Eltimi çok seviyor. Bizden ayrı kalmadı bu zamana kadar ama. Ben de bunu kaldıracağını düşünüyorum inşallah. Biraz da buraya sorunca içim rahatladı.6 yaşındayken babannemin evinden çıkmak istemezdim annem zorla eve götürürdü saatlerce yatakta sarılır halamın şalına ağlardım.Çocuğun onları sevmesiyle alakalı kısaca.
Ve aleyküm selam, iletirim inşallah gidebilirsemCanım sana şöyle örnek vereyim aynı yaşda görümcemin 1 oğlu ve 7 yaşında bi oğlu daha var 2 side malesef 1 aydır annesizler KV bakıyor kendi evlerinde ikiside okula gidiyor ben çok üzülmüşdüm anneleri yok falan diye geçen hafta sonu eşim getirdi bize çok iyiler hiç anne demiyorlar KV sordum burdamı böyleler diye yok dedi hep böyleler dedi onlar tlf da da konuşamıyorlar malesef siz en azından arar konuşursunuz bence çok sıkıntı olmaz siz annenizin yanında olun Allah haccınızı mübarek etsin bizlerden de slm götürün giderseniz
kusura bakmayın ama eşiniz kötü niyetli bence
anneniz rahatsız ve söylediğinize göre (Allah geçinden versin) belki de son zamanları ve yardımınıza ihtiyacı var çocuğunuz çok küçük değil ben o yaşlardayken zorunlu olarak bile değil keyfi nedenlerle teyzemlerde kalırdım bir hafta, iki hafta...
sorun olmaz yeter ki güvendiğiniz, çocuğunuza iyi bakacak birileri olsun.
hani bana öyle geliyor ki eşiniz zorluk çıkarmasa ben kalırım sen git dese siz daha rahat karar verebileceksiniz
Hastalık bu, "eşim bıktı" demişsiniz "sen işlerini kolaylaştıracağın için yanlarında olmanı istiyorlar" demiş eşiniz
bundan daha doğal bir şey var mı o sizin anneniz tabii ki yanında olup kolaylık sağlayacaksınız
Erkeklerin saçma sapan bencillikleri çıldırtıyor beni !
durumunuz zor Allah yardımcınız olsun
dilerim hakkınızda hayırlısı olur mantıklı bir karar verebilirsiniz.
Kocanizda kendince hakli.
Ama annenizin son seneleri diyorsunjz.
hacca gitmek islamin sartlarindan biri.
Annemin bu gorevini yerine getirmesi icin ben giderdim galiba.
İnşallah, içim rahatladı kk da biraz. İkna etmeye çalışacağım eşimi. Kesinlikle bu ömürlük bir şey. Ve oğlum kaldırabilir bunu. Eşimin derdi tek çocuk olması, hani kardeşiyle beraber kalsaydı sorun değil ama tek başına kalacak arkada diyor. Başta süre 22 gündü, çok uzun baba dedim. Benim için 2 haftalık program yaparız dediler, 15 gün de çok abartılacak bir süre değil inşallah.Çok abartıyorsunuz, 6 yaşında çocuk bebek değil. Anlatırsanız anlayabilir. Yeğenlerim o yaşlardayken bütün yaz aylarını bizde geçirirlerdi. Üstelik tek başlarına yolculuk yaparak. Okul dönemi olması biraz sıkıntı ama yengesi eğer ilgiliyse sorun olmaz.
İlerde -allah gecinden versin-anneniz babanız göçüp gittiğinde çok üzülürsünüz. Fırsatınız varken değerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?