- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Mecbur yapacaksın ne demek oluyor?Arkadaşlar benim bir tane kızım var 5 yaşında, çevremdeki herkes ikinciyi niye yapmıyorsun diyor annem çok baskı kuruyor bana kalsa ben yapmam imkansız geliyor ama annem mecbur yapıcaksın diyor, ya hayal bile edemiyorum o şekil korkuyorum rüyamda görsem bile etkisinden kurtulamıyorum. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Kızımın dogumu çok zor oldu ve dogum sonrası hep tektim depresyona girdim o korkular hiç gitmiyor kesin tekrar olucak acaba tedaviyle geçer mi bu durum?
Annem çok baskı kuruyor bana kalsa ben yapmam imkansız geliyor ama annem mecbur yapıcaksın diyor,?
İnanır mısınıZ aynı şeyleri bende yaşadım o kadar çok korkuyorum lohusalıktan anlatamam size benim yavrum daha küçük ama ilerde kardeş yapar mıyım tabi ki de hayır çok zor yanıArkadaşlar benim bir tane kızım var 5 yaşında, çevremdeki herkes ikinciyi niye yapmıyorsun diyor annem çok baskı kuruyor bana kalsa ben yapmam imkansız geliyor ama annem mecbur yapıcaksın diyor, ya hayal bile edemiyorum o şekil korkuyorum rüyamda görsem bile etkisinden kurtulamıyorum. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Kızımın dogumu çok zor oldu ve dogum sonrası hep tektim depresyona girdim o korkular hiç gitmiyor kesin tekrar olucak acaba tedaviyle geçer mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?