2 çocukla baba evi

Keske onu evden kovup anneni babani cagirip evde sen kalsaydin. 2 cocugun niye duzeni bozulsun. Ohh miss hem olmadik laflari soyle hem evde kal duzenini bozma. Hatasini anlamasi ve asla tekrarlamamasi gerek. Yoksa yine uzulen siz olursunuz.

Eşiniz tam bir ergen. Her tartışmada evden kovuyor üstüne senden özür bekliyor, gidersen de annen baban ayaklarıma kapanacak kızımızı gel al diye diyor. Öh yani. Bu kadar onursuz olmayın. Eğer siz dönerseniz yalama olur bu. Pişman olup dönmezse de dönmesin yani böyle bir ergenle ömür geçer mi? Evden kovmak ne demek?

Sakin pişman olup dönme canm.Ne kadar kararlı olduğunu görsün. Durumun ciddiyetini anlasin.

Sakın. .zaten seviyorsa dönecek. Diğer türlü ömür geçmez hasta olursun. Kendini üzmeye değmiyor emin ol.

Evden kovuyorsa gitmesi gereken oydu siz degil. Begenmiyorsa kapiyi gosterseydiniz.

Kadınlar malmı istediginde kullan, istediginde iade et.Onur kırıcı kovmak, bir yuva kurulmuşsa orası ikinizin evi, bu adam döneceginizi bilirse yine devam eder, hemen barışmayın ki sürünsün.

Neden hep kadınlar gider ? esin kimki seni kovuyor orası ortak alan istemeyen gider. madem seni kovuyor sizde burası benimde evim istemiyorsan kapı orda sen defol deseydin .

Katılıyorum bende yumuşatarak yazmaya çalıştım yorumu:)
Ben olsam buz gibi soğurdum bu erkekler ne zannediyor kendini bulunmaz hint kumaşımı ya

Neden hep kadınlar gider ? esin kimki seni kovuyor orası ortak alan istemeyen gider. madem seni kovuyor sizde burası benimde evim istemiyorsan kapı orda sen defol deseydin .
Aa olur mu hiç o erkek baktı kafası uymuyor gönderir mal olarak olarak gördüğü karısını baba evine(!)
Yerine yenisini koyar
Bence kadınlar yüz veriyor kendini böyle yüce hissettiriyor erkeklere

Şaka gibi bir koca...Bu kadar zeytinyağı gibi üste çıkanını görmedim hayatımda...Yarın öbürgün sinirlenip seni dövse,sen de bir şey diyecek olsan " demek beni sevmiyorsun" diyebilecek yüzsüzlükte.

cok zor bir durum allah yardimcin olsun uzun sure gitme ve tlf sosyal.medya asla haberlesme .madem oldu bi rezillik baba evindesin iyicw burnunu surtturr

Açıkçası ben annenizin tavrına takıldım . sizin annenizle baba evi zor gibi. Çünkü koymayı biliyorsa bırakmayı da bilecek diyen anne yarın yapmayı biliyorsa çocuklara bakmayı da bilsinler cümleler kuracak

Pişman olmuştur bile.. Üzülmeyin.. 2 çocuğunuz var. Sizi düşünmese, çocukları hiç mi aklına gelmeyecek? "Gel barışalım" der yarın birgün. Kafanıza takmayın. Eşiniz sizi almaya gelmeden de siz gitmeyin ki hatasını anlasın. Olur böyle şeyler. Canınızı sıkmayın hiç. Bakın hem kendi ağzınızla söylüyorsunuz "hemen parlayıp, bi anda söner" diye. Yanii ?? Kendiniz biliyorsunuz!! Olacakları biraz tahmin edebilirsiniz :) allah yardımcınız olsun. Bi an sinirle ne dediğini kendi de bilememiştir

çok pardonda ben kadınların evı terk etme mevzusunu anlamıyorum varsa bır sorun erkek s.. olur gıder... ne evımı ne duzenımı bozamam koca kadın aılemın evıne de gıdıp kendımı orda sıgıntı moduna sokamam sız otursaydınızda kocanız def olup gıtseydı....

kendisi gitsin, neden sizi kovuyor, sadece onunmuymuş o ev
adama bak ya, iki çocukla kadını evden kovuyor, kendisi kös kös tek başına evde oturacak
çok vicdansızmış

Her tartışmada şerefsiz diyorsanız, kovulmanız da kaçınılmaz......Yok ilk kez söyledim derseniz de gitmek için zamanlamanız yanlış adamın çok güzel kozu var tebrikler.....

Walla beş yıllık evliyim evimin tozuna topragına eşim hiç karışmaz canım isterse yaparım canım istemezse yapmam ki hamileligmin başından beri hep eşim yapıyo. Adam bildigin kavgaya bahane aramış sonrada evden kovmuş bu nasıl evlilik anlayamadım

Ben 2 tane evlilik yaptım.
2. evliliğim sürüyor 5 senedir, ilk evliliğim ise 3 sene sürmüştü.
Ancak ilk evliliğim bosanmayla sonlanmasına ragmen bu sekılde olaylar yoktu bızde, bazen kk okudugumda lan bız neden ayrılmısız dıyorum tamam konu aldatmaydı ama ınsan neden aldatır sevmedıgını ıstemedıgını aldatır. Yok genede boyle bagrıs cagrıs kavga etmeden ayrıldık.
Allah gecınmeye gonlu olan ınsanlarla karsılartırsın ne dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…