2 cocuk pismanlik olur mu?

amacın kızın olsunsa hiç hiç bulaşma ama çocuk sevmekse maddi gücün varken neden olmasın

Kendi doğurması bakması zor, ama millete yap yap demesi kolay çünkü.

Bu cok sahsi bir konu..Gercekten bakabilen isterse 4 yapsin ...Ben cesaret edemem cunku ne yedi nasil yedi dersleri uyku duzenleri ihtiyac ve istekleri onemli..

Gelecegin ve koranin bitip baska bi salginin gelip gelmeyeceginin bi garantisi varmi benim doktorumda korona ilk ciktiginda aynisi demisti korina zamani korun yapma dedi ama ben kendi ic sesimi dinleyip karar verdim hayirlisi olsun
4. Çocuk için gayet cesursunuz ben asla yapmam evet asla ..3. Çocuk için birsey diyemem aklimin bir tarafından geçiyor ama hep kiskisliyorum kismette ne varsa o olsun büyük bir ailede dogup büyüdüm belkide çok Çocuk olan evden bıktım. Amcalarim 5 Çocuk halalarim 7 8 Çocuk off çok fena yahu

Galiba vazgeciyorum sanirum bu ay korunmadim bebek icin adetimi bekliyorum az kaldi eger olursam adet korunmayi düsünuyorum

Merhaba. Benim de iki kızım var hep 3. Yu yapacağım derdim ama şimdi değil bir 5 yıl sonra falan tek çocuğum çünkü eksikliğini hep hissederim çocuklarım fazla olsun belki eksigimi kapatırım diye düşünürdüm. Şu an için değil derdim hep hazır değildim çünkü. Hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim önce büyük bir şok yaşadım alışmam biraz sürdü hatta bazen hâlâ unutuyorum hamile olduğumu zorlukları var tabi büyük kızım 6 küçüğü 3 olmak üzere. İyi düşünün bakabilir misiniz sabrıniz var mı ? Sadece maddi olarak değil manevi olarak da yetmek çok önemli.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İmkanın varsa 15 tane doğur ama yoksa 1 yeterli derim ben.
Imkani varsada 15 dogurmasin pelti çıkar ayol

Arkadaşlar bu dunyaya sadece dogurmak için gelmedik kendi hayatinizi vucudunuzu psikolojinizide düsünün zira bir çocuk istedigimiz zaman babaya düsen tek görev zevk. Hersey ama hersey biz annelerde .. çocuk güzel birsey yalniz kendi hayatinizi da unutmayin ..müge anlidaki kadın unutmicam asla 9 evladı var ve kadın gelin elinde dayak yiye yiye eziyetler içinde öldu Allah hayirli evlat versin.

İroni yaptım Madam
Tabi ki de 15 çok ama 3 te çok bu şartlarda.
1 tane doğuramayan var, konu sahibi gelmiş 3 tane olsun mu diyor.

Ben varım diyorum

İroni yaptım Madam
Tabi ki de 15 çok ama 3 te çok bu şartlarda.
1 tane doğuramayan var, konu sahibi gelmiş 3 tane olsun mu diyor.

Ben varım diyorum
Bende 2 çocuk taraftariyim kiz arkadaşımda 2 çocuk dusunuyordu ilk cocuktan sonra ikizleri oldu kismetmis. Şaka bir yana gerçekten şu zamanda çocuk yapmak yürek ister hersey ama hersey çok berbat durumda ayol zaten çalışamıyorum cocuklar hep evde issizlik ayrı bir dert Allah sonumuzu hayır etsin.

Bende 1 tane bile yok :))
Olsa korkuyorum olmasa istiyorum ama şuan istediğim şey virüs bitsin cidden artık hepimiz bıktık

Göreceli. Kimi yapar pişman olur.
Kimi ben gibi mutlu olur.

Net evet degil. Ben gayet mutluyum. Göreceli kisiden kisiye değişir

Aynen bu bölüme baksin. Bir cocukla yipranan var bakin. Bu goreceli oldugunun gostergesi.
Aynen ben 6 tane istiyorum mesela , millet ikinciye korkuyor sabrınıza bagli

Herkese ayri ayri tesekkur ederim. Ben kesin vazgectim. Konuyu acmamin sebebi baska pencereden bakmakti cunku maddi imkanim var manevi olarak bakabilirim ama bu devirde olacak is mi sorusuna cevap almakti. Evet cevap verenler de isteyenler var ama bende o heves yok yani haaa ilerde pisman olursam ne yaparim oturup derdime yanarim ne yapayim. Guzel cevaplar icin sagolun cok guzel paylasimlar oldu benim icin elleriniz der gormesin Allah herkesinde gonlune gore versin

Ablacım manevi nasıl yetiyorsunuz da üç olsa mı diye düşünebiliyorsunuz. Gerçekten çok güzel yanlış anlaşılmasın. Bende bir adet 9 aylık kız var. Anca yetişebiliyorum. Bu kafaya nasıl geliniyor? Ben de gelecek miyim?

Biraz daha buyudugunde bu gunleri unutuyosun ya o zaman iste. Dalga gecme ama benimle benim icin farkli kollari olan bi konuydu acikcasi

maddi manevi gücün yetecekse
Birine alırken birinden kısmayacaksan imkanların elveriyorsa çocuğa verecek sevgin varsa vücudun kaldırabilecekse yapabilirsiniz.
Bu devir için çok ama imkanınız varsa sizin için sorun olmaz.
Bu arada erkek olma ihtimalini de göze alın derim.

Insan yetistirmek cok buyuk sorumluluk. Ilk zamanlardaki yipranmalari, uykusuzluklari hadi gectim. Buyuyunce masrafi da derdi de buyuyor. 3 bambaska karakterde cocugun hepsine esit ilgi esit ozen gostermek nasil mumkun olabilir aklim almiyor. Kayinvalidem 4 tane buyutmus mesela ama nasil buyutmus, oglen uykusuna yatirir ustlerine kapiyi kitler carsiya, komsuya gidermis. Uyaninca balkonda aglarken bulurdum diye gulerek anlatiyor bir de. 5 cocuk da buyur 6 da ama nasil buyur yani onu dusunmek lazim. Maddi manevi tum imkan ve enerjinizi iki cocugunuza harcayin, kendinize baska ilgi alanlari bulun, hayatin tadini cikarin derim.

Guzel onerileriniz icin tesekkurler vazgectim cunku kendimi hep 2 cocuklu hayata hazirlamistim. Maddi manevi yeterli olmak illa ki 3. Cocuk demek mi onu idrak etmek istiyordum acikcasi

Tesekkur ederim, cok haklisiniz. Cocuklarimi guzel yetistirirsem insallah 10 cocugum olmus sayarim bende ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…