2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

en iyi ders kalk dolas keyfini cikar??? adam resmen yalniz takilmak icin burnundan getirmis

Ya bekarken yaptığı tatile benzemediği için gerildi , yada uzun zamandır tatile çıkmadığı için iyi gelmedi yoruldu da gerildi. Hem içiyor hemde tasdiklemediniz diye tavir alıyor hep eften puften yani...
Hiç bişey demeyin bence,tatil ile alakalı illa yorum yapacaktır ozaman yok canım tatil benim he haddime gibi laf atın ama uzatmayin, vur kaç yapın yani , tam çözemesin sizi , belki anca ozaman vicdan yapar. Tartısirsaniz bi yere varirsiniz gibi gelmedi bana çünkü çok tutarsız davraniyor
Evet inanılmaz tutarsız, hangi hali gerçek hali çözemediğim için şaştım kaldım. Şimdi oturmuş hala karşımda içiyor ve ben çıldırıyorum resmen...

Bence erkekler evlenmeden önce kadın psikolojisi eğitimi almalılar. Düşük yapmışsınız kafa dağıtmaya en çok ihtiyacı olanda sizsiniz. Böyle saçma ve bencil davranışlarda nesi? Tatilden önce başka bi konudan tartışmışmıydınız hiç? İçince onun öcünü almış olabilir mi?

Bence erkekler evlenmeden önce kadın psikolojisi eğitimi almalılar. Düşük yapmışsınız kafa dağıtmaya en çok ihtiyacı olanda sizsiniz. Böyle saçma ve bencil davranışlarda nesi? Tatilden önce başka bi konudan tartışmışmıydınız hiç? İçince onun öcünü almış olabilir mi?
Tatilden önce kavgamız yoktu. Gelirken çok iyiydik, şarkı söyleye söyleye keyifli bir yolculuk yaptık, her yerde durduk gezdik. Taa ki dün akşam içene kadar...

Lütfen o alkollüyken muhatap olmayın, hatta ne derse tamam deyin. Diyecekleriniz ve yapacaklarınız için ayılmasını bekleyin. Şimdi ona ne konuşsanız ne tartışsanız hava. Bari boşuna yorulmayın. Zaten alkol alınca tuhaflaşmış. Daha fazla saçmalatmayın. El kaldırma falan...

Evet inanılmaz tutarsız, hangi hali gerçek hali çözemediğim için şaştım kaldım. Şimdi oturmuş hala karşımda içiyor ve ben çıldırıyorum resmen...
Sizde sarhoş numarasi yapin .Sapitin .Agziniza geleni soyleyin .Küfür edin ..Ona buna sarin bu sizi toparlamaya calissin .Sonrada valla hatirlamiyorum dokundu dersiniz .:KK70:
Hic olmazsa bidaha sizinleyken icmez :ıslık:

Uyandı, dedimki ben acıktım bir şeyler yiyelim. “Ben yatıcam sen git gez, kafana göre takıl hatta gecelere ak, daha yeni dinlendim” filan diye saçmaladı. Dedim “Ne oldu da yoruldunki, burda oturalım mı, yemekte mi yemeyelim, ne istiyosun!” Başladı saydırmaya “ne mi yaptım, sen nazıl özürlüsün, o kadar araba kullandım, ben seninle mi tatile geldim, aklıma tüküreyim” dedimki “asıl ben nasıl seninle tatile geldim, 2 günü bile zehir ettin, yazık sana” dedim. Başladı küfür etmeye, kumandayı filan fırlatacak gibi elini kaldırdı. Şimdi tek başıma çıkıcam... Ne olacaksa olaun

Hazır memlekete gelmişsiniz; ben olsam ağzımdan salyalar saça saça benimle birdaha böyle konuşmaya kalkarsan karşında bambaşka birini görürsün derdim
Bir cinnet herşeyi çozer
Simartmayin su adamları

Z
Ben kavganın nasıl, neden başladığını bile anlamadım. Ama son mesajınızda anladım ki bu adam bekar gibi tatil yapmak istemiş, üzülmeyin ama sizi istememiş yanında, ondan bu hırçınlığı.
zaten ortada bir sebep de yok aslında, sadece kocaman yaşında ergen gibi davranan, içkiden delirmişbi adam var.. Yarın sabah dönüyoruz ve ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum...

