- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Cnm nasıl geçti transferin kaç emriyo konuldu benimde 11.15transfer olduBen varım 10.30 daaşırı heyecanlıyım, ilk transfer denemem olacak… inş hepimizinki güzel geçer.
Amin inşallah hepimiz sevinelimBen varım 10.30 daaşırı heyecanlıyım, ilk transfer denemem olacak… inş hepimizinki güzel geçer.
Benimde güzel geçti tek emriyo transfer oldu zaten iki emriyo vardı birtanesi dollendi nasip bakalımRahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim
Doktor bana baştan beri 2 embriyo transferi önerdi ama ben tek istedim.
Senin nasıl geçti?
Ay nasıl dayandın ben içmedim hiç ama çok sıkıştım genelde 1saat zor dayandimRahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim
Senin nasıl geçti?
sevindim canım güzel geçmesine, inşallah pozitif haberleri alırız, gelişmelerden beni haberdar et.Amin inşallah hepimiz sevinelim
Benimde güzel geçti tek emriyo transfer oldu zaten iki emriyo vardı birtanesi dollendi nasip bakalım
Ay nasıl dayandın ben içmedim hiç ama çok sıkıştım genelde 1saat zor dayandim
İnşallah cnmsevindim canım güzel geçmesine, inşallah pozitif haberleri alırız, gelişmelerden beni haberdar et.
ayy bilmiyorum o an gaza geldim yarım litre daha içecektim ama hemşire engelledi :))
Kaçıncı gün emriyosu cnmRahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim
Senin nasıl geçti?
Tedavileriniz hayırlı olsun inşallah bol bol pozitif sonuçlar alırsınızHadi kızlar burada buluşalım birbirimize destek olalım dua edelim
Amin insallahTedavileriniz hayırlı olsun inşallah bol bol pozitif sonuçlar alırsınız
3. Gün taze transfer canım. Seninki nasıldı?Kaçıncı gün emriyosu cnm
İnş canım çok sağolTedavileriniz hayırlı olsun inşallah bol bol pozitif sonuçlar alırsınız
Ayy hayırlı olsun canım. İnş bu sefer de ilk denemende bebişine kavuşursunuz1 ekim olsa olmaz mı?Ben 1 Ekim'de oldum. Daha önceki ilk denememden kızım oldu çok şükür. 1 Ekim'de de kardeş almaya gittik
Ben hiç hissetmiyorum ki sanki bu sefer olumsuz gibi geliyor bana. Ve yarın test yapmayı düşünüyorumAyy hayırlı olsun canım. İnş bu sefer de ilk denemende bebişine kavuşursunuz
Aynı zamanlarda test yaptırıp öğrenicez o zaman. 10 gün bile hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Hayırlı olsun cnm benim de ilk denemeden kozim var 4bucuk yaşında bizde kardeş için uğraşıyoruz kardeşi vefat edince çok üzüldü çocuğum o yüzden bunu demedik sen soyledinmi1 ekim olsa olmaz mı?Ben 1 Ekim'de oldum. Daha önceki ilk denememden kızım oldu çok şükür. 1 Ekim'de de kardeş almaya gittik
2.gun taze emriyo benimkide3. Gün taze transfer canım. Seninki nasıldı?
İnş canım çok sağol
Yaa bişey diyeceğim banada oluyor bu biliyormusun ama inşallah güzel olacak pozitif dusunelimBen hiç hissetmiyorum ki sanki bu sefer olumsuz gibi geliyor bana. Ve yarın test yapmayı düşünüyorum
çok iddialıBen hiç hissetmiyorum ki sanki bu sefer olumsuz gibi geliyor bana. Ve yarın test yapmayı düşünüyorum
Nasıl vefat etti tedavisiz hamile kalıp doğdu öyle mi vefat ettiHayırlı olsun cnm benim de ilk denemeden kozim var 4bucuk yaşında bizde kardeş için uğraşıyoruz kardeşi vefat edince çok üzüldü çocuğum o yüzden bunu demedik sen soyledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?