2 çocukla baba evi

ne olursa ne yaşanmış olursa olsun,bir adam çocuklarla birlikte karısını nasıl annesinin evine bırakacak kadar vicdansız olabilir aklım almıyor benim...
hiç mi içi cız etmez insanın..özellikle de çocuklar için..o halde ...
hiçbir şey için olmasa da bunun içimn vazgeçerdim ben olsam..bu adamdan evlilikten..

Reactions: anu
4.aylik yavrun var senin, haydi tamam serefsiz.diyerek büyük hata etmissin. Pilisini pirtisini.toplatip karini.ve 2.yavruyu baba.evine.birakmak.ne.demek.?
Nasil.parlayip sönen bi adam bu,.hiçte öyle gelmedi bana..
Hem sen.neden.gidiyorsun.o ev.senin.de evin.o.gideydi.
Erkeklere bu ev senin.bu.hayat.hersey senin.mesaji.vermeyin lutfen. Affedip geri dönerseniz yine.ayni.sey olunca lutfen.git.deyince bu ev.benim.sen.al.ceketini.cik.deyin, !!

Ablam; kocasıyla sürekli kavgalarda eşinin " kovarım seni" demelerine cinnet geçirip en sonunda koca kendisini kapıda bulmuştu.
Yani o evden gidecek biri varsa 2 çocuğunuzla siz değil, eşiniz gidecek...

babam annemı evden koymuş annemde amcamı çagırmış amcam eve gelmiş akşama kadar babamın eve gelmesini beklemiş
babamı bir güzel dövmüş sen namusunu nasıl kapıya koyarsın diye
babamı evden s... etmiş ve o olmuş babam birdaha böyle birşeye cesaret edememiş ,

annemde bu evden biri gidecekse o sen olacaksın burası benım evim derdi ,

sen niye evi terk ediyorusn arkadasım sen s... ol git ben bu çocukları babamın evinden getirmedim kapı orada defol git bu evden desene

aileden gelen bir ağız alışkanlığı yani.
evi terketmen iyi olmuş. inşallah hatasını anlar ve sözlerini seçerek kullanır. seven terketmez diyor ya, sor bakalım, seven kovar mı?

Sevginize güveniyor bence.hele ki haklı olduğunuz halde seviyoruma sığınıp özür dileyip duruyorsanız kovalar durur
Net olun

Saygı olmayan yerde sevginin bi anlamı yok bana göre

Sizin şerefsiz demeniz=Seni seviyorum kocacım
Kocanızın defol git bu evden demesi= Seni seviyorum karıcım

Böyle kabul edin, büyütmeyin.

yapıcı yorum yapmak için ne demelıyım bılemıyorum ... bıraz zaman verın kendınıze hemen karar vermeyın..

Yahu o ev sadece ona mı ait ne hakla sizi kovuyormus?
Neden kendi eşyalarınızı hazırlayıp kuzu kuzu ciktiniz ordan o gitsin!
O çalışıyor eve para getiriyor diye birlikte yaşadığınız o ev sadece onun olmuyor.siz o evde temizlik yemek iş guc yaparken sen misafirsin yapma mi dedi?
Tam tersine sürekli sizden birşeyler yapmanızı bekledi.
Hata sizde sizi ilk evden kovdugunda elinizi masaya vuracak ve "burası benimde evim hicbir yere gitmiyorum beni görmek istemiyorsan sen defol git"diyecektiniz.

Tamamen katılıyorum. Birde 2 çocukla. Kendi valizinizi toplayacağınıza onun valizini toplayıp kapının önüne bıraksaydınız.

Daha önceki kovduğunda gidecek olan kişi varsa sensin dedim kapıyı gösterdim ben gitmem istemeyen sevmeyen gider dedi o gün küs geçirdik ertesi gün özürdiledi benim hiç birşekilde hatam yoktu o olayda ama bu sefer gideceğimi bildiği halde bir sürü hakaret aşağılama ve çocuklarımın yanında bağırmaya kafar gidince olay bende tek bir kelime söyleyip çıktım evden alışkanlık haline gelmemesi için... ya tamam ya devam... ama kendimi sığıntı gibi hissetmiyorum ailemin yanında...evde kalıp acaba gelecekmi özürdileyecek mi diye beklemektense burası daha iyi...

Esin seni seviyor fakat biraz dengesiz birisi. Evden kovmalar defol git demeler bence çok ağır. Ayaklarına kapanacaksınız falan ayıp yani. Bence iş aramaya da başla. Ciddi olduğunu ve ona muhtaç olmadığını görsün.

Dün babamla konuştum kızım şuan 4 aylık biraz büyüsün işe başlayacam. Evliliğim devam etse bile eşime karşı güvenim kalmadı. Eşimin beni sevdiğini düşünüyorum. Anneme bırakırken kapımı açıyor gitmemem için gözümün içine bakıp durdu 10 dk yolu uzata uzata yrm saatte götürdü ama insanda hangi duygunun ağır bastığı önemli aşk mı gururmu. ( şuan aradığım huzur)Şahsen hala ne bir arama ne bir msj hiç bir adım yok acaba sevgisinden de mi şüphe etmeliyim kafam çok karışık... zaman geçtikçe özleniyormu yoksa soğukluk mu giriyor ...
acaba evliliklerde aşktan daha önemli olan şey huzur saygı sevgimi. Kriter olarak neye önem verilmeli. İlerde pişmanlık yaşamak istemiyorum..

Hem sizi kovup hemde sizden özür mu bekliyor??? Hiç taviz vermeyin eminolun gelip ayağınıza kapanacak. Ailenize neden ona gidipte kızımı al desin. Bazen evi terk etmek en güzeli daha kötü sonuçlar dogurmasindan.sakin kalın çocuklarınıza belli etmemeye çalışın. Gelip ozur dileyecektir geldiğinde de hemen affetmeyin.biz kadınlar hemen yumusadigimiz içinde yüz buluyorlar bazen

Kaynim da eltime aynisini yapıyordu bi de onu herkesin icinde yapti bi kac kez en sonunda eltim gitti ama cocuklari bıraktı babaya :/ 1 ayin sonunda kaynim mum oldu mum .. 3 sene oldu daha sesleri yok cok şükür.. Bekle ve dua et eger birlesmek istiyorsan ki sanirim öyle esmaul husnadan her gun 700 defa Ya vedud ya camii esmalarini oku cok etkili.. Nette arastirabilirsin..

hayvan herif..neyine güveniyor angus!!!

malına mı tipine mi??

Yazık ülkemin kadınına.el oğluna bel bağlamasına çok üzülüyorum.mesleği,birikmişi olmalı bir kadının.

Yazık ülkemin kadınına.el oğluna bel bağlamasına çok üzülüyorum.mesleği,birikmişi olmalı bir kadının.
Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…