Amin insallah biraz mucadele edin ayolNe güzel.Hep mutlu olun İnşaallahDarısı bizeee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah biraz mucadele edin ayolNe güzel.Hep mutlu olun İnşaallahDarısı bizeee
![]()
Benim degil ama kuzenimin ikinci evliligi..9 yil falan oldu,cok da mutlu ikinci bebegini bekliyorSelam hanimlar ...icimizde bi umut olsun diye Ben ve Benim gibi ayni durumda olan bir cok insan var biliyoruz ...sizden guzel seyler duymak istiyoruz ikinci evliliginiz sureciniz hakkinda ...insan bazen o kadar umutsuz oluyor ki guzel ve gercek olan seyler duymak istiyor ..bazen disununce omrum boyunca Hep yalniz olacakmisim yalniz olecekmisim gibi geliyorrabbim bu surecte olan herkese yardim Etsin bana da insallah ...
Benim kuzenim var. Çok mutlu maşaallah. Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Nasıl başlarsa öyle gider diye bişey yok kesinlikle. Herşey kader. Çok mutlu olun inşaallahSelam hanimlar ...icimizde bi umut olsun diye Ben ve Benim gibi ayni durumda olan bir cok insan var biliyoruz ...sizden guzel seyler duymak istiyoruz ikinci evliliginiz sureciniz hakkinda ...insan bazen o kadar umutsuz oluyor ki guzel ve gercek olan seyler duymak istiyor ..bazen disununce omrum boyunca Hep yalniz olacakmisim yalniz olecekmisim gibi geliyorrabbim bu surecte olan herkese yardim Etsin bana da insallah ...
Insallajh ya bazen imkansiz geLiyo ins o duyguyi en en kisa zamanda bizLerde yasarizBenim kuzenim var. Çok mutlu maşaallah. Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Nasıl başlarsa öyle gider diye bişey yok kesinlikle. Herşey kader. Çok mutlu olun inşaallah
Amin Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın.Huzur kokan yuvalarımız çocuklarımız olsunnn İnşaallah :))Benim kuzenim var. Çok mutlu maşaallah. Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Nasıl başlarsa öyle gider diye bişey yok kesinlikle. Herşey kader. Çok mutlu olun inşaallah
Amiiinn:)Amin Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın.Huzur kokan yuvalarımız çocuklarımız olsunnn İnşaallah :))
En hayırlı vakitte olsun inşaallah. Sabrın sonu selamettir unutmayın :)Insallajh ya bazen imkansiz geLiyo ins o duyguyi en en kisa zamanda bizLerde yasariz
Tesekkur ederim insallah...insallah bu durumda olan arkadaslarmz. Uzun sureler olmadan mutluluk evlilik bebek haberlerinide verirler gulup geceriz bu gunlere
İnşallah canımTesekkur ederim insallah...insallah bu durumda olan arkadaslarmz. Uzun sureler olmadan mutluluk evlilik bebek haberlerinide verirler gulup geceriz bu gunlere
ben de evlendim ayrıldım canım olmadı dikiş tutturamadım 10 yıl olacak boşanalı bir sürü saçma sapan insa girdi hayatıma.güzel örnekler de vardır tabi ki ama ben onlardan olamadım malesef.son darbeyi de bugün yedim.umudum yok artıkSelam hanimlar ...icimizde bi umut olsun diye Ben ve Benim gibi ayni durumda olan bir cok insan var biliyoruz ...sizden guzel seyler duymak istiyoruz ikinci evliliginiz sureciniz hakkinda ...insan bazen o kadar umutsuz oluyor ki guzel ve gercek olan seyler duymak istiyor ..bazen disununce omrum boyunca Hep yalniz olacakmisim yalniz olecekmisim gibi geliyorrabbim bu surecte olan herkese yardim Etsin bana da insallah ...
