2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

Gerçekten şuan çıldırmak üzereyim, birine anlatmazsam kriz geçircem diye buraya yazıyorum...

1.5 yıllık evliyiz ve ne yazıkki yoğun işlerden dolayı tatil yapamıyoruz, ancak günübirlik bir yerlere gidiyoruz. Eşim bayram gelmeden birkaç gün bir yerlere kaçalım dedi, araba kiraladı, pazartesi yola çıktık, ikimizin de çok sevdiği hem de benim memleketime geldik, yarın da döneceğiz. Dün her yeri gezdik, çok eğlendik, akşam da sahili gezerken tesadüfen arkadaşları da burdaymış onları gördük, oturduk 3-4 bira içtiler bir şey demedim, onlar kalkıp otele gitti, biz de başka cafeye geçelim dedik, hiç sorun yoktu. Cafede geride duran loca gibi bir yer vardı, eşim oraya oturmak istedi, garson oraya kalabalık grupları aldıklarını söyledi eşimin biz orayı kapatalım ne kadarsa demesine rağmen 2 kere, bizi başka yere oturttu. Eşim bozuldu, “ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi. Bende “malesef bekar değilsin” dedim. Böyle tatil mi olur diye söylenmeye başladı, “ben napıyım adam oturtmadı, git otur o zaman” dedim. Tabi alkol kana karıştı, ne alakası var filan dedi kalktı masadan sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı, bir yere oturalım dedim yok, eve geldik uyuduk. Sabah da konuşmadık bir süre, mahvolmasın 2 günlük tatil diye uzatmadım ben arabadan eşyaları aldık giyinip çıkacaktık. Tabi o arada yine içti bugün, dışarı çıktık yine içti ses etmedim, hadi gezelim son gün dedim, çok sıcak bu havada nasıl gezelim dedi eve dönmek istedi

Hadi eve dönelim akşam çıkarız o zaman dedim dönerken dükkanlara da bakıyordum, çok güzel şeyleer vardı, o arada elini tutmadım diye “ tutma tutma, git hatta uzaktan yürüdü, kadın değilsinki” filan dedi saçma sapan.. tartıştık yolda beklemeden hızlı hızlı yürüdü, pansiyonun önünde bekliyor, yine alkol almış, dedim “ ne içkine karıştım ne bir şey yaptım, 2 günü bana çok mu gördün, bi dinlenseydim” Hakaret küfür saydırdı. Neymiş içmemesi için elimden geleni yapmışım, git bi iç dağıt stres at dememişim... pansiyonda bağırdım çağırdım. Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum... Şimdi saatlerdir ayrı odalardayız, o içti sızdı uyuyor, bende boş boş oturuuyorum. Sabah erkenden döneceğiz, konuşmak ve dışarı çıkmak istemiyorum.

Bu tatile o kadar ihtiyacım vardı ki, 15 gün önce ne yazıkki düşük yaptım, kendime gelemedim henüz, dinlenirim moralim düzelir diyordum... Nasıl davranacağımı bilmiyorum bugünden sonra. Ama bu 2 günü bana zehir etti ya, iyi bi ders vermek istiyorum, ona da zehir olsun her şey... Çok kötüyüm, tavsiye bekliyorum sizden
çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzüldüm Allah inşallah sağlıkla nasip eder tekrar
maalesef bu kadar kaba bir insan için verecek tavsiye bulamıyorum
Allah yardımciniz olsun

Demek istediklerim var ama ban yemek istemiyorum maalesef ki sizde ki sorun benim tesettürlü olduğumu bilmemeniz sanırım :KK47: tatlım babam alkol alan bir adamdı ve ben hiç istemedim iyi ki de alkol alan bir kocam yok gereksiz harcama yapan zevki uğruna benden kesen bir kocam ypk bunun tesettürle alakası yok canım ya işte dediğim gbi en yakınım alkol alıyor babalık dan rededmediğime göre tahammülüm varmış ama sizsin gibiler bizim düşüncemize karşı olanlar saf saf cümleler de bizleri yobaz yapıp kendinizi gökleri çıkartmaya üzerinize yok annemin babamın yanımda yada evimde alkol almasını isteyen bir çocukluk yaşamadım 2 evladınız yazık onun kokusunu çekiyorlar tabi şimdi dicek sin çocuklarım varken içmem etmem sen nerden biliyorsun sen kimsin :ukala::ukala::ukala::ukala:

Çok iyi evliliğini varmış çok eğlenceliymiş sizin eğlence anlayışınız bana ters ama yanımda alkol alan adama da kalk git burdanburdan diyecek kapasitede değilim ama sizler bunuyobazlık olarak görüyorsunuz ya bu da ayrı bir mantık:kusmuk:

Neyi çok çarpıttım merak ettim ya

Hanimefendi iyi de...

