- 21 Şubat 2018
- 4
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi rose garden
-
benim de ikinci evliliğimMerhaba kızlar. Benim ılk evliligim çok kötü geçti. 2.5 yıl oldu bosanali ve hayatıma hiç kimseyi sokmadım. Ilk evliligimden çocuğum yok. 6 aydır biri ile görüşüyorum 5 yaşında bir kızı var eski eşinde yani çocuk annesinde kalıyor. Ayda bir kere 6-7 saat görüşüp kızını eşine teslim ediyor. Ben hep ılk annelik babalık duygusunu eşimle beraber yaşamak istemişimdir. Daha 6 aydır tanıyorum adamı ama suanlik iyi gidiyor. 2. Evliliği yapmış olanlara soruyorum çocuklu biri ile 2. Evlilik yürürmu çünkü bir daha hata yapmak istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederım.
Nasil yani triplere giriyorsun kizini gormeye gidince.. gidecek tabi kizini gormeye. gormek istememesinde sorun bulmalisin zaten.cocugu evindede istemessin o zaman.Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
Nasil yani triplere giriyorsun kizini gormeye gidince.. gidecek tabi kizini gormeye. gormek istememesinde sorun bulmalisin zaten.cocugu evindede istemessin o zaman.
Triplere giriyorsaniz hic evlenmeye kalkmayin bence. Kizini da gorur, annesini de gorur,gormek zorunda bir yerde. Hayatinizi zorlastirmayin size de yazikAhh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
Aynen.kizim su an bile esimden once gelir.ben ikinci bir evlilik yapmadım ama bir anne olarak yorumlamak isterim. her çocuk ayrı heyecandır. onu bir kere dert edinmeyin.
şayet evlilik kısmet olursa ve siz anne olursanız aynı heyecanı yine yaşayacaktır.
ama kıskanç mısınız??? yani eşim sadece benim der misiniz?? (ben öyleyim mesela) hep bana vakit ayırsın isterim.
şimdi bir çocuğu var o sizden önce gelir her zaman (doğal olanı bu çünkü)
sürekli eski eşiyle iletişimde olacak çocuktan ötürü. bunlar sizi rahatsız eder mi??
veya anne bir gün ben artık bakmak istemiyorum al çocuğuna biraz da sen bak dediğinde çocuk size geldiğinde idare edebilecek misiniz?? yani bunları ölçüp biçin.
ben sanırım ikinci evliliğimi yapsam bunları göze almaya korkardım.
Orasida oyle.konu sahibi henüz anne değil o yüzden çocuğun her zaman ilk olduğunu en kıymetli olduğunu her şeyden önce geldiğini kestiremiyor işte. bana normal geldi
Trip varsa yazik etmeyin hem kendinize hem de adama...Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
Aynen.kizim su an bile esimden once gelir.
Ya işte o çocuğa yazık benle görüşme çocuğun için eşinle barış falan diyorum.Nasil yani triplere giriyorsun kizini gormeye gidince.. gidecek tabi kizini gormeye. gormek istememesinde sorun bulmalisin zaten.cocugu evindede istemessin o zaman.
Sizin ki olmaz gibi. Baksanıza sadece 6 aylık ilişkiniz var adamla, ayda 1 kızını görmesine tahammülünüz zor.Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
olmaz sizin iş boşuna ne bir adamın hayatını cehenneme çevirin ne kendinizinkini.Ahh ahh bazen diyorum Rabbim galiba güldürecek bu sefer yüzümü çünkü gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Oda çok üzülmüş ilk evliliğinde. Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum. Çok zor bir karar
Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum
Ozaman hic başlatma derim..Kızımı görmeye gidiyorum diyince triplere giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?