- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim daima mutluluk versin İnşaallah..Anlatrmsnz birazBeneşimin ilk benim ikinci evliliğim.
![]()
Ne güzel.Hep mutlu olun İnşaallahIlk evlilikte nasil mutsuz olduysam 10 yil sonra evlenebildim esimle...mutluyum iki kizim oldu...seviyorum kocami tatli bi adam
Çocuğunuz babası ile görüşmuyor mu? Tayin aldım dediniz ya ondan sordum. Bende tayin aldırıp gitmek istiyorum ancak baba ile ilişkilerinin uzak kalması oglumu üzer diye düşünüyorum.Cok normal , tek degilsiniz inanin hepimiz yasadik , kolay degil
Ama kisa surmesi ve atlatmak sizin elinizde
Ben ilk gunler o kadar ofkelenmistim ki beni onunla tanistiran arkadasimi bilr arayip kalaylamistim sanki cocuk dedi evlenin diye :) ama ofkemi birilerinden cikarmak istiyordum dolup dolup tasiyordum ama gecti gitti hatirlamiyorum bile su anda
Zaman tek ilaci .. cocugunuz var mi?
Tabi.Rabbim daima mutluluk versin İnşaallah..Anlatrmsnz biraz![]()
Ne kadar güzel hep mutlu huzurlu olun İnşaallah.Tabi.
İlki istemediğim bir evlilikti zaten. 1 sene bile sürmedi. Baba evine döndükten 1 yıl içinde dava sonuçlandı ayrıldm. Tabi 20 yaşında boşanan biri çok cazip geldi erkek milletine. Zordu yani ama atlatılmycak gibi değil. Psikolojik sorunlarım vardı birazda. 22 yaşındaydm sürekli ev bunaldım. abim çalıştığı işyerine beni de aldı. Beraber çalıştık. 6 ay çalıştıktan sonra beni almanyadan dıdımın dıdısı istemeye geldi bende çok büyük konuştum. Evlenmek istemiyorum en az 3 en fazla 5 yıl kesinlikle hayır dedm yanlarına çıkmadım. İşte o gecenin sabahında eşim işe başladı hemde benim yanımdaki masada. İlk gördüğümüz anda yamuldukbakışmalar gülüşmeler vs vs derken bi kaç hafta sonra teklf etti. Ben çok istedğm halde hayır dedm. Kendimi ona yakıştıramadım. Oda ısrar etti bırakmadı peşimi. Ben 22 o 23 yaşında daha... En sonunda dayanamadım evlenip ayrıldım senle ben olmayız dedim. Napim yani seninle olabilmem için benimde mi evlenip ayrılmam lazım dedi.
o an aşkım katlandı valla. Çıkmaya başladık vs derken abim duydu kızdı falan. İşi aceleye getirdi 2 ay içinde yüzük taktık 9 ay nişanlı kaldım. İlk nişanımda da 9 ay kalmıştm şans.. anlycan hiç evlenmemiş gibi nişanlılık dönemi sonrası düğünüm oldu. Gelinliğimi özel yaptırdık kaynoşum beni istemedi abisi olay çıkardı 9 ay içinde çok şey oldu ama eşim benden vazgeçmedi sağolsun... şimdi de 1 buçuk yıllık evliyiz 2 seneyi aşkın tanıyorum ondan önce yaşamamışım ben. İyiki tanımışım. Dönüm noktam o oldu. Nasip kısmet iki bebeğimizi kaybettik bi kaç ay sonra yeni bebiş çalışması yapcaz Allah izin verirse baba olmasını istiyorum kendisi babasız büyüdü eksikliğini hissediyor hep...canım aşkım benim...
Velhasıl mutsuz değilim. Ailemden 15 saat uzaktayım. ve gayet iyiym :)
Özel sormak istediğn yada aklına takılan birşey olursa sorabilirsin. Umarım senide çok güzel şeyler bekliyordur ümidini kaybetme ben ruyamda görsem bu hayatı kıçımı kontrol ederdim açık mı kaldı diye. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
Cok guzelmis hikayen...Rabbim bizede nasip etsn ..bunlari okudukca umudumu kaybetmiyorm...Tabi.