Bence ağzına tükürün bu terbiyesizin. İnanılmaz sinir oldum. Sizin adınızıda çok üzüldüm. Lütfen olayın üstünü kapatıp geçmeyin yaptıkları iğrenç. Bi şekilde yapmayacağına ikna etsin sizi ve adam gibi özür dilesin.

İciyor guya adam ama adabini bilmiyor. Locada oturup viski actirmak icin bekar olmaya hacet yok,kimse evlilik cuzdani sormuyor,kafa olsa bunu bilirdi zaten
Ben kızarmışım öyle bir şey yaparsa, böyle tatil mi olurmuş... Tabiki kızarım, haftanın 4 günü yapışan ödemelerin hesabını ben tutuyorum, bir sürü kredi borcu var ödensin diye ben kısıyorum.. Ama orda ağzımı bile açmadım... Adam bahane aradı işte...

canim alkollu adamla tartismaya girilmez. uyudu uyandi diorsun ama o alkol daha damarlarinda yani hala sarhostur o. sarhosken ne soylesen bos, daha da sinirlenir hic tahmin etmeyecegin seyler soyler/yapar. ne yapacaksan ayikken yap esine. cekebilirsen boyle cildirdigimda videosunu cek, ayilinca izletirsin belki utanir o halinden.
ama maalesef bu tipler degismez, degismesini umma, her alkol aldiginda icinde tuttuklarini, eziklendigini konulari onune serer, sana da tum guzellikleri zehreder bu tip insanlar. isin cok zor Allah kolaylik versin. keske icmesini bilmeyem hic alkole bulasmasa, cok kadin mutlu mesut yasar o zaman.

İ
Bence ağzına tükürün bu terbiyesizin. İnanılmaz sinir oldum. Sizin adınızıda çok üzüldüm. Lütfen olayın üstünü kapatıp geçmeyin yaptıkları iğrenç. Bi şekilde yapmayacağına ikna etsin sizi ve adam gibi özür dilesin.
işte bende bunu istiyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Genelde küserim konuşmam, o da haklıymış gibi bana küser, sonra bir konu olur konuşmak zorunda kalırız, bir kaç şebeklik yapar güldürür öyle geçiştirir konuyu. Ama bu sefer öyle olsun istemiyorum, iyi bir ders lazım bu sefer, çünkü bu yaptıklarını hiç suçum yokken hak etmiyorum...

Ben kızarmışım öyle bir şey yaparsa, böyle tatil mi olurmuş... Tabiki kızarım, haftanın 4 günü yapışan ödemelerin hesabını ben tutuyorum, bir sürü kredi borcu var ödensin diye ben kısıyorum.. Ama orda ağzımı bile açmadım... Adam bahane aradı işte...
Eee iste o size zehir edecek ya,dediginiz gibi bahane olmus. Calissin odesin borcu,adam olsun oyle gitsin tatilde diledigini yapsin. Millet 5 yildizli otellerde tatil yapiyor siz 2 gunlugune pansiyona sigismissiniz,otursun sukretsin boyle hanima da baslatmasin viski sisesine bence.

Allah insallah hayirli kazanclar versin size de gidin ailenizle tatil yapin,bu adam da evde otursun

İ

işte bende bunu istiyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Genelde küserim konuşmam, o da haklıymış gibi bana küser, sonra bir konu olur konuşmak zorunda kalırız, bir kaç şebeklik yapar güldürür öyle geçiştirir konuyu. Ama bu sefer öyle olsun istemiyorum, iyi bir ders lazım bu sefer, çünkü bu yaptıklarını hiç suçum yokken hak etmiyorum...
Yanlış anlamadıysam memleketime mi geldik demiştiniz?
Öyleyse baş git ailenin yanina sap gibi kalsın içsin dursun mikrop ya...
Kuzum evliliğin çok yeni çocuk olayını kesinlikle ertele...
Her serde vardır bir hayr öyle düşün ve üzülme rabbim birdaha verir ama eşine ne desem boş....

Back
X