- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi Beril sevin
-
Aman cnm boşver milleti ya boşuna harcama yapmıyorsun ki2 çocuklu evin gideri ne kadar olursa normal karşılanır, suan bana harcadığım miktar az geliyor ve ay sonunu zor getiriyorum ama insanlar bu parayı nasıl harcıyorsun, nasıl hemen bitiyor diye hesap sorarcasına konuşuyor özellikle eşimin ailesi
eşin gelsin geçinsin bakalım bir ayda görsün anasının örekesini
nerede çalışıyor bu afganistanda mı
bu paraya bu bahsettiklerinizi bile çıkarmak çok zor olur. kvler zaten biricik oğullarına kıyamadıklarından söylenirler, eşiniz de türkiye şartlarını unutmuş heralde, bi şey almak için girilen markette bile kaç lira harcanıyor.
Eşiniz ülke şartlarından haberdar mı?
Biraz takip etmesini söyleyin.
2.100 tl alıyorsa niye yurt dışında çalışıyor, biz eşimle 2 kişiyiz o para bize bile yetmiyo helâl size, ayrıca ne eşimin ne de benim ailem gelir ve giderimizi bilmez bile aile ici sıkıntı olursa söylenir destek olunur durumun varsa yoksa kimse kimsenin özeline girip karışamaz yargılayamaz
eşinizin ailesi sizin giderinizi nerden biliyo ? biliyosa bile bundan size ne diyemiyor musunuz ?
Senin cebindeki paraya, harcadiklarina kimse karisamaz ki.
Her evin kendi gore bir geliri ve gideri var herkes esit olamaz
Misal ben 1500 harciyorsam tum masraflara baska kisiler 2000 veya 1000 harcar,.
Cok sacma bir durum kafaniza takmayin bence
Çocuklarınız ana sınıfına gidiyormuş neden çalışmayı düşünmüyorsunuz ?
okudum anlamadım gözlerim bir sıfır daha aradı bulamadım, sen bu parayla geçindiğine şükret bırak el alem ne derse desin hatta bana nasıl oluyor da o kadar parayı yetiriyorsun anlatır mısın (ciddi ciddi merak ediyorum taktir ettim sizi)
2100 liraya gecinmeniz bir mucizeyken kim fazla garcadiginizdan bahsediyor. 800 lira kira fatura zaten geriye kaldi 1300
Kopeklerim kedilerim ve benim toplam gida masrafim 1300den fazla
Eşiniz toplam ne kadar kazanıyor, ne kadarını size yolluyor?
Size az yolluyor. Nasıl aklı kalmıyor sizde ya. Benim eşim akşam eve döneceği halde bana mutlaka nakit bırakır, çocuk acil hastalansa düşse hastaneye giderseniz diye.
Bu adam hiç mi düşünmüyor, iki çocukla acil paraya ihtiyacınız olsa napacaksınız diye?
Çok güldüm yaallah da sizi güldürsün
2 kişilik evde bile aylık gıda masrafımız 1000 lirayı geçiyor sürekli kıyma et yemememize rağmen sizin 2 çocuğunuz var en az 1750-2000 olur . Eşinizin ailesi sizin gelirinizi ve harcamanızı neden biliyor ?
Bizim evimiz 2 çocuklu, kira değil.
Ve sadece geliriniz benim çocuklarımın bez, mama, gıda ihtiyacını karşılar.
Bakın bizim değil, çocuklarımın gıdası dedim.
Size madalya takmaları lazım geçinebildiğiniz için../
Bu söylediğiniz tutarı benim eşim her ay sigara çay çorba parası olarak şahsına harcıyor. Ev kredisi faturalar evin tüm gıda masrafları ve giyim giderlerimizden hariç... valla muhtemelen İstanbul dışı bir ters yaşıyorsunuz ve ya da sanırım siz yaşamıyorsunuzbir kere zaten Anaokulu devlet ise bile belli bir aidatı var iki çocuk ortalama 300₺ de oraya verseniz kalır elinizde 1000₺ sis ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz . Allah kolaylık versin .
Eşiniz yurtdışında çalışıyorsa iyi para alıyor olması gerekmez mi? İnsan neden çoluk çocuğunu bırakıp gurbete gider, para için, çok para.
Size yolladığı miktar zaten az, bir de bunun hesabını sormasa bir zahmet.
Allah herkese kolaylık versin, zor bir zamandayız.
Herkesin geliri de farklı, gideri de.
Arkadaşlar eşimle ayrı yaşıyoruz, boşanmayı düşünüyor uz. Eşimin maasi iyi fakat borç vs derken bana 2100 gönderiyor, bana da yetmiyor haliyle bunun lafını ediyorAman cnm boşver milleti ya boşuna harcama yapmıyorsun ki
Oğlum daha yeni başladı çalışmayı düşünüyorum alıştıktan sonra fakat 3 ay sonra falan olur o daÇocuklarınız ana sınıfına gidiyormuş neden çalışmayı düşünmüyorsunuz ?
Bu insanlar normal değil kesinlikle, ne demek nasıl bitti, kira olmasa neyse ama kirayı çıkartınca ancak mutfak masrafına yeter. Bence kv kıskanıyor, kendisi ne kadar harcıyormuş? Geliri gideri ne kadar sordunuz mu?Kaynanam yok, açık olmak gerekirse eşim yurt dışında çalışıyor ve ayda 2100 gönderiyor. Ay çıkmayınca Nasıl bitti falan diyor,
O zaman mutlaka çalışın, en azından bu paradan biraz çocuklarınıza birikim yaparsınız.Arkadaşlar eşimle ayrı yaşıyoruz, boşanmayı düşünüyor uz. Eşimin maasi iyi fakat borç vs derken bana 2100 gönderiyor, bana da yetmiyor haliyle bunun lafını ediyor
Afganistan mı hahahhahsjdhd bu iyiydi.eşin gelsin geçinsin bakalım bir ayda görsün anasının örekesini
nerede çalışıyor bu afganistanda mı
2100 liraya gecinmeniz bir mucizeyken kim fazla garcadiginizdan bahsediyor. 800 lira kira fatura zaten geriye kaldi 1300
Kopeklerim kedilerim ve benim toplam gida masrafim 1300den fazla
bundan asagısı fotosentez olur zatenYorumlar için teşekkür ederim. Evim kira, kira elektrik su toplam 800 TL ödüyorum. Evde ben ve 2 çocugum Yaşıyoruz. Çalışmıyorum ve çocuklarım anasınıfına gidiyor,. Gelirim 2100 tl
2100 tl ıcın yurt dısında calısmıyordur orda nerde kalıyor ? gerı kalan parayı napıyor asıl onu soylesın kendısı sıze .Kaynanam yok, açık olmak gerekirse eşim yurt dışında çalışıyor ve ayda 2100 gönderiyor. Ay çıkmayınca Nasıl bitti falan diyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?