Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sevindim Boyle mutlu hikaye duyunca karamsar olmuyorum .. ins bende mutlu olurumheralde hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz umarım ikinci şansını deneyenler bizim gibi sonsuza kadar mutlu olurlar allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın hiç kimseye cok zor duygular allaha şükür bende çok mutluyum aşkım eşim arkadaşım ailem herşeyim evlilik böyle bişiymiş işte daha önce yaşadığım evlilik değilmiş ki zten benimde![]()
Nerede yazıyor okumak isterim.Lütfen benim yaşadıklarımı bi okuyun. ..nereden nereye geliyor ve ne kadar da mutlu olabiliyor insan inanın. ..mutluyum hem de çok. ..
Günaydın. ..benim Sayfam a girip bakabilirsiniz. ..sevgilerNerede yazıyor okumak isterim.
Cui Bono sabah tam bahsettigimiz mesele...
Konuyu takibe aldim. Insallah bizimde karsimiza iyi insanlar cikar. 2. evlilik icin asla bir umidim yok ...
Rabbimden olsun ümidimiz canim arkadaşım.. En dogrusunu O bilir.. Dua edelim, insaAllah gecmisteki sıkıntıları mutluluktan unutacagimiz biri olsun..Cui Bono sabah tam bahsettigimiz mesele...
Konuyu takibe aldim. Insallah bizimde karsimiza iyi insanlar cikar. 2. evlilik icin asla bir umidim yok ...
Anlatın kız böyle hikayeler duymak iyi geliyorBen de anlatçam bi ara
İkinci evliliği kaç yaşında yaptınızBiliyorum o duyguyu , yarim kalmislik , hayallerin yikilmasi , ofke
Hicbir zaman mutlu olamayackmis gibi hissetmek , etrafta aile ve mutlu cift gordugunde gozlerin dolar
Ama hepsi geciyor bunlarin , emin ol geciyor ve hayat cok guzellesiyor
Dedim ya sadece dik durmak onemli , kimseyi karistirmamak laf ettirmemek , bizim ulkede herkes de pek bir merakli , insani bunalima sokarlar yorumlariyla
Akisina birakin herseyi , inanin guzel gunler cok cabuk geliyor
Bir de ikinci evlilikler cok daha kolay oliyor , kotu tecrube yuzunden ciftler daha anlayisli daha huzurlu oluyorlar genelde
Insallah tez zamanda istediklerinize kavusursunuz
36İkinci evliliği kaç yaşında yaptınız
Anlatın kız böyle hikayeler duymak iyi geliyor![]()
Ilk evliligimiydi
Evlendim doğduğumdan beri yaşadığım İstanbul'u terkedip başka şehirde yaşadık
Evlenmeden önce kırılsam bile gönlümü alıp sürekli mücadele ederdi ama hain ve cimri olduğunu düşünüyodum uzun hikaye
Her kavgada İstanbul'a giderim bak diodu
Çok acı çektim ben de herkes gibi Bikaç yıl kendime gelemem diodum ama karşıma öyle biri çıktı ki çok mutluyum şükür
hahır onun da ikinci oldu ama ayrılalı baya olmuş sekiz sene kadarIlk evliligimiydi