- 13 Ocak 2021
- 137
- 101
- 23
- 38
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Bi sonucu gör yine de canım.. hayırlısı ne ise o olsun ama hala taze ve 2 günlük diye çıkmayabilir diye düşünüyorum idrarda.Hic umudum yok canım sadece ilacq boşa vermemek için kan vereceğim netleşir yani
Sakin test yapma en azından 10 gün olsun cnm insan hep sitrese giriyor salı idewl senin için geç döllenme bile olsa cikarBi sonucu gör yine de canım.. hayırlısı ne ise o olsun ama hala taze ve 2 günlük diye çıkmayabilir diye düşünüyorum idrarda.
Bu testi transferin 9.gunu yapmışımBi sonucu gör yine de canım.. hayırlısı ne ise o olsun ama hala taze ve 2 günlük diye çıkmayabilir diye düşünüyorum idrarda.
Buda 10 gün sabahmisBi sonucu gör yine de canım.. hayırlısı ne ise o olsun ama hala taze ve 2 günlük diye çıkmayabilir diye düşünüyorum idrarda.
Ben de öyle düşünüp zorla direniyorum. Sürekli akıntı var ilaçtan aşırı rahatsız edici.Sakin test yapma en azından 10 gün olsun cnm insan hep sitrese giriyor salı idewl senin için geç döllenme bile olsa cikar
Buda 10 gün sabahmis
Bende akıntı yok ama ben göbekten vuruyorum ondan mı acaba seninki fitilmiBen de öyle düşünüp zorla direniyorum. Sürekli akıntı var ilaçtan aşırı rahatsız edici.
Burada görünüyor silik
Cnm senin yaşın kaçBen 6.gun silik gördüm. 7.gun bi tık daha belliydi 7.gün aynı zamanda kana gittim 31 çıktı. 8.gün test yapmadım. 9.gun yani dün hastaneye gitmeden önce tekrar test yaptım bu sefer tam netti.. ve sonucunda 115 çıktı..
Aaa bak kız görünüyor.. öncekiler silikti bu değil demek ki varBuda 10 gün sabahmis
31 yaşındayım canım. Senin?Cnm senin yaşın kaç
36 cnm o test benim ikinci bebekteki örnek diye gosterdim31 yaşındayım canım. Senin?
Hayırlısı canımKan verdim negatif kızlar ama Dr perşembe tekrarla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?