2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

O zaman tek çözüm yolları ayırmak doya doya içsin...
O istiyorki ben hiç karışmıyım, her zaman içsin, ben de her zaman içeyim. Arkadaşlarıyla da takılsın içsin gezsin, ben ses etmiyim. Kendi çevresi öyle çünkü... Gerçi bu ilçede herkes öyle, kimse eşine karışmaz, içsin ne olcak derler, kadınlar ayrı gezer, erkekler ayrı gezer... Kadınlar kıyafetle, altınla filan övünürler. Kocan nerde desem bilmezler, aman ne yaparsa yapsın ben mutluyum evine baksın yeter derler... O da bunu istiyormuş demekki... Keşke burdan biriyle evlenseydi...

O istiyorki ben hiç karışmıyım, her zaman içsin, ben de her zaman içeyim. Arkadaşlarıyla da takılsın içsin gezsin, ben ses etmiyim. Kendi çevresi öyle çünkü... Gerçi bu ilçede herkes öyle, kimse eşine karışmaz, içsin ne olcak derler, kadınlar ayrı gezer, erkekler ayrı gezer... Kadınlar kıyafetle, altınla filan övünürler. Kocan nerde desem bilmezler, aman ne yaparsa yapsın ben mutluyum evine baksın yeter derler... O da bunu istiyormuş demekki... Keşke burdan biriyle evlenseydi...
Nerede bu ilçe? Türkiye değil herhaldr. Bütün ilçe alkolik gibi anlatmışsınız.

Ne yapmayı düşünüyorsun canim?
Ailenle konuştun mu?

Keşke herkes kendi yöresinde ki insanlar la evlense
Benim eşimde
Sürekli ona hizmet edeyim
Hiç kızmayım
Ailesini seviyim
Araba kullanmym
Milletin içinde az konuşayım
Kapalı olayım
Para ya karışmayım
Yani hep son planda olayım
Çnkü onun orda öyle yani memleketini bilemem ama köyünde aynen böyle kadına ve çocuga af edersiniz it gbi davranıyorlar

Keşke herkes kendi yöresinde ki insanlar la evlense
Benim eşimde
Sürekli ona hizmet edeyim
Hiç kızmayım
Ailesini seviyim
Araba kullanmym
Milletin içinde az konuşayım
Kapalı olayım
Para ya karışmayım
Yani hep son planda olayım
Çnkü onun orda öyle yani memleketini bilemem ama köyünde aynen böyle kadına ve çocuga af edersiniz it gbi davranıyorlar
Evet yörede önemli haklısın ama bir insanın karakteri de çok etkili biz eşimle aynı memleketliyiz de noluyor sanki canim kader ya

Gerçekten şuan çıldırmak üzereyim, birine anlatmazsam kriz geçircem diye buraya yazıyorum...

1.5 yıllık evliyiz ve ne yazıkki yoğun işlerden dolayı tatil yapamıyoruz, ancak günübirlik bir yerlere gidiyoruz. Eşim bayram gelmeden birkaç gün bir yerlere kaçalım dedi, araba kiraladı, pazartesi yola çıktık, ikimizin de çok sevdiği hem de benim memleketime geldik, yarın da döneceğiz. Dün her yeri gezdik, çok eğlendik, akşam da sahili gezerken tesadüfen arkadaşları da burdaymış onları gördük, oturduk 3-4 bira içtiler bir şey demedim, onlar kalkıp otele gitti, biz de başka cafeye geçelim dedik, hiç sorun yoktu. Cafede geride duran loca gibi bir yer vardı, eşim oraya oturmak istedi, garson oraya kalabalık grupları aldıklarını söyledi eşimin biz orayı kapatalım ne kadarsa demesine rağmen 2 kere, bizi başka yere oturttu. Eşim bozuldu, “ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi. Bende “malesef bekar değilsin” dedim. Böyle tatil mi olur diye söylenmeye başladı, “ben napıyım adam oturtmadı, git otur o zaman” dedim. Tabi alkol kana karıştı, ne alakası var filan dedi kalktı masadan sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı, bir yere oturalım dedim yok, eve geldik uyuduk. Sabah da konuşmadık bir süre, mahvolmasın 2 günlük tatil diye uzatmadım ben arabadan eşyaları aldık giyinip çıkacaktık. Tabi o arada yine içti bugün, dışarı çıktık yine içti ses etmedim, hadi gezelim son gün dedim, çok sıcak bu havada nasıl gezelim dedi eve dönmek istedi

Hadi eve dönelim akşam çıkarız o zaman dedim dönerken dükkanlara da bakıyordum, çok güzel şeyleer vardı, o arada elini tutmadım diye “ tutma tutma, git hatta uzaktan yürüdü, kadın değilsinki” filan dedi saçma sapan.. tartıştık yolda beklemeden hızlı hızlı yürüdü, pansiyonun önünde bekliyor, yine alkol almış, dedim “ ne içkine karıştım ne bir şey yaptım, 2 günü bana çok mu gördün, bi dinlenseydim” Hakaret küfür saydırdı. Neymiş içmemesi için elimden geleni yapmışım, git bi iç dağıt stres at dememişim... pansiyonda bağırdım çağırdım. Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum... Şimdi saatlerdir ayrı odalardayız, o içti sızdı uyuyor, bende boş boş oturuuyorum. Sabah erkenden döneceğiz, konuşmak ve dışarı çıkmak istemiyorum.

Bu tatile o kadar ihtiyacım vardı ki, 15 gün önce ne yazıkki düşük yaptım, kendime gelemedim henüz, dinlenirim moralim düzelir diyordum... Nasıl davranacağımı bilmiyorum bugünden sonra. Ama bu 2 günü bana zehir etti ya, iyi bi ders vermek istiyorum, ona da zehir olsun her şey... Çok kötüyüm, tavsiye bekliyorum sizden
Çıkıp gez tek basina. Ne bekliyorsun onu .

Back
X