2 çocukla baba evi

Benim ailem boşanmayı ve çocuklu olmamı dert edecek yapıda insanlar değil . Siz burda yazan iki üç cümleyle sevgiyi anlaya biliyorsanız bunu ticarete dökün iyi para kazanırsınız
Ben sevdiğim adamdan ayrılsam iki çocukla baba evi diye başlık atmam.
Ayrıca tabiki sizin yazdığınız üç cümleye göre degerlendiricem ilişkinizi tüm hayatınızı nerden bilebilirim?
Bu yazdıklarınızla bi kişi bile eşin seni seviyor demez size uzman olmaya gerek yok yani

kıstasa bakarmısın,
sevsen gitmezdin, yok öyle bişi yaa, sen beni 2 evladının annesini evden kov,
sonrada sevsen gitmezdin de ...
kendinizi ezdirmeyin nolur, babası o şekilde biri diye sizede yeni sürümü olarak kendinimi yetiştirmiş..
kendiniz söylüyorsunuz, yarın öbür gün babası gibi, sizi ve evladınızıda kovacak demekki

Daha önce uyarmanıza rağmen bu sözleri tekrarlamış olan eşiniz evi terkedip affederek geri döndüğünüzde daha bir güvenle sizi üzmeye devam edeceğini düşünüyorum.Ayrıca bu hakaretlerden sonra sevdiğinizi degil 2 çocukla baba evine gidip düzeninizi bozmaktan korktuğunuzu ve ekonomik bağımsızlığınızın da olmadığını düşünüyorum.Bu yüzden eşiniz ne dersem diyim kabul eder düşüncesiyle bu davranışlara devam ediyor.Öncelikle geri dönmeniz daha kötü bir hayata kapı açar size.Öncelikli yapmanız gereken kendinize saygı duyup bu hakaretleri kabul etmeyerek kendinize güveninizi sağlamaktır ilk başta.Yani çalışmıyorsanız Ayaklarınızın üstünde durun.Ailenizde yakın yerde sanırım torunlara bakabilirler.Çünkü başka yolu yok gibi gözüküyor.Böyle densiz bir eş ömrü tüketir.

İnsan kendisini hem de onca kez evden kovmuş birini nasıl sevebilir?
Sevmemem mi gerekiyor herşey iyi giderken sadece bu laf yüzünden silip atmam mı gerekiyor gerçekten çok kararsızım. Gurursuzmuyum diye düşünüyorum. Evliliklerde genelemi bakmak gerekiyor yoksa bu gibi durumlara göremi karar vermek gerekiyor

annenler arkadan duracak gibilerse bence gönlünü alana kadar orda kal, eşin ailesinde böyle gördüğü için onun da kıstası bu olmuş ama sen değiştirmelisin, en önce çocuklarının önünde düzgün bir anne modeli olabilmen için. Baba sana saygı duymazsa çocuklar da hor davranır sana ilerde. Ben bu olayı sevgiye bağlamıyorum, sevse şunu yapmaz bunu yapmaz gibi şeyler uzun evlilikler için geçerli değil bence, bunlar tamamen saygıyla alakalı ve sen dik durarak bu saygıyı tkrar geri kazanmalısın

Kızım kafayi mi yedin. Ev benim sen gideceksin deseydin ya. Hazırla bavulunu koy kapıya. Sen niye evini terkedip çocukların düzenini bozacaksin. Neyse bir sonraki için aklındaki çözüm bu olsun.

Şimdi bu adam gelir senin yanına barışalım vs derse aile terapisti şartı köy. Gidin birlikte yetişkin gibi bu işi destek alarak çözün.

Adam babasından öğrenmiş. Üzülme kendine belli bir süre ver. Döner muhtemelen.

Sık sık tekrarlıyo demişsin her kavgada kapıyı gösteren adamı evet sevmemen gerekiyor annen baban ayagma kapancak ne demek ayrıca olumsuz yorumları terslemeyin insanlar yazdıgnıza göre yapıyo yorumunu ve evet eşin seni sevmiyo

Benim ailem boşanmayı ve çocuklu olmamı dert edecek yapıda insanlar değil . Siz burda yazan iki üç cümleyle sevgiyi anlaya biliyorsanız bunu ticarete dökün iyi para kazanırsınız

Her erkek sevgisini başka şekilde gösterir
Ailesinde seni seviyorum lafını duymayan erkek de sevgisini seni seviyorum diyerek gösteremez. Her seven erkek çiçek göndermez mesela. Ama karısının ayağına çorap giydirir. Bu onun seni seviyorum deme yöntemidir.

