- Konu Sahibi Beril sevin
zombi kaynana fikri hiçte fena değilYa çok güldümteşekkür ederim neşeli yorumun için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zombi kaynana fikri hiçte fena değilYa çok güldümteşekkür ederim neşeli yorumun için
Evet ama ay sonunun son haftası parasız kalıyorum. Dışarıda yemek yemesek de dısarda yenilen yemeklerden (pizza, hamburger, dürüm vs) evde yapıyorum. Haftanın 1 günü kırmızı 1 günü beyaz et tüketiyoruz. Diğer günler çocukların sevdiği makarna, tost yada sulu yemek oluyor, zaten öğlen yemeklerini okulda yiyorlar. Evde sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyoruz. Doya doya alışveriş asla yapamıyorum. İhtiyaç neyse onu alıyorum.bu paraya evi döndürüyorsanız maşallah sizesöyleyenler halt etmiş.
Kaynanam yok, açık olmak gerekirse eşim yurt dışında çalışıyor ve ayda 2100 gönderiyor. Ay çıkmayınca Nasıl bitti falan diyor,zombi kaynana fikri hiçte fena değil![]()
Teşekkür ederim moral verdinizAllah akıl fikir versin o eş ailesine illa bi yerden karışmak zorundalar ya çünkü sanki ne harcıyorsunuz o parayla ev geçindirmek ustalık meziyet ister helal olsun size kimseye aldırmayın
eşin gelsin geçinsin bakalım bir ayda görsün anasının örekesiniKaynanam yok, açık olmak gerekirse eşim yurt dışında çalışıyor ve ayda 2100 gönderiyor. Ay çıkmayınca Nasıl bitti falan diyor,
bu paraya bu bahsettiklerinizi bile çıkarmak çok zor olur. kvler zaten biricik oğullarına kıyamadıklarından söylenirler, eşiniz de türkiye şartlarını unutmuş heralde, bi şey almak için girilen markette bile kaç lira harcanıyor.arıda yemek yemesek de dısarda yenilen yemeklerden (pizza, hamburger, dürüm vs) evde yapıyorum. Haftanın 1 günü kırmızı 1 günü beyaz et tüketiyoruz. Diğer günler çocukların sevdiği makarna, tost yada sulu yemek oluyor, zaten öğlen yemeklerini okulda yiyorlar. Evde sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyoruz. Doya doya alışveriş asla yapamıyorum. İhtiyaç neyse onu alıyo
2 çocuklu evin gideri ne kadar olursa normal karşılanır, suan bana harcadığım miktar az geliyor ve ay sonunu zor getiriyorum ama insanlar bu parayı nasıl harcıyorsun, nasıl hemen bitiyor diye hesap sorarcasına konuşuyor özellikle eşimin ailesi![]()
okudum anlamadım gözlerim bir sıfır daha aradı bulamadım, sen bu parayla geçindiğine şükret bırak el alem ne derse desin hatta bana nasıl oluyor da o kadar parayı yetiriyorsun anlatır mısın (ciddi ciddi merak ediyorum taktir ettim sizi)Yorumlar için teşekkür ederim. Evim kira, kira elektrik su toplam 800 TL ödüyorum. Evde ben ve 2 çocugum Yaşıyoruz. Çalışmıyorum ve çocuklarım anasınıfına gidiyor,. Gelirim 2100 tl
Çok güldüm yaeşin gelsin geçinsin bakalım bir ayda görsün anasının örekesini
nerede çalışıyor bu afganistanda mı
Bu söylediğiniz tutarı benim eşim her ay sigara çay çorba parası olarak şahsına harcıyor. Ev kredisi faturalar evin tüm gıda masrafları ve giyim giderlerimizden hariç... valla muhtemelen İstanbul dışı bir ters yaşıyorsunuz ve ya da sanırım siz yaşamıyorsunuzYorumlar için teşekkür ederim. Evim kira, kira elektrik su toplam 800 TL ödüyorum. Evde ben ve 2 çocugum Yaşıyoruz. Çalışmıyorum ve çocuklarım anasınıfına gidiyor,. Gelirim 2100 tl