- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
ikna edebildinmi eşini :)))
sanırım henüz hayır ama ümidimi kaybetmedim...Ya sen...
ettim sayılır
benim oğlum da 5,5 yaşında ben istiyorum ama eşim istemiyor hatta ödü patlıyor :) gerekçesi ise şu;
( adam haklı ama) ben çocuğa gecelerce baktım uykusuz işe gittim altını temizledim yemeğini yedirdim uyuttum... bunları tekrar bana yaptıracaksın beni kullanacaksın di mi" diyor... doğru bunların hepsini yaptı benden çok baktı Allah var... ama kardeşi olsa fena mı olur çocuğumun... yaş 37
Ben de 2. çocuğu kesinlikle istemiyorum.İnsanların böyle tercihleri olabilir, saygı duymak gerek.siz de isteyebilirsiniz elbette ki ama eşiniz istemiyorsa da bir çocuk zorla kabul ettirilmez.Zamana bırakın bence oğlunuz da daha 3 yaşında belki 5 6 sene sonra bir çocuk daha düşünebilir eşiniz
sanırım bebeğiniz daha ufak kızım küçükken bende kesinlik asla ama asla 2. çocukmu aman aman derdim :))
büyük konuşmamak gerekiyormuş anladım saygı duymak gerekiyor derken saygısı sadece çocuk istemeyen tarafmı hakediyor isteyenin düşünceleri yok mu :44::44:
açıkçası 5-6 sene sonrada ben 2. çocuğu düşünmem gibi geliyor kızım 10 yaşında olucak ben otuzküsürlü yaşlarda olucağım hem rahata alışmış olucam hem de kızımın kardeiyle çok fazla yaş farkı olsun istemiyorum herşey nasip kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Yok tatlım işte sorun orda çıkıyor.Benim de eşim istiyor ama ben 2. çocuk lafı edildiğinde bile çok kötü oluyorum.Doğumum ve sonrası çok kötü geçti.iki taraf da birbirine saygı duymalı elbet ama bunun bi sonu olmuyo işte.Ya da ben bir çözüm bulamadım:26:
tamam bu kez bakacağım söz veriyorum diyorum ama "sana inanmıyorum doğurana kadar öyle dersin sonra yine baktırırsın" diyor...ee madem adam haklı sizde bunun farkındasınız bu defa kendiniz bakacağınızın garantisini verin kardeşler arası yaş farkı ve sizin yaşınız bakımından eğer gerçekten istiyorsanız daha fazla beklemeyin derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?