- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi carpediem33
Boşan ya ne çekiyorsun bu kadar aşağılammayı.
Çocuğun da olmuş .
Çalışıyorsun da .
Çocuğun da olmuş .
Çalışıyorsun da .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen sanırı. Sömestr iki ara tatil ve yaz tatilini kast ediyordur.Memurlara 3ay tatil izni mi veriliyor en çok bunu merak ettim açıkçasıbence en önemli ayrıntı burda
![]()
Bu işin sadece iki çözümü var ya adamın kahrını çekeceksin ya da bosanacaksın. Çok yobaz bir çevreniz mi var?Aslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.
Cok guzel yazmissinizGüzel kardeşim neden sana iki Güzel sözü çok gören bu davara emeğini kendi ellerinle teslim ediyorsun?
Kavga çıkmasın diye mi?
Dövmesin sövmesin diye mi?
Paranı versen de huzursuz ediyor farkındaysan. Çünkü herif huzurlu yaşamayı bilmiyor, bilemez.
Onu değiştiremezsin.
Kendini değiştirerek başla.
Boşanmak zor gelebilir anliyorum.
Hele senin 2. Olacak, çok daha zor.
Lütfen pasif kalma artik.
Yemegi kendine göre yap ye.
Aa seni düşünemedim de.
Kendince plan yap yaşa.
Aa sen de mi isterdin de.
Maaş günü para sorduğunda farzet ki ev hanımıyim bundan sonra benim param bana çünkü sana güvenmiyorum de.
Boşanmaya giderse gitsin.
Buna bakacağına yardıma ihtiyacı olan insanlara bak sevap kazanırsın.
Bu adımları atmadikca ağlama çünkü eşek olunca semer vuran .... biliyorsun
kim bilir neler yaşadı da üç çocuğa rağmen boşandı.Kuzenim 30 yaşında 3 çocuğuna rağmen eşini boşadı.
O da memur
Şimdi mis gibi yaşıyor çocuklarıyla mutlu.
Onun da eşi tam bir ruh hastasıydı çok şükür kurtuldu
Aynen öyle çok zor günler yaşadı çok destek olduk ama o sabretti ama bir yere kadar.kim bilir neler yaşadı da üç çocuğa rağmen boşandı.