- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Bu kızın bebeğe yatak almasına izin vermeyen aile üstelik oldukca zengindirler...böyle kelime oyunları ile kizi yildirdilar.Yazlik,kışlık evleri var...arkadaşımın kendisine ait arabası var.Her sene ama yurt içi- ama yurt dışı tatile gidiyorlar ancak kız bebeğine yatak alamiyorİşte bu.. Ben tek değilim demi.. Bizimki beni israf gereksiz deyip popülistlik yaparak ikna ettile
İnanın bu yazılanları görseler de anlamayacaklar. Anlatamadım onlara böyle olmaz dedim bu yanlış dedim ama sonunda lanet olsun dedim ses etmedim..geçen yine o pis kıyafetleri gönderen akraba bi tane daha lekeli pis bi kıyafwt göndermiş kaynanam da tutmuş kızıma onu giydirmiş. O lekeli dedim e ne var diyo çocuk bu diyo neymiş bu güzel bunu dışarda da giydir diyo. Tabi ki hayır dedim asla giydirmwm o ne öyle sokak çocuğu gibi dedim dönmüş ALLAH ALLAH NE VARMIŞ SEN DE diyo.. Şaka gibiler.. Şu yazdıklarınkzk ojusalar şoka girerlerdi herhalde[/QUOTE
alip bi makas vurcaksin nasil giydircekmis o zaman bakalım
zaten dediklerini yaparak iyi olmuyosunuz gonderdiklerini makaslayip makaslayip atin. ayyy israfciiii derlerse bana gönderip israf etmesinler!! baskasina gondersinler deyin.
gecmisi gecmiste bırakıp onunuze bakin. bosuna uzulmeyin artik bosverin. kimse iyi niyeti sukstimal edildi diye kotu anne olmaz. onemli olan bunu farketmis olmaniz
Canım ,arkadaşımla eşinden önce kayınvalidesi tanışmıştı...kayinvalide teyze öğretmen emeklisi ...tabiri caizse insan sarrafi...Neler okuyacağım burada, nasıl itiraz edip alamıyor gerçekten anlamıyorum bu durumu
Bundan sonra içinize sineni yapın. Kimseyi karıştırmayın.Az önce bu sitede ikinci el kıyafetler satanların olduğu alanı inceledim canım sıkıldı.. Ben de bundan dolayı yaşadıklarımo hissettiklerimi anlatmak istedim. Saf değil de iyi niyetliyim diyelim ya da sfım bilmiyorum.. Minimalist yaşamak isstedim hep ama yok artık bundan sonra ihtiyacım neyse o olacak.
Hasta olur insan böylelerin yanındaCanım ,arkadaşımla eşinden önce kayınvalidesi tanışmıştı...kayinvalide teyze öğretmen emeklisi ...tabiri caizse insan sarrafi...
gözünden tanır insanı. Egemenlik kurabileceği, ezebilecegi bir kız olduğuna kanaat edince mühendis oglusuyla tanıştırdı arkadaşımı.
Doğma büyüme başkentli.. Annesi tarafı da baba tarafı da.. Ancak ırkçılık gibi olur bilemiyorum o yüzden dahasını söylemeyim şimdiÇok merak ettim eşiniz nereli? Nasıl bir kültürmüş bu o arkasına sığındıkları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?