- 1 Kasım 2019
- 87
- 97
- 88
- 41
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
5.gün embriyosu dondurulmuş transfer.Senin taze transfer mi? Kaç günlük embriyoydu bi de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosu dondurulmuş transfer.Senin taze transfer mi? Kaç günlük embriyoydu bi de?
Sanki var gibi sen görüyor musun?Kizlar test yaptım meraktan
Goruyorum da emin olamiyorumSanki var gibi sen görüyor musun?
Çatlatma iğnesini ne zaman olmuştun?Goruyorum da emin olamiyorum
merhaba yaş kaç acaba ? 2 embriyo için soruyorum daRahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim
Doktor bana baştan beri 2 embriyo transferi önerdi ama ben tek istedim.
Senin nasıl geçti?
Çok erken yaptim iğnenin etkisi de olabilir gün geçtikçe belli olacakSanki var gibi sen görüyor musun?
İgne günü sayarsak 11.gun dediğim gibi kesin olduğu iki üç gün sonra belli olurÇatlatma iğnesini ne zaman olmuştun?
Hatıra kalsın bu da burada belki bakan giren birine faydası olurÇatlatma iğnesini ne zaman olmuştun?
Yaş 34merhaba yaş kaç acaba ? 2 embriyo için soruyorum da
Erken gebelik testi mi? Çok çok hayali gibi geldi bana fotodan sen daha net görüyorsundur.Hatıra kalsın bu da burada belki bakan giren birine faydası olur
benim yaş 25 bende 2 embriyo istesem yapacağını sanmıyorum ama yine de denesem mi şansımı bilemedim bir kere sordum o şartlar değişir kişisine göre dedi kapattı ama açık bir kapı bıraktı gibi geldiYaş 34![]()
Evet canım normalde yasal olan 35 yaş altı tek emziriyor sonrasında çift konuluyor ama bazı merkezler yasak olduğu halde çift transfer ya da 3 transfer yapabiliyorbenim yaş 25 bende 2 embriyo istesem yapacağını sanmıyorum ama yine de denesem mi şansımı bilemedim bir kere sordum o şartlar değişir kişisine göre dedi kapattı ama açık bir kapı bıraktı gibi geldi![]()
3 de çok olur benimde bir canım var sıkıntılı diyorlar ama ikiz olsa iyi olur rabbim bilir yine ama bir seferde tutmuş olsa süper olur gönlümüze göre versin rabbim inşallah hepimizin..Evet canım normalde yasal olan 35 yaş altı tek emziriyor sonrasında çift konuluyor ama bazı merkezler yasak olduğu halde çift transfer ya da 3 transfer yapabiliyor
Amin cnm inşallah güzel haber alalım hepimiz3 de çok olur benimde bir canım var sıkıntılı diyorlar ama ikiz olsa iyi olur rabbim bilir yine ama bir seferde tutmuş olsa süper olur gönlümüze göre versin rabbim inşallah hepimizin..
Ben bana yapmak istemesine bile şaşırdım. Eğer bu tutmazsa bile ben tek transfer ile ilerlemek istiyorum açıkçası ikiz çocuk büyütmek bana çok zor geliyorbenim yaş 25 bende 2 embriyo istesem yapacağını sanmıyorum ama yine de denesem mi şansımı bilemedim bir kere sordum o şartlar değişir kişisine göre dedi kapattı ama açık bir kapı bıraktı gibi geldi![]()
Amin cnm tuttu sanırım seninki darısı bizlere insallahRabbim hepinizin yüzünü güldürsün, mucizenize kavuştursun. Bebekleriniz size sımsıkı tutunsun yerini sevsin amiiin Insallah
Ben de 1 eylulde transfer olmuştum rabbime binlerce kez şükürler olsun![]()
Aynen cnm Bende o yüzden guvenemiyorum2 2kizannesi evet canım aynı bendeki gibi bi gölge var ama sen çatlatma olunca biraz şüpheli bir durum bence p.tesi günü tekrar yap varsa eğer biraz daha netleşir...