2 Ekim transfer olacaklar

Kizlar test yaptım meraktan

Eklentiler

• IMG_20211008_090908.webp
    IMG_20211008_090908.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 58
Rahat geçti canım, 2 lt su içmiştim yarım saat de sonrasında dayanabildim ☺️

Doktor bana baştan beri 2 embriyo transferi önerdi ama ben tek istedim.

Senin nasıl geçti?
merhaba yaş kaç acaba ? 2 embriyo için soruyorum da

benim yaş 25 bende 2 embriyo istesem yapacağını sanmıyorum ama yine de denesem mi şansımı bilemedim bir kere sordum o şartlar değişir kişisine göre dedi kapattı ama açık bir kapı bıraktı gibi geldi 🙃

Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün, mucizenize kavuştursun. Bebekleriniz size sımsıkı tutunsun yerini sevsin amiiin Insallah 🤲🤲💕💕

Ben de 1 eylulde transfer olmuştum rabbime binlerce kez şükürler olsun 🍀

benim yaş 25 bende 2 embriyo istesem yapacağını sanmıyorum ama yine de denesem mi şansımı bilemedim bir kere sordum o şartlar değişir kişisine göre dedi kapattı ama açık bir kapı bıraktı gibi geldi 🙃
Evet canım normalde yasal olan 35 yaş altı tek emziriyor sonrasında çift konuluyor ama bazı merkezler yasak olduğu halde çift transfer ya da 3 transfer yapabiliyor

Evet canım normalde yasal olan 35 yaş altı tek emziriyor sonrasında çift konuluyor ama bazı merkezler yasak olduğu halde çift transfer ya da 3 transfer yapabiliyor
3 de çok olur benimde bir canım var sıkıntılı diyorlar ama ikiz olsa iyi olur rabbim bilir yine ama bir seferde tutmuş olsa süper olur gönlümüze göre versin rabbim inşallah hepimizin..

Ben bana yapmak istemesine bile şaşırdım. Eğer bu tutmazsa bile ben tek transfer ile ilerlemek istiyorum açıkçası ikiz çocuk büyütmek bana çok zor geliyor 😕

Back
X