- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
demekki sebepleri o kadar mantıklı değilmiş ki hala 2.çocuk planları yapıyorum diye düşünürdüm :))
benim eşim de istemiyoçocuğumuz 2 aylık. ilerde 2. bi çocuk istediğimi söyledim yeter 1 tane diyo. ben istiyorum olmak zorunda
çalışırken bende senin gibiydim tek kalsın bir tane ye bile doğru düzgün bakamıyorum diyordum ama şimdi evdeyim fikrim değiştiBenim eşim de istemiyo.1 tane olsun imkanları iyi olsun şartları iyi olsun vs vs sebepler sölüyo.
Bana mantıklı geliyo ama kardeşi olması da iyi bişey.
Ben de kararsızım sanırım.
Çalışıyo olmasam ikna ederim ama çalışırken 2 çocuk sorumluluğu zor olur gibi geliyo bana.
Zaman göstericek
ben ilerde pişman olmaktan korkuyorum şu anda 27 yaşındayım ilerde keşke olsaydı demek istemiyorumYaş oldu 32 ikinci kez anne olmayı çok istedim ama eşim ve annem hiç istemediler. Tek olsun daha iyi yetişsin hem kuzenleri var kardeşi sayılır dedilerBende artık ümidimi kaybettim Allah yavruma uzun ömür versin ve tüm arkadaşlarımızın yavrularınada.
benim eşimde istemiyor...oğlumuz 8 yaşında ve oda hiç benim bir kardeşim olsun falan demedi.
ben tek kalmasın diye bazen düşünüyorum,sonra düşününce bende vazgeçiyorum.
benim eşimde tek çocuk,hiçte rahatsız değil.
ama sanırım ben gerçekten istersem ikna ederim,bizde de ben ne istediğimi bilmiyorum
benim eşimde istemiyor...oğlumuz 8 yaşında ve oda hiç benim bir kardeşim olsun falan demedi.
ben tek kalmasın diye bazen düşünüyorum,sonra düşününce bende vazgeçiyorum.
benim eşimde tek çocuk,hiçte rahatsız değil.
ama sanırım ben gerçekten istersem ikna ederim,bizde de ben ne istediğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?