Her erkek seni seviyorum demez.

Onun yerine defol git babanın evine der
.iktir git der
Ne biçim kadınsın sen der

Hep sevgiden bunlar

Zaten adam kovana daha çok sarılıyorsa konu sahibi kovulmayi beklemeden kendi kovsun kocayı.

Ekonomik olarak sıkıntım yok çok şükür benimde aileminde...
2 tane küçük bebeğim olduğu için çalışmayı düşünmüyorum. Kızım 4 aylık biraz büyüdüğü zaman başlıcam.

Ayakkabımıda giydiriyor çorabımıda:) yılda 5 -6 kez çiçekte hiç bir özel günüde kaçırmaz gün içersinde birçok kez arar sesimi duymak için ama bu evden kovma konusu çok canımı sıkıyor:/

Sadece bu laf için değil ki, sana özür dilemezsen bir daha bu eve giremezsin de demiş. Yani anlık öfkeyle söylenen bir şey değil bu. Öyle olsa dedikten sonra pişman olup kendisini affettirebilir, öfke problemi için çözümler arayabilirdi. Ama anlık öfkeden ziyade arsızlaşmış bir adam gibi gözüküyor, hala kendisini affettirip seni eve döndürmediğine göre. Kısaca o seviyor gibi durmuyor.
Ne yaptın da seni evden kovacak kadar öfkeleniyor?

Siz uyarmışsınız daha önce ama
Bir daha kovarsan giderim demişsiniz

Bunu bile bile bir daha kovmuş.

Ne denir ki bu adama

Ya IQ'su düşük ya kişilik problemi var.

Yeni eve taşındık ve evin tüm yükü üzerimde... işçisi ustası mobilyacısı herşeyi sıfırdan aldık. Eşimde herşey 4 /4 lük olsun istiyor. Tvnin kablosu görünmesin diye duvarı kırdıttırıp yeni hat çektirip site yönetimine duvar kağıdı yaptıttıröa gibi vs vs . Bugünde yine işçiler geldi ve bey efendinin odası bozulmuş ben orayı niye toplamamışım getir bezde ben sileyimden başladı bende yrn yine gelecekler niye siliyorsun yrn detaylı temizlerimden başladı. Sen sabahtan akşama kadar ne yapıyorsun vs vs bende bak yrn yüzüme bakacan lütfen dikkat et sözlerine dedim içeri gittim hala söylenmeye devam etti yanına gittim çocuklar var lütfen dedim ses dozaji max. Ulaşıp üstüme yürüyünce bende ş...siz dedim oda evden kovdu

O zaman bu hareketleri sineye çekmeyin derim.Zaman akıp gidiyor malesef 3. Bebek eklenirse yine ertelenir.

Bunu bende yapıyorum. En ufak bişeyde direk git annenin evine diyorum. Öfke kontrolü eksikliği sanırım. O kadarda büyütülmeyecek bir konuda kapıya eşyalarını bile koymuşluğum var evet haklıydım ama bukadarı fazlaydı. Ama biz kadınlar biraz daha erken anlıyoruz hatalarımızı eşimin kapının önünde gözünde yaşla bana bakışı ve onu geri çağırıp eve sokuşumla sarılıp ağlayışı gözümden gitmiyor. kapanmıştı mevzu orda ama şimdi hatırlayınca canım yandı yine. Bian o hallerimi hatırladım.
İnşallah sizin eşinizde yaptığı hatayı biran evvel anlar. Siz olmadan evin nasıl eksik olduğunu görür. Çünkü bu kovma meselesi kendimden biliyorum karşımızdaki insanın canını ençok yakan şeyi bilmemizden kaynaklanıyor. Çok zalimce. Bilinçli yapılan bir eziyet. Biliyoruz ki abarttığımız kadar önemli bişey yok ortada hemmen can yakmak için silah kuşanıyoruz. Bunu yapan birinin kadın versiyonu olarak anlatmak istedim.
(Aylar öncesinde kaldı bu huyum bu anlattığım son olaydı Allah izin vermesin bidaha tabi bizde küfür hakaret olmadı hiçbizaman sizde buda varmış öfke komtrolü hiç yok anladığım kadarıyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…