Bize ne simdi sizin alkole dair gorusunuzden, tesetturunuzden ...

Konu alkol doğru mu yanlış mı değil ki? Biz bunu tartismiyoruz

Demek istediklerim var ama ban yemek istemiyorum maalesef ki sizde ki sorun benim tesettürlü olduğumu bilmemeniz sanırım :KK47: tatlım babam alkol alan bir adamdı ve ben hiç istemedim iyi ki de alkol alan bir kocam yok gereksiz harcama yapan zevki uğruna benden kesen bir kocam ypk bunun tesettürle alakası yok canım ya işte dediğim gbi en yakınım alkol alıyor babalık dan rededmediğime göre tahammülüm varmış ama sizsin gibiler bizim düşüncemize karşı olanlar saf saf cümleler de bizleri yobaz yapıp kendinizi gökleri çıkartmaya üzerinize yok annemin babamın yanımda yada evimde alkol almasını isteyen bir çocukluk yaşamadım 2 evladınız yazık onun kokusunu çekiyorlar tabi şimdi dicek sin çocuklarım varken içmem etmem sen nerden biliyorsun sen kimsin :ukala::ukala::ukala::ukala:

Çok iyi evliliğini varmış çok eğlenceliymiş sizin eğlence anlayışınız bana ters ama yanımda alkol alan adama da kalk git burdanburdan diyecek kapasitede değilim ama sizler bunuyobazlık olarak görüyorsunuz ya bu da ayrı bir mantık:kusmuk:

Neyi çok çarpıttım merak ettim ya

Ban yemeden demek istediklerini soyleyemicek kendini bu sekilde ifade edememen cok acı.
Sana yobaz demedim ki ? Yada geri görüslu dar göruslu.
Sana diyorum ki senin yasam tarzindan olmayan insanlara tahammulun ve saygin yok.

Alkol kokusu cocuk vs diye durumu acindiriyosun vay ki ne vay. Yeterince duyarıni kastin heralde.

Dar görüsün tesetturunden değil ki benim iki kuzenim carşafli ailem tesetturlu.
Ama sana laf anlatcagima deveye hendek atlatirim.

Haydi sağlicakla.

Son durum... Yoldayız dönüyoruz. Bir benzinliğe uğramıştık tatile giderken, adam eksik doldurmuş aradılar, 100 tl alın geçerken dediler. Oraya geldik, bende tam yeri kestiremedim geçtik, dedim orayı geçmişiz niye durmadın. Bağırdı niye hatırlatmadım diye, onu da mı ben hatırlatcam, içki dışında bir şeyi hatırlamıyorsun dedim. yine kavga ettik, küfür etti. Ben çıldırdım kriz geçirdim indim arabadan. Bir yerde oturuyorum şimdi çay içiyorum. O da geldi oturuyor karşımda... Rahat rahat sigara içiyor...
Offf kiyamam ya sana merak etmiştim seni bende naptınız diye....
Adamda öfke kontrolü yok benim eşim gibi...
Çocuk yokken ıyi düşün taşın hakkında hayırlısı olsun canim ya

Neden karışmayın diye konu sahibine kızacaktın sapıtmasa dahi orda tatile gitmişler 2 3 arkadaşını görüp içmesi nedir karısının yanında ayıp ya
Yada siz genişssiniz ben değilim kusura bakmayın.
Eşim içse her gün evde husursuzluk çıkardı çünkü alkolun olduğu yerde huzur olduğunu zaten düşünmüyorum.
Ayyaşlık resmen alkol bu edebiyle içmek olmaz Hee bu arada ben de üni zamanım da kullandım ve hayatımda yaptığım en büyük hatalarımdan biri sanki içince ne oluyor dünyayı biz yakıyoruz dimi bırakın bu modernlik anlayışınızı lütfen ya eş bu tabi ki de karışacak aynı evi paylaşıyor kız 15 gün önce düşük yapmış adam alkol derdinde sizde buna adam sapıtmamış olsaydı niye karışıyorsun diye sana kızacaktım diyorsunuz

