2.evliligini yapip cook mutlu olanlar??

Çok şükür ilkbaşlara rağmen çok iyiyim. 8 ay oldu toparlandım.Çok Şükür.Yaşadığım hayal kırıklığı ve yıpranmadan sonra korkuyorum tabiki,Geçmiş ara ara rüyalarıma giriyor, aklıma geliyor.Keşke tamamen çıksa aklımdan.Rabbim bizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.Benim bi arkadaşımda 3 ay evli kaldı bi buçuk sene sonra tekrar evlendi 3 gün önce düğünüydü.Herkes şanslı olmuyo ne yazıkki fakat umut hep var içimde.Nasip birazda.Nasibimiz hayırlı olsun İnşaallah.Rabbim yardımcımız olsun İnşaallah.Darısı başıma Allahın izniyle bnde bigün buraya mutluluğumu yazarım sizler gibi İnşaallah;)

heralde hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz umarım ikinci şansını deneyenler bizim gibi sonsuza kadar mutlu olurlar allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın hiç kimseye cok zor duygular allaha şükür bende çok mutluyum aşkım eşim arkadaşım ailem herşeyim evlilik böyle bişiymiş işte daha önce yaşadığım evlilik değilmiş ki zten benimde :KK39::KK39::KK5:
Ya sevindim Boyle mutlu hikaye duyunca karamsar olmuyorum .. ins bende mutlu olurum

Kızlar, Prens Harry ve Meghan Markle’a bakın... ustelık adam prens :) Meghan’ın 2. evliligi ve kendisi de Prensden buyuk ama kraliyet ailesi bunu sorun etmiyor dusunun.

Isın sakası bir yana hic umıdınızı kaybetmeyın, demek daha ıyısını hakedıyormussunuz ki eskiler cıkmıs hayatınızdan

Cui Bono Cui Bono sabah tam bahsettigimiz mesele...
Konuyu takibe aldim. Insallah bizimde karsimiza iyi insanlar cikar. 2. evlilik icin asla bir umidim yok ...

Canım benim, olur mu sakın hic umıdını kaybetme, hayat cok garip bugun kımınle karsılasıp neler yasayacagımızı bılemıyoruz, o yuzden hıc kendını kapama aksıne hep olumlu mesajlar gonder evrene, ben cok mutluyum, cok ıyı bana deger veren seven bırını hakedıyorum o kısı karsıma cıkacak de

Hayatın ne getireceği belli olmaz Ams mutlu olmak istiyorsan seçimlerini çok iyi yap derim .

Cui Bono Cui Bono sabah tam bahsettigimiz mesele...
Konuyu takibe aldim. Insallah bizimde karsimiza iyi insanlar cikar. 2. evlilik icin asla bir umidim yok ...
Rabbimden olsun ümidimiz canim arkadaşım.. En dogrusunu O bilir.. Dua edelim, insaAllah gecmisteki sıkıntıları mutluluktan unutacagimiz biri olsun..
Bi cok boşanmış kadin var, bosandiktan sonea bi daha evlenilmeseydi kimse ikinci evliliği yapamazdi.. Rabbim iyisine denk getirsin, onemli olan o..

Ben ayrilali 7yil oldu. Artik sunu anladim (bunuda yakin vakitte anlayabildim) mutlu olmak icin baskalarina ihtiyac duymamak gerekmis. Ben hayatimi kendim ve kizim uzerine kurdum huzurluyum cok sukur. Onceleri kendime stres yapardim illaki biriyle evlenmek ihtiyaci duyardim 1,5 yildir bunu aklimdan cikardim eger varsa nasibimde Allah onu bana mutlaka sunacaktir ben bundan eminim. Ortam okadar kotu ki kimseye guvenemiyorum ve cok seciciyim. Yanlis kisiyle olmaktansa omur boyu (ciddi anlamda soyluyorum) yanliz kalmayi tercih ederim. Allah herkese dogru insani sunsun insallah sende aradigin kisiyi bulursun

Biliyorum o duyguyu , yarim kalmislik , hayallerin yikilmasi , ofke
Hicbir zaman mutlu olamayackmis gibi hissetmek , etrafta aile ve mutlu cift gordugunde gozlerin dolar

Ama hepsi geciyor bunlarin , emin ol geciyor ve hayat cok guzellesiyor
Dedim ya sadece dik durmak onemli , kimseyi karistirmamak laf ettirmemek , bizim ulkede herkes de pek bir merakli , insani bunalima sokarlar yorumlariyla

Akisina birakin herseyi , inanin guzel gunler cok cabuk geliyor
Bir de ikinci evlilikler cok daha kolay oliyor , kotu tecrube yuzunden ciftler daha anlayisli daha huzurlu oluyorlar genelde
Insallah tez zamanda istediklerinize kavusursunuz
İkinci evliliği kaç yaşında yaptınız

Anlatın kız böyle hikayeler duymak iyi geliyor :KK69:
:KK200:
Evlendim doğduğumdan beri yaşadığım İstanbul'u terkedip başka şehirde yaşadık
Evlenmeden önce kırılsam bile gönlümü alıp sürekli mücadele ederdi ama hain ve cimri olduğunu düşünüyodum uzun hikaye
Her kavgada İstanbul'a giderim bak diodu
Çok acı çektim ben de herkes gibi Bikaç yıl kendime gelemem diodum ama karşıma öyle biri çıktı ki çok mutluyum şükür

:KK200:
Evlendim doğduğumdan beri yaşadığım İstanbul'u terkedip başka şehirde yaşadık
Evlenmeden önce kırılsam bile gönlümü alıp sürekli mücadele ederdi ama hain ve cimri olduğunu düşünüyodum uzun hikaye
Her kavgada İstanbul'a giderim bak diodu
Çok acı çektim ben de herkes gibi Bikaç yıl kendime gelemem diodum ama karşıma öyle biri çıktı ki çok mutluyum şükür
Ilk evliligimiydi

Back
X