- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Guzel arkadaşlarım nasılsınız inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de canım moralini bozma lütfen. kan testi yapana kadar sabırlı olmalıyız. zaten 3. gün ve taze transfer geç çıkıyor diyorlar. ben de fena değilim kendimi bi şekilde oyalamaya çalışıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.Kendimi çok mutsuz hiç olmamış gibi hissediyorum olsa bugün daha net çıkardı diye düşünüyorum ama ikinci gebeliğim gibi olabilir o yüzden kendimi teselli ediyorum bakalım nasipte ne var
Cnm benimki 2.gun emriyosu bide işte sabirsizlik ama kendimde değişiklik yok karım ağrım yok sadece kasıklarda var kızlarda rahim olan yerde ağrı oluyordu sadece belim çok ağrıyor farklı olarakbence de canım moralini bozma lütfen. kan testi yapana kadar sabırlı olmalıyız. zaten 3. gün ve taze transfer geç çıkıyor diyorlar. ben de fena değilim kendimi bi şekilde oyalamaya çalışıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Ya ben karnından iğne yapiyorum morardı hep çok acıyor yoksa bari biran önce bırakırım igneyibence de canım moralini bozma lütfen. kan testi yapana kadar sabırlı olmalıyız. zaten 3. gün ve taze transfer geç çıkıyor diyorlar. ben de fena değilim kendimi bi şekilde oyalamaya çalışıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.
gerçekten sabırlı olmak zor ama sen daha önce de bu yollardan geçmişsin deneyimlisin, belki daha çok etkileniyorsundur. benim ilk %30 ihtimal verdim kendime sadece... bende de çok nadir sol kasıkta bi ağrı oluyor başka nerdeyse hiç belirtim yok.Cnm benimki 2.gun emriyosu bide işte sabirsizlik ama kendimde değişiklik yok karım ağrım yok sadece kasıklarda var kızlarda rahim olan yerde ağrı oluyordu sadece belim çok ağrıyor farklı olarak
evet ben de o kafadayım bi an önce olumsuzsa öğrenip ilaçları bırakmak.Ya ben karnından iğne yapiyorum morardı hep çok acıyor yoksa bari biran önce bırakırım igneyi
Cnm ne yaptın testi tekrarladınmi@2kizannesi evet canım aynı bendeki gibi bi gölge var ama sen çatlatma olunca biraz şüpheli bir durum bence p.tesi günü tekrar yap varsa eğer biraz daha netleşir...
Evet canım sonucum 115 çıktı çok şükür. Salı günü Dr randevum var...Cnm ne yaptın testi tekrarladınmi
Masallh cnm benimEvet canım sonucum 115 çıktı çok şükür. Salı günü Dr randevum var...
Silik çizgiden kaç gün sonra böyle çıktı kaçıncı günün bugunEvet canım sonucum 115 çıktı çok şükür. Salı günü Dr randevum var...
Ben 6.gun silik gördüm. 7.gun bi tık daha belliydi 7.gün aynı zamanda kana gittim 31 çıktı. 8.gün test yapmadım. 9.gun yani dün hastaneye gitmeden önce tekrar test yaptım bu sefer tam netti.. ve sonucunda 115 çıktı..Silik çizgiden kaç gün sonra böyle çıktı kaçıncı günün bugun
Tekrar bi baksana. Bazen durdukça gözüküyorTransferin 8.gunu idrar testi
Bişey yok onda az önce erken test yaptım 1 saatlik idrarla çok silik çıktı ama aşırı silik kafam çok karışık yarın sabah kan vereceğim negatifse ilaçları almamTekrar bi baksana. Bazen durdukça gözüküyor
Hic umudum yok canım sadece ilacq boşa vermemek için kan vereceğim netleşir yaniCanım yarın kan ver ona göre netleşir. İnş tutmuştur.
Sen yaptinmi testCanım yarın kan ver ona göre netleşir. İnş tutmuştur.