- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Aminn allah razi olsunÜzüldüm adınıza silikse vardır ben adetime 4 gün vardı testim pozitif çıkmıştı hakkınızda hayırlısı
Olur inşallah36 yasindayim 4 dusunuyorum gunumu bekliyorum 5 gun var test bile yaptim inşallah olur rabbim bilir
Tabiki sizde haklisiniz ikiz elbette zordur ne yasadigini nasil buyuttugunuzu siz biliyorsunuz benim cocuklarim buyuk zorluk gormedigim icin dusunuyorum tabi olursa bu ayda olmasa korunmayi dusunuyorum ust uste yipratzci gebelik surecinden gectim yine nasipOlur inşallahben ikizlerden sonra daha da düşünmüyorum. Allah verirse seve seve ama bile isteye istemiyorum. Psikolojik çöktüm
Kizi bulana kadar doguranlar,erkegi bulana kadar doguranlarYa aslina bakarsaniz ben kararsizim esimde oyle rabbim bunu layik gordu iki oglum var ha illa kiz erkek fark etmez onemli olan saglik. Bu sacma sapan fikirleri aklima sokanlar hep erkek anneleri sonra doyorum kendiler niye kizi bulana kadar dogurmamis o zaman
Evlatlarınızı Allah bağışlasın.. 3. Çocuk kararı eşiniz ve sizin isteğine bağlı... Maddi manevi gücüm var demişsiniz o zaman şu zamanları atlattığımızda Allah nasip ederse yapın..Merhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Bu sorunun cevabı herkes için farklı. Kimisi 6 çocukla mutlu kimisi 2 kimisi hiç. Siz kendinizi bileceksiniz iki çocuk buyutmussunuz neler yaşayacağınızı biliyorsunuz hazırsanız yapın değilseniz yapmayın. Bu az diyenler siz büyütürken gelip bakıyorlar mi hayır . Kalbinizin sesini dinleyinMerhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Aynen yani bu herhangi bir konu değil ki böyle fikir alınsınBeni yanlis anlamayin ama cocuk fikri bana gore baskasinin fikri ile alinacak bir karar degil. Benim cocugum yok, siz 2 cocuk sahibi olarak muhakkak benden daha tecrubelisiniz. Bana artik gec kalma diyenler cok oldu hic birini duymadim. Cocuk karari sadece benim karar verebilecegim bir durum. Kimse gelip bakmayacak, maddi manevi ihtiyaclarini kimse karsilamayacak. O yuzden bu konularda fikir beyan etmek bana cok mantik disi gelmistir her zaman.
Allah uzun omur versin cocuklarina. Ben olsam hic dusunmezdim 3.yuMerhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Göreceli. Kimi yapar pişman olur.Peki 4 cocuk pismanlik olurmu
Net evet degil. Ben gayet mutluyum. Göreceli kisiden kisiye değişirNet evet
Aynen bu bölüme baksin. Bir cocukla yipranan var bakin. Bu goreceli oldugunun gostergesi.Baska Biri "yıprandım" diye konu açmış
Isterseniz oraya nakil edelim sizi ogrenmis olursunuz .
Siz kendiniz mi çocuk istiyorsunuz , millet aklınıza sokuyor mu diye ? Bence çocuk çok güzel bişey ama tamamen enerjiye ve maddi güce bağlı çocuk sayısı. Doguracaginiz yeni çocuk , mevcut olanların maddi imkanlarından nasiplenecek sonuçta. Ben iki yaptım kardeş olsunlar diye ama üçüncü düşünmüyorum çunku geçin sıkıntısına düşmek istemiyorum sırf kendi egolarımi tatmin etmek icinMerhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?