- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Maşallah cnm benim yesin onu teyzesiSonucum çıktı 31.12![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cnm benim yesin onu teyzesiSonucum çıktı 31.12![]()
Darısı bizlere inşallahMaşallah cnm benim yesin onu teyzesi
Sağlıklı doğsun kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallahMaşallah cnm benim yesin onu teyzesi
Ay tebrikler canımSonucum çıktı 31.12![]()
Yaa hiç cesaret edemedim canım. Günde 3 Progesteron ovül yapmaktan da bunaldım valla hayat kalitemi düşürdü.Kizlar içinizde başka test yapan varmi
Cumartesi yapacağım sanırım eşim yap ne olacak ya var sır yada yok diyor kendini üzme boşuna diyorYaa hiç cesaret edemedim canım. Günde 3 Progesteron ovül yapmaktan da bunaldım valla hayat kalitemi düşürdü.
Salı sabah kan veririm diye kendime söz vermiştim. Sen yapacak mısın?
Darısı bizlere inşallah
Sağlıklı doğsun kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
Amiiinn çok teşekkür ederim kızlarAy tebrikler canıminş artarak devam eder.
Ay bende aynı eşinin kafasıyla yaptım valla testlerimi elimden geleni yaptım bi testte negatif çıkacak diye harap edemicem artık kendimi dedim cesaretle sırayla test yaptım durdumCumartesi yapacağım sanırım eşim yap ne olacak ya var sır yada yok diyor kendini üzme boşuna diyor
Eşim benden meraklıAy bende aynı eşinin kafasıyla yaptım valla testlerimi elimden geleni yaptım bi testte negatif çıkacak diye harap edemicem artık kendimi dedim cesaretle sırayla test yaptım durdum![]()
Aynen cnm elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin bilecegi inşallah ol der de olur yavrularimizAy bende aynı eşinin kafasıyla yaptım valla testlerimi elimden geleni yaptım bi testte negatif çıkacak diye harap edemicem artık kendimi dedim cesaretle sırayla test yaptım durdum![]()
Kesinlikle canım gerisi Allah'a kalmış artıkAynen cnm elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin bilecegi inşallah ol der de olur yavrularimiz
Bana da eşim hiç yapma diyorCumartesi yapacağım sanırım eşim yap ne olacak ya var sır yada yok diyor kendini üzme boşuna diyor
İdrar testi cnm sonra kanBana da eşim hiç yapma diyor
Evde mi test yapacaksın, yoksa gidip kan mı vereceksin?
Sen ne zaman yapacaksinBana da eşim hiç yapma diyor
Evde mi test yapacaksın, yoksa gidip kan mı vereceksin?
Arkadaşım 3.gun emriyosunu 7. Gün öğrendi idrar testinde ben ikincide yapsam 7. Gün çıkmazdı meselaBen hala salı yapayım diyorum ama her an cayabilirimbi de 3 günlük ve taze ya, tutunması vakit alır falan diyorlar ondan şimdi yıkılmaya hazır değilim sanırım
![]()
Senin taze transfer mi? Kaç günlük embriyoydu bi de?Kızlar benim de transferim 1 ekim’de oldu bugün transfer hariç 6.günüm. Henüz cesaret edemedim idrar testi yapmayasanırım 8.gün yapıcam haftasonu. Allahım hepimizi pozitif güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah
![]()
Ayy ben de yapayım cumartesi bariArkadaşım 3.gun emriyosunu 7. Gün öğrendi idrar testinde ben ikincide yapsam 7. Gün çıkmazdı mesela