydin ya teyzecim sen de iyi hos kadınsın Allah sana da başkalarının işine burnunu sokmamayı nasip etsin inşallah diyebenı daha once gordugunde de altımda jean ustumde yarım kol tshırt vardı
ne guzel kızsın ınsallah daha tertıplı gıyınmeyıde nasıp eder allah sana demıstı
teyzenın kafası guzel sanırımbenı her gordugunde bır laf mutlaka sokuyor anlamıyorum
kendısının kızıda 1 tane dogurdu hayır ne dıyecekse ona desınşimdiki gencler korkak dogur dıye bana soyleyecegıne
Afedersiniz ama kaynananız tam bir gerizekalı. Ohhh rahatladım.Yıllar süren uğraştan sonra çok şükür bir evlat sahibi oldum. 1 yaşında. Ben 42 yaşındayım. Çeşitli sağlık sorunlarım var. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Çok zorlanıyoruz bakımında. Öyle ki eşimle boşanma noktasına geldik. Benim kimsem yok yardım edecek. Eşimin ailesi de beni sevmedikleri için uzak duruyor hiçbir destekleri yok. Sadece bayram, hastalık vs gibi özel günlerde görüşüyorum. Ama yine de 2. Çocuk için baskı yapmaktan geri durmuyorlar. Az önce kv aradı.
Ben: Çok şükür 1 tane var. Allah ona sağlık versin. Onun bakımında bile zorlanıyoruz. Tek başımıza desteksiz bakmak bizi zorluyor.
Ben: Onlara bütün aile birlikte bakıyorsunuz. Anneanne, babaanne, hala. Bizim kimsemiz yok
Şimdi ben daha ne söyleyebilirim beni rahat bırakması için. Defalarca konu oldu. Her seferinde dile getirdim hem yaptıkları ayrımı hem 2. Çocuk düşünmediğimizi. Yok susmuyor, susmuyor.
Çok istiyorsanız siz doğurun beni bi salın deYıllar süren uğraştan sonra çok şükür bir evlat sahibi oldum. 1 yaşında. Ben 42 yaşındayım. Çeşitli sağlık sorunlarım var. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Çok zorlanıyoruz bakımında. Öyle ki eşimle boşanma noktasına geldik. Benim kimsem yok yardım edecek. Eşimin ailesi de beni sevmedikleri için uzak duruyor hiçbir destekleri yok. Sadece bayram, hastalık vs gibi özel günlerde görüşüyorum. Ama yine de 2. Çocuk için baskı yapmaktan geri durmuyorlar. Az önce kv aradı.
Bazı kayınvalideler hem polis hem sağlık ocağı hem doktor hem evliya hem alim hem de herbokolog. Onlar her şeyi soracak yani.Bana kayinvalidem korunuyormusun diye soru sorsa ben sorduğunu duymadim sayıyorum hiç hoslanmam böyle konuları knuşmaktan ayıp birsey der bozarım. Kayınvalide değil sağlık ocağı haricinde kimse böyle sorular sormamalı mahremiyet diye birşey var.
Yıllar süren uğraştan sonra çok şükür bir evlat sahibi oldum. 1 yaşında. Ben 42 yaşındayım. Çeşitli sağlık sorunlarım var. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Çok zorlanıyoruz bakımında. Öyle ki eşimle boşanma noktasına geldik. Benim kimsem yok yardım edecek. Eşimin ailesi de beni sevmedikleri için uzak duruyor hiçbir destekleri yok. Sadece bayram, hastalık vs gibi özel günlerde görüşüyorum. Ama yine de 2. Çocuk için baskı yapmaktan geri durmuyorlar. Az önce kv aradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?