İlki istemediğim bir evlilikti zaten. 1 sene bile sürmedi. Baba evine döndükten 1 yıl içinde dava sonuçlandı ayrıldm. Tabi 20 yaşında boşanan biri çok cazip geldi erkek milletine. Zordu yani ama atlatılmycak gibi değil. Psikolojik sorunlarım vardı birazda. 22 yaşındaydm sürekli ev bunaldım. abim çalıştığı işyerine beni de aldı. Beraber çalıştık. 6 ay çalıştıktan sonra beni almanyadan dıdımın dıdısı istemeye geldi bende çok büyük konuştum. Evlenmek istemiyorum en az 3 en fazla 5 yıl kesinlikle hayır dedm yanlarına çıkmadım. İşte o gecenin sabahında eşim işe başladı hemde benim yanımdaki masada. İlk gördüğümüz anda yamuldukbakışmalar gülüşmeler vs vs derken bi kaç hafta sonra teklf etti. Ben çok istedğm halde hayır dedm. Kendimi ona yakıştıramadım. Oda ısrar etti bırakmadı peşimi. Ben 22 o 23 yaşında daha... En sonunda dayanamadım evlenip ayrıldım senle ben olmayız dedim. Napim yani seninle olabilmem için benimde mi evlenip ayrılmam lazım dedi.
o an aşkım katlandı valla. Çıkmaya başladık vs derken abim duydu kızdı falan. İşi aceleye getirdi 2 ay içinde yüzük taktık 9 ay nişanlı kaldım. İlk nişanımda da 9 ay kalmıştm şans.. anlycan hiç evlenmemiş gibi nişanlılık dönemi sonrası düğünüm oldu. Gelinliğimi özel yaptırdık kaynoşum beni istemedi abisi olay çıkardı 9 ay içinde çok şey oldu ama eşim benden vazgeçmedi sağolsun... şimdi de 1 buçuk yıllık evliyiz 2 seneyi aşkın tanıyorum ondan önce yaşamamışım ben. İyiki tanımışım. Dönüm noktam o oldu. Nasip kısmet iki bebeğimizi kaybettik bi kaç ay sonra yeni bebiş çalışması yapcaz Allah izin verirse baba olmasını istiyorum kendisi babasız büyüdü eksikliğini hissediyor hep...canım aşkım benim...
Velhasıl mutsuz değilim. Ailemden 15 saat uzaktayım. ve gayet iyiym :)
Özel sormak istediğn yada aklına takılan birşey olursa sorabilirsin. Umarım senide çok güzel şeyler bekliyordur ümidini kaybetme ben ruyamda görsem bu hayatı kıçımı kontrol ederdim açık mı kaldı diye. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
Ne kadar güzel hep mutlu huzurlu olun İnşaallah.
Bnde 20 yaşındayım.4 ay sürdü evliliğim İnşaallah bana ve isteyen herkese sizin gibi güzel bi evlilik nasip olsun.Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın İnşaallah .
Güzel örnekler olduğu kadar kötüsü de var Allah korusun. Rabbim ne yazdysa o. İlkini yaşadıktan sonra ikinciyi insanın gözü yemiyo kolay kolay. BilirimCok guzelmis hikayen...Rabbim bizede nasip etsn ..bunlari okudukca umudumu kaybetmiyorm...
Hayir gorusmuyorlarÇocuğunuz babası ile görüşmuyor mu? Tayin aldım dediniz ya ondan sordum. Bende tayin aldırıp gitmek istiyorum ancak baba ile ilişkilerinin uzak kalması oglumu üzer diye düşünüyorum.
Aynen bu işler birazda nasip, kısmet işleri Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın...Yaşın çok genç hayatı akışına bırakıp keyfine bak zaten ksımetin gelir seni bulur. Arkadasım bana konu açıldıkça sitem eder erken evlendin daha yapacağmz bir sürü şey vardı diye. Haklı.
Sen de içinde ne kaldıysa yaşa.
Ayrıca Boşanmak suç değil o arkadasımla aynı dönem boşandık o hâlâ evlenmedi ayrılmasını utanç olarak görmeye başladı insanlar yüzünden... ama öyle değil.. sende bunun bilincinde olarak daha mutlu daha güçlü bi şekilde yaşa canım ♡