Neyse senin düşüncen bana uygun değil işin özü evlilik 2 kişinin ortak kararıdır

Saydirdin yagdirdin sonrada neyse senin düsüncen falan :D :D :D

Emin değilim... Yani 1.5 yıldır içmeyince kul köle olan adam içince canavar.. Hangi hali doğru bilmiyorumki.. Dün görseniz “Aşkım canın ne istiyorsa onu yapalım, nereye dersen oraya gidelim, aklında hiçbir şey kalmasın ne istersen al” diyen adam bugün bu lafları söyledi, hangisi doğru? gerçekten bilmiyorum.. 1.5 yıldır da bunu düşünmekten hayatım kabus oldu...
Ben söyliyim icerken gercek yüzü ortaya cikiyor

Gecmis olsun canim .. Rabbim hayirli bi zamnda tekrar nasip eder insallah bebis. Belkide dusuk yapman hayirliydi senin icin bu evliligi tekrar gozden gecirmen gerwktigini dusunuyorum bi ders vermen gerekiyor o sevgili esine . Cocuk oldugunda hersey dahada degisiyor stres artiyor esinden cocuk isteyip istemedigini tekrar duaun bence bi tavsiye.

Bilmiyorum, gerçekten bu alkol bi hastalık... Mesela şuan alkolün etkisi geçti, ben konuşmuyorum, durmadan şöyle diyor “Aşkım canın bir şey istiyor mu, kahve içelim mi? Sen balık seversin balık yiyelim mi?” Şuan benim sevdiğim bir yerde durdu, benim sevdiğim şeyleri söyledi, ben yemiyorum oturuyorum, durmadan canın onu bunu ister mi diye soruyor... Canavar yine melek oldu.. Böyle çift karakterli insan olabilir mi...

Bilmiyorum, gerçekten bu alkol bi hastalık... Mesela şuan alkolün etkisi geçti, ben konuşmuyorum, durmadan şöyle diyor “Aşkım canın bir şey istiyor mu, kahve içelim mi? Sen balık seversin balık yiyelim mi?” Şuan benim sevdiğim bir yerde durdu, benim sevdiğim şeyleri söyledi, ben yemiyorum oturuyorum, durmadan canın onu bunu ister mi diye soruyor... Canavar yine melek oldu.. Böyle çift karakterli insan olabilir mi...
Çift karakterli falan değil, şu an ayıldığı için maskesini taktı, 2_3 saat sonra özüne döner tekrar merak etmeyin:) bu arada eninde sonunda boşanacaksınız biliyorsunuz değil mi, haa siz cesaret edemeyeceksiniz ama adam bekarlığı ve alkolü size tercih edecek, acı maalesef ama sizi gerçekten sevdiğini de düşünmüyorum.. 1.5 yıldır yani evlendiğinizden beri hep aynı konuyu açmışsınız, adam düzelmicek çünkü bu hayatı seviyor.

Çift karakterli falan değil, şu an ayıldığı için maskesini taktı, 2_3 saat sonra özüne döner tekrar merak etmeyin:) bu arada eninde sonunda boşanacaksınız biliyorsunuz değil mi, haa siz cesaret edemeyeceksiniz ama adam bekarlığı ve alkolü size tercih edecek, acı maalesef ama sizi gerçekten sevdiğini de düşünmüyorum.. 1.5 yıldır yani evlendiğinizden beri hep aynı konuyu açmışsınız, adam düzelmicek çünkü bu hayatı seviyor.
Merhaba, Nereden başlasam bilmiyorum ama eşimin alkol problemi vardı bahsetmiştim, 10 aylık evliyiz. Ailemden tüm çevremden uzak bir şehirdeyim ve bu zamana kadar hep onlara mutlu olduğumu, hiçbir sorunumuzun olmadığını söyledim, hatta eşimi övdüm. Aslında içmeyince hiç bir problemimiz yoktu ama sonuncusu çok ağır oldu. Çok uzun ama olayları anlatmam gerekiyor sizden fikir almak için..