Şu ilk paragrafta yazdıkların resmen beni anlatıyor.Şuanda yaşadıklarımı bende 20 yaşındydm ayrldğmda 3 ay sürdü.şimdi 21 yaşndayım.Bende hep çok beğenilen bir insan oldum çevremde çok fazla evlnmek isteyen oldu benmle.Ayrıldktan sonrada banada teyzeler falan o şekilde konuşuyorlar.Bende çok korkuyorum bidaha hiç mutlu olamamaktan.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi İnşaallah.Sizede bir ömür mutluluklar nasip etsin İnşaallah...Ben de 2 ay evli kaldim. Berbatti dibi gordum ciktim. Herkes beni parmakla gosterirdi. Evlenip ayrildiktan sonra altin gibi kizdin ziyan oldun filan dediler. Yanindan gectgim sokagimizim yasli teyzesi dizlerini dövdü ben gecerken altin kizim diye. 21 yasindaydim bosandgmda.
Bir daha mutlu olamam sandim. Karsima birileri cikti icime sinmediler. Bekar istiyodm bosadgm sahistan dolayi. Bosanmis erkeklerden korkuyodum. Ilk once karsima universitede beni terk eden cocuk cikti. Deli gibi asiktim ona o zamanlar. Ailesi istemedi. Babasi cok agir konustu sirf evlenip ayrildim diye. Ogluna da mirastan reddetme tehdidi yapti. Vatandas da evi arabayi secti evlendi gitti.
Bekar biri cikti karsima tekrar sonra onunla da olmadi. Tercube var ya artik aile de cok onemli.
Hayal kirikliklari vs derken 4 yil ustune nisanlimla tanistm. Gorur gormez yapisti evlenelim diye. Evlendim ayrildim olmaz seninle dedim. Uygun degiliz dedim. Benim icin onemli degil dedi. Ailen istemez dedim. Ailenle konus. Gorusup beni alistrdiktan sonra ailem istemiyo dersen kaldiramam dedim. Ailesiyle konustu hepsini karsimiza getirdi oyle ikna oldum. Bir kere bile yuzume vurmadilar.
Ben basta aglarken yasadiklarmdan dolayi, gozyaslarimi sildi bizimki. Artk ben varim hepsi gecti dedi. Boynm bukukken basimi kaldirdi. Masallah o gun bugundur hep destek. Ben bidaha nasil gelinlk gycem nasil ceyiz bakcam bogulurum derken simdi evlenip ayrildigimi unuttum. Allah ondan da ailesinden de razi olsun.
He sorunlarimiz var yok degil ama onlar da umarim cozulur diye bekliyorum.
Insallah evlenince de degismezler de mutlu olurum. Ikinci yikimdan hala korkuyorum
Şu ilk paragrafta yazdıkların resmen beni anlatıyor.Şuanda yaşadıklarımı bende 20 yaşındydm ayrldğmda 3 ay sürdü.şimdi 21 yaşndayım.Bende hep çok beğenilen bir insan oldum çevremde çok fazla evlnmek isteyen oldu benmle.Ayrıldktan sonrada banada teyzeler falan o şekilde konuşuyorlar.Bende çok korkuyorum bidaha hiç mutlu olamamaktan.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi İnşaallah.Sizede bir ömür mutluluklar nasip etsin İnşaallah...
Uzuldum...bende cokmus durumdayim dava gunum belli oldu ...bakalım hayirlisi ...ruh halim cok farkli bilmiyorum ya nasil olacakben de evlendim ayrıldım canım olmadı dikiş tutturamadım 10 yıl olacak boşanalı bir sürü saçma sapan insa girdi hayatıma.güzel örnekler de vardır tabi ki ama ben onlardan olamadım malesef.son darbeyi de bugün yedim.umudum yok artık
çok doğru bir söz var umut işkencenin süresini uzatır diye çok doğru umutsuz olduğum zamanlarda çok daha mutluydum ama olacak gibi oluyor umutlanıyorum hoop tüm hayaller suya
kusura bakme ne olur ağlayarak yazıyorum zaten bu satırları hiç iyi değilim.inşallah sen çok mutlu olursun canım.
