2 Ekim transfer olacaklar

Rahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim

Doktor bana baştan beri 2 embriyo transferi önerdi ama ben tek istedim.

Senin nasıl geçti?

Ben varım 10.30 da aşırı heyecanlıyım, ilk transfer denemem olacak… inş hepimizinki güzel geçer.
Amin inşallah hepimiz sevinelim
Rahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim

Doktor bana baştan beri 2 embriyo transferi önerdi ama ben tek istedim.

Senin nasıl geçti?
Benimde güzel geçti tek emriyo transfer oldu zaten iki emriyo vardı birtanesi dollendi nasip bakalım

Amin inşallah hepimiz sevinelim

Benimde güzel geçti tek emriyo transfer oldu zaten iki emriyo vardı birtanesi dollendi nasip bakalım
sevindim canım güzel geçmesine, inşallah pozitif haberleri alırız, gelişmelerden beni haberdar et.
Ay nasıl dayandın ben içmedim hiç ama çok sıkıştım genelde 1saat zor dayandim

ayy bilmiyorum o an gaza geldim yarım litre daha içecektim ama hemşire engelledi :))

1 ekim olsa olmaz mı? Ben 1 Ekim'de oldum. Daha önceki ilk denememden kızım oldu çok şükür. 1 Ekim'de de kardeş almaya gittik

1 ekim olsa olmaz mı? Ben 1 Ekim'de oldum. Daha önceki ilk denememden kızım oldu çok şükür. 1 Ekim'de de kardeş almaya gittik
Ayy hayırlı olsun canım. İnş bu sefer de ilk denemende bebişine kavuşursunuz

Aynı zamanlarda test yaptırıp öğrenicez o zaman. 10 gün bile hiç geçmeyecek gibi geliyor.

Ayy hayırlı olsun canım. İnş bu sefer de ilk denemende bebişine kavuşursunuz

Aynı zamanlarda test yaptırıp öğrenicez o zaman. 10 gün bile hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Ben hiç hissetmiyorum ki sanki bu sefer olumsuz gibi geliyor bana. Ve yarın test yapmayı düşünüyorum

Hayırlı olsun cnm benim de ilk denemeden kozim var 4bucuk yaşında bizde kardeş için uğraşıyoruz kardeşi vefat edince çok üzüldü çocuğum o yüzden bunu demedik sen soyledinmi

Hayırlı olsun cnm benim de ilk denemeden kozim var 4bucuk yaşında bizde kardeş için uğraşıyoruz kardeşi vefat edince çok üzüldü çocuğum o yüzden bunu demedik sen soyledinmi
Nasıl vefat etti tedavisiz hamile kalıp doğdu öyle mi vefat etti çok üzüldüm benim kızım 2 yaşında oyuzden henüz kardeşi bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…