2 Ekim transfer olacaklar

Kendimi çok mutsuz hiç olmamış gibi hissediyorum olsa bugün daha net çıkardı diye düşünüyorum ama ikinci gebeliğim gibi olabilir o yüzden kendimi teselli ediyorum bakalım nasipte ne var

Kendimi çok mutsuz hiç olmamış gibi hissediyorum olsa bugün daha net çıkardı diye düşünüyorum ama ikinci gebeliğim gibi olabilir o yüzden kendimi teselli ediyorum bakalım nasipte ne var
bence de canım moralini bozma lütfen. kan testi yapana kadar sabırlı olmalıyız. zaten 3. gün ve taze transfer geç çıkıyor diyorlar. ben de fena değilim kendimi bi şekilde oyalamaya çalışıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.

bence de canım moralini bozma lütfen. kan testi yapana kadar sabırlı olmalıyız. zaten 3. gün ve taze transfer geç çıkıyor diyorlar. ben de fena değilim kendimi bi şekilde oyalamaya çalışıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.
Cnm benimki 2.gun emriyosu bide işte sabirsizlik ama kendimde değişiklik yok karım ağrım yok sadece kasıklarda var kızlarda rahim olan yerde ağrı oluyordu sadece belim çok ağrıyor farklı olarak

Ya ben karnından iğne yapiyorum morardı hep çok acıyor yoksa bari biran önce bırakırım igneyi

Cnm benimki 2.gun emriyosu bide işte sabirsizlik ama kendimde değişiklik yok karım ağrım yok sadece kasıklarda var kızlarda rahim olan yerde ağrı oluyordu sadece belim çok ağrıyor farklı olarak
gerçekten sabırlı olmak zor ama sen daha önce de bu yollardan geçmişsin deneyimlisin, belki daha çok etkileniyorsundur. benim ilk %30 ihtimal verdim kendime sadece... bende de çok nadir sol kasıkta bi ağrı oluyor başka nerdeyse hiç belirtim yok.

Ya ben karnından iğne yapiyorum morardı hep çok acıyor yoksa bari biran önce bırakırım igneyi
evet ben de o kafadayım bi an önce olumsuzsa öğrenip ilaçları bırakmak.

Eklentiler

• IMG20211009095234.webp
    IMG20211009095234.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 36
Silik çizgiden kaç gün sonra böyle çıktı kaçıncı günün bugun
Ben 6.gun silik gördüm. 7.gun bi tık daha belliydi 7.gün aynı zamanda kana gittim 31 çıktı. 8.gün test yapmadım. 9.gun yani dün hastaneye gitmeden önce tekrar test yaptım bu sefer tam netti.. ve sonucunda 115 çıktı..

Back
X