Son 1 aydır çok iyiydik, cafemizde usta işten çıktığı için eşim ustalık yapmaya başladı ve cafede oluyordu genelde. Ben de arada içmesine ses çıkarmıyor boğmak istemiyordum. Hatta Cuma günü canlı müziğe gitmek istedi bende kabul ettim ve birkaç arkadaşıyla boş bol içti yanımda, bende ses çıkarmadım sonraki gün bir şey olmamış gibi işimize baktım, o gün de bir kaç saat arkadaşlarının yanına gitmek istedi anlayış gösterdim, iş aksamasına rağmen akşam geldi. Ne olduysa o gece oldu... Cumartesi gecesi cafede yine içmek istedi, dün içtiğini bugün gerek olmadığını söyledim ama içti dinlemedi, biraz bozulsam da ses çıkarmadan dükkanı kapatmayı bekledim, normalde 11de kapattığımız dükkanı müşteri olduğu için 1de kapattık, o arada eşim iyice içti.. Elemanlrı erken yolladığımız için, kapatırken dışarıdaki masaları ya ben almaya başlarım o fırını kapatır gelir, ya o almaya başlar ben hesap yapar ona yardım ederim. O fırını 12de kapattığı için, müşteri de Yen'i gittiği için ben hesap yapmamıştım, "hadi sen masaları almaya başla, ben hesap yapıp geliyorum" dedim. Sanırım içkili olduğu için, aslında her gün biribirimize söylediğimiz sözü ters anladı 'sen bana emir mi veriyorsun' dedi. Ben yine alttan alıp emir vermediğimi ve yardıma hemen geleceğimi söyledim sessizce toplamaya başladı, işim bitti ben de toplarken bana bağırdı 'bırak onları sana toplatmam' dedi. Birden hakaret küfür etmeye başladı bağırarak, sinirlendim 'sus şuraları toplayalım artık eve gitmek istiyorum!' Dedim.. Sonra masaları toplayıp geri döndü, cafede bir anda bana vurmaya başladı, şuan bu yazdığıma inanamıyorum ama o anları net hatırlamıyorum bile, yere düştüm en son, sakinleştirmek için tamam dur özür dilerim filan dedim çünkü inanılmaz güçlüydü, arkasını dönünce kapıdan kaçmayı başardım, sokakta da kimse yoktu İstanbul gibi değil ne yazıkki, ufak bir şehir. Arabayla arkamdan geldi bağıracağımı polis çağıracağımı söyledim yaklaşmadı, tesadüf abisi servis çekiyordu işinden dönüyormuş bizi gördü beni aldı evine götürdü. Kısaca sonra bir arkadaşıma geçtim 2 gün başka yerde kaldım, pazartesi yanıma çağırmışlar geldi bir şey olmamış gibi hadi evimize gidelim, içmişim olmuş özür dilerim filan dedi evden yolladım, akrabaları geldi gitmedim, uçak bileti aldım yola çıktım, bu sefer tehdit etmeye başladı "Gitme bize kıyma nolur, Gidersen son olur daha dönemezsin, nerdeysen alayım geri dön..." Dönmedim havalimanına gittim son mesajı atmış "Hoşçakal eski eşim Allah'a emanet ol" ondan sonra da daha yazmadı, tabiki ben hiç iletişim kurmuyorum. Ailesine de kendisine de dedim, evlilik öyle kolay değil, oğlunuzu tedavi ettirin, alkol içince canavar oluyor, yoksa biz boşanıcaz. Bu sabah da bir baktım ortak instagram kullanıyorduk tüm resimleri silmiş, şifreyi ismi filan değiştirmiş ben giremiyorum. Kısaca adam hem suçlu hem güçlü.. Ben de ailemin yanındayım 2 gündür ama anneme babama bir şey demedim. Abimler ablamlar filan biliyor, şimdilik sessiz bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Biliyorum herkes neden hala boşanma davası açmadın ailene söylemedin diyecek ama ben bu adamla evlenmek için ailemi bile YOK saydım. Zaten sonunda boşanıcaz ama şuan beynim dondu sanki. Sadece sizden sakinleştirici ve yönlendirici fikirler bekliyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın, Teşekkür ederim şimdiden...
Şunu gördükten sonra size hak verdim
Yazık gercekten şu adama harcanan zamana

Peki siz eşinizle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bazen susuyorum bazen cevap veriyorum...
Ama susarak mesafeli olarak ama küsmeyerek arada yola getiriyorum ama onada ben dayanabilirsem...
O zaman vicdan yapıyor ama yine fabrika ayarlarına dönüyor...
Yalnız kavgadan 2 saat sonra özür diliyor ama nafile hatayı yapma ozurde dileme dimi?

“ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi.
Böyle tatil mi olur dedi
sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı
Hakaret küfür saydırdı.
Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum

Mesajının özeti bu işte
Ne dersi vereceksin ki sen dersini almışsın. Şimdi sessiz kalıp eşini gözlemle. Davranışları sana ne yapman gerektiğini söyleyecek. Hakaret küfür el kaldırma daha ne yapsın

Bazen susuyorum bazen cevap veriyorum...
Ama susarak mesafeli olarak ama küsmeyerek arada yola getiriyorum ama onada ben dayanabilirsem...
O zaman vicdan yapıyor ama yine fabrika ayarlarına dönüyor...
Yalnız kavgadan 2 saat sonra özür diliyor ama nafile hatayı yapma ozurde dileme dimi?
Aynen öyle malesef

Gerçekten şuan çıldırmak üzereyim, birine anlatmazsam kriz geçircem diye buraya yazıyorum...

1.5 yıllık evliyiz ve ne yazıkki yoğun işlerden dolayı tatil yapamıyoruz, ancak günübirlik bir yerlere gidiyoruz. Eşim bayram gelmeden birkaç gün bir yerlere kaçalım dedi, araba kiraladı, pazartesi yola çıktık, ikimizin de çok sevdiği hem de benim memleketime geldik, yarın da döneceğiz. Dün her yeri gezdik, çok eğlendik, akşam da sahili gezerken tesadüfen arkadaşları da burdaymış onları gördük, oturduk 3-4 bira içtiler bir şey demedim, onlar kalkıp otele gitti, biz de başka cafeye geçelim dedik, hiç sorun yoktu. Cafede geride duran loca gibi bir yer vardı, eşim oraya oturmak istedi, garson oraya kalabalık grupları aldıklarını söyledi eşimin biz orayı kapatalım ne kadarsa demesine rağmen 2 kere, bizi başka yere oturttu. Eşim bozuldu, “ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi. Bende “malesef bekar değilsin” dedim. Böyle tatil mi olur diye söylenmeye başladı, “ben napıyım adam oturtmadı, git otur o zaman” dedim. Tabi alkol kana karıştı, ne alakası var filan dedi kalktı masadan sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı, bir yere oturalım dedim yok, eve geldik uyuduk. Sabah da konuşmadık bir süre, mahvolmasın 2 günlük tatil diye uzatmadım ben arabadan eşyaları aldık giyinip çıkacaktık. Tabi o arada yine içti bugün, dışarı çıktık yine içti ses etmedim, hadi gezelim son gün dedim, çok sıcak bu havada nasıl gezelim dedi eve dönmek istedi

Hadi eve dönelim akşam çıkarız o zaman dedim dönerken dükkanlara da bakıyordum, çok güzel şeyleer vardı, o arada elini tutmadım diye “ tutma tutma, git hatta uzaktan yürüdü, kadın değilsinki” filan dedi saçma sapan.. tartıştık yolda beklemeden hızlı hızlı yürüdü, pansiyonun önünde bekliyor, yine alkol almış, dedim “ ne içkine karıştım ne bir şey yaptım, 2 günü bana çok mu gördün, bi dinlenseydim” Hakaret küfür saydırdı. Neymiş içmemesi için elimden geleni yapmışım, git bi iç dağıt stres at dememişim... pansiyonda bağırdım çağırdım. Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum... Şimdi saatlerdir ayrı odalardayız, o içti sızdı uyuyor, bende boş boş oturuuyorum. Sabah erkenden döneceğiz, konuşmak ve dışarı çıkmak istemiyorum.

Bu tatile o kadar ihtiyacım vardı ki, 15 gün önce ne yazıkki düşük yaptım, kendime gelemedim henüz, dinlenirim moralim düzelir diyordum... Nasıl davranacağımı bilmiyorum bugünden sonra. Ama bu 2 günü bana zehir etti ya, iyi bi ders vermek istiyorum, ona da zehir olsun her şey... Çok kötüyüm, tavsiye bekliyorum sizden

Yukarıda bir arkadaş alıntılanmış. Bu adam içkiliyken saçma bir konudan kavga çıkarıp size fiziksel şiddet uygulamış. Terk etmişsiniz, ailesine alkol tedavisi görmesi lazım demişsiniz. Şimdi ne oldu da tekrar bu hale geldiniz? Tedavi olmasını şart koşmadınız mı?

Sizi üzmek istemem ama bu adamın sizi sevdiğini sanmıyorum. Sevseydi, size şiddet uygulamasına, sizi neredeyse kaybetmesine sebep olan bu bağımlılığı için tedavi olurdu.

Icki kotuluklerin anasidir dicem :) icen herkes ustune cullanacak :) banane kim ne iciyosa icsin ama boyle adamlar icmesin mumkunse.. yani o kadar olay tantana o locaya oturup zikkimlanamadigi icin mi?

Back
X