- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Ben sevdiğim adamdan ayrılsam iki çocukla baba evi diye başlık atmam.Benim ailem boşanmayı ve çocuklu olmamı dert edecek yapıda insanlar değil . Siz burda yazan iki üç cümleyle sevgiyi anlaya biliyorsanız bunu ticarete dökün iyi para kazanırsınız
Aslında bunun babasıda böyle bu lafı normal karşılıyor. Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorşar babası bunuda annesinide kovup duruyor ama biz babamızı seviyoruz bırakmayız diyip daha çok sarılıyorlar. Banada sen beni gerçekten çok seviyorsan bu kadar kolay bırakmazsın, demek ki sevmiyorsun dedi
Sevmemem mi gerekiyor herşey iyi giderken sadece bu laf yüzünden silip atmam mı gerekiyor gerçekten çok kararsızım. Gurursuzmuyum diye düşünüyorum. Evliliklerde genelemi bakmak gerekiyor yoksa bu gibi durumlara göremi karar vermek gerekiyorİnsan kendisini hem de onca kez evden kovmuş birini nasıl sevebilir?
Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Aslında bunun babasıda böyle bu lafı normal karşılıyor. Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorşar babası bunuda annesinide kovup duruyor ama biz babamızı seviyoruz bırakmayız diyip daha çok sarılıyorlar. Banada sen beni gerçekten çok seviyorsan bu kadar kolay bırakmazsın, demek ki sevmiyorsun dedi
Sık sık tekrarlıyo demişsin her kavgada kapıyı gösteren adamı evet sevmemen gerekiyor annen baban ayagma kapancak ne demek ayrıca olumsuz yorumları terslemeyin insanlar yazdıgnıza göre yapıyo yorumunu ve evet eşin seni sevmiyoSevmemem mi gerekiyor herşey iyi giderken sadece bu laf yüzünden silip atmam mı gerekiyor gerçekten çok kararsızım. Gurursuzmuyum diye düşünüyorum. Evliliklerde genelemi bakmak gerekiyor yoksa bu gibi durumlara göremi karar vermek gerekiyor
Benim ailem boşanmayı ve çocuklu olmamı dert edecek yapıda insanlar değil . Siz burda yazan iki üç cümleyle sevgiyi anlaya biliyorsanız bunu ticarete dökün iyi para kazanırsınız
kıstasa bakarmısın,
sevsen gitmezdin, yok öyle bişi yaa, sen beni 2 evladının annesini evden kov,
sonrada sevsen gitmezdin de ...
kendinizi ezdirmeyin nolur, babası o şekilde biri diye sizede yeni sürümü olarak kendinimi yetiştirmiş..
kendiniz söylüyorsunuz, yarın öbür gün babası gibi, sizi ve evladınızıda kovacak demekki
Ekonomik olarak sıkıntım yok çok şükür benimde aileminde...Daha önce uyarmanıza rağmen bu sözleri tekrarlamış olan eşiniz evi terkedip affederek geri döndüğünüzde daha bir güvenle sizi üzmeye devam edeceğini düşünüyorum.Ayrıca bu hakaretlerden sonra sevdiğinizi degil 2 çocukla baba evine gidip düzeninizi bozmaktan korktuğunuzu ve ekonomik bağımsızlığınızın da olmadığını düşünüyorum.Bu yüzden eşiniz ne dersem diyim kabul eder düşüncesiyle bu davranışlara devam ediyor.Öncelikle geri dönmeniz daha kötü bir hayata kapı açar size.Öncelikli yapmanız gereken kendinize saygı duyup bu hakaretleri kabul etmeyerek kendinize güveninizi sağlamaktır ilk başta.Yani çalışmıyorsanız Ayaklarınızın üstünde durun.Ailenizde yakın yerde sanırım torunlara bakabilirler.Çünkü başka yolu yok gibi gözüküyor.Böyle densiz bir eş ömrü tüketir.
Ayakkabımıda giydiriyor çorabımıda:) yılda 5 -6 kez çiçekte hiç bir özel günüde kaçırmaz gün içersinde birçok kez arar sesimi duymak için ama bu evden kovma konusu çok canımı sıkıyor:/Her erkek sevgisini başka şekilde gösterir
Ailesinde seni seviyorum lafını duymayan erkek de sevgisini seni seviyorum diyerek gösteremez. Her seven erkek çiçek göndermez mesela. Ama karısının ayağına çorap giydirir. Bu onun seni seviyorum deme yöntemidir.
Her erkek seni seviyorum demez.
Onun yerine defol git babanın evine der
.iktir git der
Ne biçim kadınsın sen der
Hep sevgiden bunlar
Sadece bu laf için değil ki, sana özür dilemezsen bir daha bu eve giremezsin de demiş. Yani anlık öfkeyle söylenen bir şey değil bu. Öyle olsa dedikten sonra pişman olup kendisini affettirebilir, öfke problemi için çözümler arayabilirdi. Ama anlık öfkeden ziyade arsızlaşmış bir adam gibi gözüküyor, hala kendisini affettirip seni eve döndürmediğine göre. Kısaca o seviyor gibi durmuyor.Sevmemem mi gerekiyor herşey iyi giderken sadece bu laf yüzünden silip atmam mı gerekiyor gerçekten çok kararsızım. Gurursuzmuyum diye düşünüyorum. Evliliklerde genelemi bakmak gerekiyor yoksa bu gibi durumlara göremi karar vermek gerekiyor
Ayakkabımıda giydiriyor çorabımıda:) yılda 5 -6 kez çiçekte hiç bir özel günüde kaçırmaz gün içersinde birçok kez arar sesimi duymak için ama bu evden kovma konusu çok canımı sıkıyor:/
Yeni eve taşındık ve evin tüm yükü üzerimde... işçisi ustası mobilyacısı herşeyi sıfırdan aldık. Eşimde herşey 4 /4 lük olsun istiyor. Tvnin kablosu görünmesin diye duvarı kırdıttırıp yeni hat çektirip site yönetimine duvar kağıdı yaptıttıröa gibi vs vs . Bugünde yine işçiler geldi ve bey efendinin odası bozulmuş ben orayı niye toplamamışım getir bezde ben sileyimden başladı bende yrn yine gelecekler niye siliyorsun yrn detaylı temizlerimden başladı. Sen sabahtan akşama kadar ne yapıyorsun vs vs bende bak yrn yüzüme bakacan lütfen dikkat et sözlerine dedim içeri gittim hala söylenmeye devam etti yanına gittim çocuklar var lütfen dedim ses dozaji max. Ulaşıp üstüme yürüyünce bende ş...siz dedim oda evden kovduSadece bu laf için değil ki, sana özür dilemezsen bir daha bu eve giremezsin de demiş. Yani anlık öfkeyle söylenen bir şey değil bu. Öyle olsa dedikten sonra pişman olup kendisini affettirebilir, öfke problemi için çözümler arayabilirdi. Ama anlık öfkeden ziyade arsızlaşmış bir adam gibi gözüküyor, hala kendisini affettirip seni eve döndürmediğine göre. Kısaca o seviyor gibi durmuyor.
Ne yaptın da seni evden kovacak kadar öfkeleniyor?
O zaman bu hareketleri sineye çekmeyin derim.Zaman akıp gidiyor malesef 3. Bebek eklenirse yine ertelenir.Ekonomik olarak sıkıntım yok çok şükür benimde aileminde...
2 tane küçük bebeğim olduğu için çalışmayı düşünmüyorum. Kızım 4 aylık biraz büyüdüğü zaman başlıcam.
Ulaşıp üstüme yürüyünce bende ş...siz dedim oda evden kovdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?