- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Hiç bilmiyorum canım ya, 7. Güne erken diyen de var. Ben ne idrar ne kan hiç test yapmadım henüz ama sinirlerim bozuldu artıkArkadaşlar 5.gun embriyosu çift transfer olup 7.gun idrar da testi negatif olup sonrası pozitif olan varmı.. varsa yazıp bana ümit olabilirmi benim bugün 7.gunum ve testim negatifçoğu yazılanlari okudum ve gebelik olduysa silik te olsa az bsy çıkıyor anladığım kadarıyla lütfen benim gibi olan varsa dönsün nolur
Cnm stres yapma bana senin pozitif olacak geliyor ama 9.gun 0.100 yani az bile olsa yükseliş olurdu testim baya net resimde belli olmuyor bakalım yarında idrar yapacağım onda nasıl çıkacak persembede kan verilecekHiç bilmiyorum canım ya, 7. Güne erken diyen de var. Ben ne idrar ne kan hiç test yapmadım henüz ama sinirlerim bozuldu artık
Senin yarın kesin çıkar benceAynen görünüyor çok ilginç… ne zor süreçler yaa, sinir harbi
Yoo bu fotoda bile gözüküyor aslında. Yarın tekrar yap bakalım. Hepimize bol bol sabır diliyorum.Cnm stres yapma bana senin pozitif olacak geliyor ama 9.gun 0.100 yani az bile olsa yükseliş olurdu testim baya net resimde belli olmuyor bakalım yarında idrar yapacağım onda nasıl çıkacak persembede kan verilecek
Kız kan negatif keşke bir mucize olsa ama nerdeYoo bu fotoda bile gözüküyor aslında. Yarın tekrar yap bakalım. Hepimize bol bol sabır diliyorum.
Bakalım kısmet bi şey hissedemiyorum
Kan negatif cnm ama test baya belirgin çıktı bugün teste guvenmememk lazım misÇok hafif görünüyor sanki
Ben yarın kan verecektim 10.gün oluyor. Biri yazmış ki 10.gün kanda negatifti doktor yaptır dedi diye 12.gün tekrar kan verdim pozitif oldu diye. Ben de çok kararsızım yarın kan verip vermemekte.Kız kan negatif keşke bir mucize olsa ama nerde
Gercekmi 10.gun negatif 12.gun pozitif süpermiş ama beni bulmaz boylesiBen yarın kan verecektim 10.gün oluyor. Biri yazmış ki 10.gün kanda negatifti doktor yaptır dedi diye 12.gün tekrar kan verdim pozitif oldu diye. Ben de çok kararsızım yarın kan verip vermemekte.
Hiç belli olmaz ya ben de o yüzden arada kaldım. Veririm negatif çıkar bir daha kan vermek de işime gelmez . Böyle beklemek de çok zor bilemedim.Gercekmi 10.gun negatif 12.gun pozitif süpermiş ama beni bulmaz boylesi
Cnm ne yaptın verecekmisin kanAynen görünüyor çok ilginç… ne zor süreçler yaa, sinir harbi
Ay tam yazacaktım sen yazmışsın canım kalbimiz birCnm ne yaptın verecekmisin kan
Masallah cnm artış var inşallah kat kat artarAy tam yazacaktım sen yazmışsın canım kalbimiz birverdim 6.83 çıktı
Ben sana diyorum var diye akıntın var benim diğerlerinde vardı bunda ilk başlarda oldu sonra kesildi karın ağrım vardı birden geçti meselaAy tam yazacaktım sen yazmışsın canım kalbimiz birverdim 6.83 çıktı
Bugün 10.gunmuAy tam yazacaktım sen yazmışsın canım kalbimiz birverdim 6.83 çıktı
Cnm idrar testi yaptinmi cikiyormu cizgiAy tam yazacaktım sen yazmışsın canım kalbimiz birverdim 6.83 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?