- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Ya ben kızımda ne olumlu ne olumsuz hiç hissediyorum derdim. Ama içim kıpır kıpırdı. Dün de çok mutluydum olumlu düşünüyordum ama şuan tamamen olumsuz diyorumYaa bişey diyeceğim banada oluyor bu biliyormusun ama inşallah güzel olacak pozitif dusunelim
Ben kızımda da 7.gün hem testte hemde kanda pozitifi gördüm. Ama transfer gününü de sayarsak 7.gun yapmıştım. Saymazsak 6.gün oluyordu.çok iddialıben şimdilik beklicem diyorum ama zaman ilerledikçe fikrim değişebilir
Kızın kaçıncı gün embriyosuydu? Şimdiki denemen kaçıncı gün?Ben kızımda da 7.gün hem testte hemde kanda pozitifi gördüm. Ama transfer gününü de sayarsak 7.gun yapmıştım. Saymazsak 6.gün oluyordu.
Oda tüp bebek cnm suyu bitmisti 27 haftalık doğdu 3saat yaşadı ozaman kızımda 2 yaşındaydı ama hiç unutmadiNasıl vefat etti tedavisiz hamile kalıp doğdu öyle mi vefat ettiçok üzüldüm benim kızım 2 yaşında oyuzden henüz kardeşi bilmiyor..
Maşallah erken çıkmış yap bakalim ben cesaret edemiyorum bu sefer ikincide 11.gun bile zor çıkmıştı değer 24 duBen kızımda da 7.gün hem testte hemde kanda pozitifi gördüm. Ama transfer gününü de sayarsak 7.gun yapmıştım. Saymazsak 6.gün oluyordu.
Kızım da dahil olmak üzere 5 embriyomda 5.gündü...Kızın kaçıncı gün embriyosuydu? Şimdiki denemen kaçıncı gün?
Yaa çok bende bu erken doğumlardan çok korkuyorumOda tüp bebek cnm suyu bitmisti 27 haftalık doğdu 3saat yaşadı ozaman kızımda 2 yaşındaydı ama hiç unutmadi
Ben burda 3.ve 4.yapanların pozitiflerini okudum da oyüzden etkilendim kızımda geç yapmışım dedimMaşallah erken çıkmış yap bakalim ben cesaret edemiyorum bu sefer ikincide 11.gun bile zor çıkmıştı değer 24 du
Evet oda tüp BebekYaa çok bende bu erken doğumlardan çok korkuyorumtabi kızınız küçük olunca aklında yer edinecek o günler ilk kızınızda mı tüp bebekti?
Donmuş emriyo da geç tutunma oldu bendeBen burda 3.ve 4.yapanların pozitiflerini okudum da oyüzden etkilendim kızımda geç yapmışım dedim
İkimizin kaderi hep tüplerle gidiyorEvet oda tüp Bebek
Hadi ya. Ben kızımda transfer gününü de sayarsak 7.gün pozitifi gördüm aynı gün akşam kanda da 70 küsürdü. Kimisi transfer gününü saymıyor ben o günüde sayarak 7.gün diyorum saymazsak 6.gün.Donmuş emriyo da geç tutunma oldu bende
Yok cnm sayılmıyor o gün bugün benim 1. Gunumİkimizin kaderi hep tüplerle gidiyor
Hadi ya. Ben kızımda transfer gününü de sayarsak 7.gün pozitifi gördüm aynı gün akşam kanda da 70 küsürdü. Kimisi transfer gününü saymıyor ben o günüde sayarak 7.gün diyorum saymazsak 6.gün.
Hangi merkezde tedavi gördüm hangi sehirİkimizin kaderi hep tüplerle gidiyor
Hadi ya. Ben kızımda transfer gününü de sayarsak 7.gün pozitifi gördüm aynı gün akşam kanda da 70 küsürdü. Kimisi transfer gününü saymıyor ben o günüde sayarak 7.gün diyorum saymazsak 6.gün.
Ben Antalya tüp merkezinde oldum. Peki sen?Hangi merkezde tedavi gördüm hangi sehir
İlk iki denemem özel Ankara tüp Bebek merkezi buda samsun 19 mayis üniversitesiBen Antalya tüp merkezinde oldum. Peki sen?
Bu şimdiki transferine sil baştan mi başladın tedaviye?İlk iki denemem özel Ankara tüp Bebek merkezi buda samsun 19 mayis üniversitesi
Evet cnm zaten iki seferde birer yumurtam ciktiBu şimdiki transferine sil baştan mi başladın tedaviye?
Niye okadar az ki? Yaş kaç?Evet cnm zaten iki seferde birer yumurtam cikti
Rezervim az 36 yaşım fsh en son 23 duNiye okadar az ki? Yaş kaç?
Anladım canım.. bide sürekli sil baştan başlamak da çok etkiliyor bu yumurta rezervlerini.. sürekli aynı stresi çekmek çok zor. Rabbim yardımcımız olsn ve bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin. Tabi kızlarımıza daRezervim az 36 yaşım fsh en son 23 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?