2 çocuklu evin gideri

Beril sevin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
252
183
18
42
2 çocuklu evin gideri ne kadar olursa normal karşılanır, suan bana harcadığım miktar az geliyor ve ay sonunu zor getiriyorum ama insanlar bu parayı nasıl harcıyorsun, nasıl hemen bitiyor diye hesap sorarcasına konuşuyor özellikle eşimin ailesi

ne kadar harcıyorsunki
BİSAM verilerine göre dört kişilik bir ailenin sağlıklı beslenmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması 2,047 lira olarak hesaplanırken, aynı hesaplamaya göre dört kişilik ailenin sağlıklı beslenmek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yapması gereken asgari harcama tutarı ise aylık 7 bin 79 liradan 7 bin 80 liraya çıktı.
sen hangisin

amaan milleti.napcaksin Allah askina sen saglikla doyur giydir bebeklerini harcamasi da ne kadar olur bilmiyorum benim 3 tane tam buyume cagindalar masallah en fazla 3 gune dolap bosaliyor

Nasil cevap vericez buna. Ev kira mi? Siz calisiyor musunuz? Bbklerin bakici ya da kres okuk giderleri var mi? Cevreniz nasil? Hanginildesiniz? Ne bilelim biz

Onlar mı size para veriyormuş bu ailelerdeki her şeye karsıma ne ya siz hayatınızı yasamıssınız sizene çocugunuz ne yiyip ne içiyorsa napıyorsa oturun evinizde son günlerinizi yasayın

Türk-İş'in kasım ayı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 2 bin 102.83 TL, gıda harcaması ile birlikte giyim, konut ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 6 bin 849.62 TL
Kaynak Yeniçağ: TÜRK-İŞ açıkladı yoksulluk sınırı 6.850 TL'ye yükseldi

Ne kadar harcamaniz oluyor?
amaan milleti.napcaksin Allah askina sen saglikla doyur giydir bebeklerini harcamasi da ne kadar olur bilmiyorum benim 3 tane tam buyume cagindalar masallah en fazla 3 gune dolap bosaliyor
Kimse hesap soramaz kimseyi alakadar etmez bu durum ayrıca 2 çocuklu evin gideri derken
Herkesin geliri farklı olduğu için gideride ayni oranda farklıdır
Başkalara sizin harcadığınız paradan ne? Sanki onlar mi veriyor. Ağızlarının tek seferde kapatacak net bir şekilde konuşun
Nasil cevap vericez buna. Ev kira mi? Siz calisiyor musunuz? Bbklerin bakici ya da kres okuk giderleri var mi? Cevreniz nasil? Hanginildesiniz? Ne bilelim biz
Sanirim sana kimse karisamaz evine dememizi bekliyorsun. Eger kendi maasinizla geciniyorsaniz kimse karisamaz. Kurta sormuslar ensen niye kalin kendi isimi kendim gorurum demis
eşinin ailesine ne ?
Eşinizin ailesine neymiş sizin gideriniz?

Sorunun cevabı her aileye göre değişir.
Onlar mı size para veriyormuş bu ailelerdeki her şeye karsıma ne ya siz hayatınızı yasamıssınız sizene çocugunuz ne yiyip ne içiyorsa napıyorsa oturun evinizde son günlerinizi yasayın
Konu çok eksik sanki sizi telefonla aramışızda rutin bir durumdan bahsediyor gibisiniz.
Yorumlar için teşekkür ederim. Evim kira, kira elektrik su toplam 800 TL ödüyorum. Evde ben ve 2 çocugum Yaşıyoruz. Çalışmıyorum ve çocuklarım anasınıfına gidiyor,. Gelirim 2100 tl

Yorumlar için teşekkür ederim. Evim kira, kira elektrik su toplam 800 TL ödüyorum. Evde ben ve 2 çocugum Yaşıyoruz. Çalışmıyorum ve çocuklarım anasınıfına gidiyor,. Gelirim 2100 tl
bu size fazla harcıyorsun diyenlerin beyin ölümleri gerçekleşmiş
zombi gibi bi şeyler farklı bir evrende yaşıyorlar
siz takmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…