- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Ablam; kocasıyla sürekli kavgalarda eşinin " kovarım seni" demelerine cinnet geçirip en sonunda koca kendisini kapıda bulmuştu.Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Tamamen katılıyorum. Birde 2 çocukla. Kendi valizinizi toplayacağınıza onun valizini toplayıp kapının önüne bıraksaydınız.çok pardonda ben kadınların evı terk etme mevzusunu anlamıyorum varsa bır sorun erkek s.. olur gıder... ne evımı ne duzenımı bozamam koca kadın aılemın evıne de gıdıp kendımı orda sıgıntı moduna sokamam sız otursaydınızda kocanız def olup gıtseydı....
Daha önceki kovduğunda gidecek olan kişi varsa sensin dedim kapıyı gösterdim ben gitmem istemeyen sevmeyen gider dedi o gün küs geçirdik ertesi gün özürdiledi benim hiç birşekilde hatam yoktu o olayda ama bu sefer gideceğimi bildiği halde bir sürü hakaret aşağılama ve çocuklarımın yanında bağırmaya kafar gidince olay bende tek bir kelime söyleyip çıktım evden alışkanlık haline gelmemesi için... ya tamam ya devam... ama kendimi sığıntı gibi hissetmiyorum ailemin yanında...evde kalıp acaba gelecekmi özürdileyecek mi diye beklemektense burası daha iyi...çok pardonda ben kadınların evı terk etme mevzusunu anlamıyorum varsa bır sorun erkek s.. olur gıder... ne evımı ne duzenımı bozamam koca kadın aılemın evıne de gıdıp kendımı orda sıgıntı moduna sokamam sız otursaydınızda kocanız def olup gıtseydı....
Dün babamla konuştum kızım şuan 4 aylık biraz büyüsün işe başlayacam. Evliliğim devam etse bile eşime karşı güvenim kalmadı. Eşimin beni sevdiğini düşünüyorum. Anneme bırakırken kapımı açıyor gitmemem için gözümün içine bakıp durdu 10 dk yolu uzata uzata yrm saatte götürdü ama insanda hangi duygunun ağır bastığı önemli aşk mı gururmu. ( şuan aradığım huzur)Şahsen hala ne bir arama ne bir msj hiç bir adım yok acaba sevgisinden de mi şüphe etmeliyim kafam çok karışık... zaman geçtikçe özleniyormu yoksa soğukluk mu giriyor ...Esin seni seviyor fakat biraz dengesiz birisi. Evden kovmalar defol git demeler bence çok ağır. Ayaklarına kapanacaksınız falan ayıp yani. Bence iş aramaya da başla. Ciddi olduğunu ve ona muhtaç olmadığını görsün.
Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.Yazık ülkemin kadınına.el oğluna bel bağlamasına çok üzülüyorum.mesleği,birikmişi olmalı bir kadının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?