2 Ekim transfer olacaklar

Amin insallah cnm

Belirti varmı cnm hiç değişik bişey hissediyormusun

Bugün bende de ağrı yok gibi insan korkuyor ya devamlı belorti arıyor insan ama senin donmuş emriyo donmuş transferde benim taze kadar belortim olmamisti
Senin bu taze mi oldu? Benim kızımda donmuş transfer oldum. Doktorum donduralım rahimi dinlendirelim demişti ve benim gittiğim merkezde taze transfer yasak zaten.

Normalde goguslerde ağrı olirdu o bile yok
Benim kızımda yoktu ama bunda göğüslerim transfer öncesinde şişmişti ilaçlardan demek ki. Transfer öncesi şiş ve hafif ağrıyordu şimdi daha çok şiş ve biraz daha fazla ağrıyor.. belirti olarak saymadım bunu çünkü transfer öncesi başlamıştı şişlik ve hafif ağrı..

Aaa bak kızın sağlıkla doğmuş ozaman bu da sağlıkla gelecek kucağına
Bende pisikolojik asermeler başladı cikolata süt boyle şeyler istiyor cnm iştahım açıldı transfer günü kantinin yanından geçerken su böreği ekler gördüm ondan canım çekti eşime diyorum seninki gelir belmez biseyler istemeye başladı diyorum

O aşermeler bende her adet öncesi oluyor yine bu aralar başladı inşallah tutunmuştur bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…