- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Maddi problemlerim varsa kesinlikle ben de istemem. Çocuğu hakkıyla büyütemedikten sonra ben o çocuğa haksızlık yaptığımı düşünürüm. Maddi sorun yok, ailevi bir sorun da yoksa, kısacası her şey yolundaysa 2. çocuk düşünülebilir. Aslında burada eşimin neden çocuk istemediğini anlamak en doğrusu sanırım. Görünen ve görünmeyen bir çok sebebi olabilir, onu zorlayıp da böyle önemli bir kararda sırf benim isteğimle düşüncesinin değişmesini istemem.
beyazbulut allah gönlüne göre verir inşallah...Benim eşimde 2.çocuk konusuna kesinlikle karşı zaten ilkinede zor ikna etmiştim...ama anlamıyorum hem istemiyor hemde kızı için ölüyor...diyorum bak bundan bir tane daha olsa ne güzel diyorum ama yok bir tane olsun imkanları iyi olsun diyor.. her söylediğimede mutlaka bir cevabı var...yani ikna etmem zor ee yaşlarımızda 32 daha ne bekliycem bilmiyorum ki bende ama çok kararlıyım ikna edeceğim onu önümüzdeki aylarda valla belki komik gelicek belki ama folik asitimi bile içmeye başladım o kadar kaptırdım yani :)))) bu arada benim kızımda 3 yaşında 2009 mayıs doğumlu kızlarımız hemen hemen aynı sanırım...sevgiler
evet canım benim kızımda 2009 şubat doğumlu
benim eşimde istemiyor gibi görünüyor ama aslında istiyor o fark ettirmesede ben anladım :)))
içten içe istiyor laflarıyla belli ediyor ikna etmem zor olmayacak :))
kardeş isterler olunca da kıskanırlar kardeşlerini kavga ederler herkes için değil ama böyle yapanlar da var. kendim için de geçerli değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?