Ne guzel ins sonu da iyi our...Ben de 2 ay evli kaldim. Berbatti dibi gordum ciktim. Herkes beni parmakla gosterirdi. Evlenip ayrildiktan sonra altin gibi kizdin ziyan oldun filan dediler. Yanindan gectgim sokagimizim yasli teyzesi dizlerini dövdü ben gecerken altin kizim diye. 21 yasindaydim bosandgmda.
Bir daha mutlu olamam sandim. Karsima birileri cikti icime sinmediler. Bekar istiyodm bosadgm sahistan dolayi. Bosanmis erkeklerden korkuyodum. Ilk once karsima universitede beni terk eden cocuk cikti. Deli gibi asiktim ona o zamanlar. Ailesi istemedi. Babasi cok agir konustu sirf evlenip ayrildim diye. Ogluna da mirastan reddetme tehdidi yapti. Vatandas da evi arabayi secti evlendi gitti.
Bekar biri cikti karsima tekrar sonra onunla da olmadi. Tercube var ya artik aile de cok onemli.
Hayal kirikliklari vs derken 4 yil ustune nisanlimla tanistm. Gorur gormez yapisti evlenelim diye. Evlendim ayrildim olmaz seninle dedim. Uygun degiliz dedim. Benim icin onemli degil dedi. Ailen istemez dedim. Ailenle konus. Gorusup beni alistrdiktan sonra ailem istemiyo dersen kaldiramam dedim. Ailesiyle konustu hepsini karsimiza getirdi oyle ikna oldum. Bir kere bile yuzume vurmadilar.
Ben basta aglarken yasadiklarmdan dolayi, gozyaslarimi sildi bizimki. Artk ben varim hepsi gecti dedi. Boynm bukukken basimi kaldirdi. Masallah o gun bugundur hep destek. Ben bidaha nasil gelinlk gycem nasil ceyiz bakcam bogulurum derken simdi evlenip ayrildigimi unuttum. Allah ondan da ailesinden de razi olsun.
He sorunlarimiz var yok degil ama onlar da umarim cozulur diye bekliyorum.
Insallah evlenince de degismezler de mutlu olurum. Ikinci yikimdan hala korkuyorum
heralde hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz umarım ikinci şansını deneyenler bizim gibi sonsuza kadar mutlu olurlar allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın hiç kimseye cok zor duygular allaha şükür bende çok mutluyum aşkım eşim arkadaşım ailem herşeyim evlilik böyle bişiymiş işte daha önce yaşadığım evlilik değilmiş ki zten benimdeBiliyorum o duyguyu , yarim kalmislik , hayallerin yikilmasi , ofke
Hicbir zaman mutlu olamayackmis gibi hissetmek , etrafta aile ve mutlu cift gordugunde gozlerin dolar
Ama hepsi geciyor bunlarin , emin ol geciyor ve hayat cok guzellesiyor
Dedim ya sadece dik durmak onemli , kimseyi karistirmamak laf ettirmemek , bizim ulkede herkes de pek bir merakli , insani bunalima sokarlar yorumlariyla
Akisina birakin herseyi , inanin guzel gunler cok cabuk geliyor
Bir de ikinci evlilikler cok daha kolay oliyor , kotu tecrube yuzunden ciftler daha anlayisli daha huzurlu oluyorlar genelde
Insallah tez zamanda istediklerinize kavusursunuz
Allah daim etsin mutlulugunuzuheralde hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz umarım ikinci şansını deneyenler bizim gibi sonsuza kadar mutlu olurlar allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın hiç kimseye cok zor duygular allaha şükür bende çok mutluyum aşkım eşim arkadaşım ailem herşeyim evlilik böyle bişiymiş işte daha önce yaşadığım evlilik değilmiş ki zten benimde![]()
amin saol canım :)Allah daim etsin mutlulugunuzu