2 Ekim transfer olacaklar

Yaa hiç cesaret edemedim canım. Günde 3 Progesteron ovül yapmaktan da bunaldım valla hayat kalitemi düşürdü.
Salı sabah kan veririm diye kendime söz vermiştim. Sen yapacak mısın?
Cumartesi yapacağım sanırım eşim yap ne olacak ya var sır yada yok diyor kendini üzme boşuna diyor

Cumartesi yapacağım sanırım eşim yap ne olacak ya var sır yada yok diyor kendini üzme boşuna diyor
Ay bende aynı eşinin kafasıyla yaptım valla testlerimi elimden geleni yaptım bi testte negatif çıkacak diye harap edemicem artık kendimi dedim cesaretle sırayla test yaptım durdum 😂

Ben hala salı yapayım diyorum ama her an cayabilirim 😅🙈 bi de 3 günlük ve taze ya, tutunması vakit alır falan diyorlar ondan şimdi yıkılmaya hazır değilim sanırım 😕

Kızlar benim de transferim 1 ekim’de oldu bugün transfer hariç 6.günüm. Henüz cesaret edemedim idrar testi yapmaya🙈sanırım 8.gün yapıcam haftasonu. Allahım hepimizi pozitif güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah🙏

Ben hala salı yapayım diyorum ama her an cayabilirim 😅🙈 bi de 3 günlük ve taze ya, tutunması vakit alır falan diyorlar ondan şimdi yıkılmaya hazır değilim sanırım 😕
Arkadaşım 3.gun emriyosunu 7. Gün öğrendi idrar testinde ben ikincide yapsam 7. Gün çıkmazdı mesela

Kızlar benim de transferim 1 ekim’de oldu bugün transfer hariç 6.günüm. Henüz cesaret edemedim idrar testi yapmaya🙈sanırım 8.gün yapıcam haftasonu. Allahım hepimizi pozitif güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah🙏
Senin taze transfer mi? Kaç günlük embriyoydu bi de?

Back
X