2 haftalık evliyim eşimin annesi kaynanasını bize getirecek

Tabii ki Çok değişikti. Tabii ki istemezler. Gerçi onlara da yazık hevesleri kursaklarında kalıyor
Erkekler istıyor ki ailelerine kul köle olalım. Evde yemek temızlık herseyı yapalım.Dırdır etmeyelım. Annemın bana verdıgı nasıhatleri duysanızPazar günleri yemeklerı eşim yapıyor dıye bana kızıyor annemErkekleri sırf bızden fazlalıkları var dıye neden önplanda tutuyorlar anlayamıyorum. Bunu yapanda kadınlar.

Onlarda biliyorlar ama işte deniyorlar.

Ataerkillik Başka bir açıklaması yok ama o da değişiyor yavaş yavaş.

Beğenmedim butonu sevmiyorum hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum çünkü kimseyi idare etme gibi bir derdim yok ne hissediyorsam çat çat söyluyorum.

Kalır çünkü kadınların kafası değişmiyor değişmiyecek şurada yazan yorumların yüzde 90 nindan anlaşılıyor
Bence kalsa da şimdiki gibi sorunlar olmaz. İnsanlar artık bireyselliği seviyor. Y kuşagı da aynı şekilde. Ben şimdiki sorunların yaşanacağını pek sanmıyorum. Umarım haklı çıkarım. Gerçekten en güzel zamanlarımız böyle sorunlarla geçiyor.

Ben de sanmıyorum. Zaten artık herkes bireyselligi seviyor.

Benim annemde tam zitti.
Çocuğu sen taşıma ağır o taşısin
Sen cocuk bakarken o yemek yapsın
Sen çalışan kadınsın ev hanımı değilsin boşa mı okudun
Herkes alem.

Benim annemde tam zitti.
Çocuğu sen taşıma ağır o taşısin
Sen cocuk bakarken o yemek yapsın
Sen çalışan kadınsın ev hanımı değilsin boşa mı okudun
Herkes alem.
Ne güzel düşünüyor anneniz. Ben evdeyim, eşim çalışıyor ondan diyor. Gene de evin tüm sorumluluğunu üstlenmemek lazım. Sonra kötü alışıyorlar

kızlar baska bir konudan ban yemişim

son durum babanne gelmedi ama kaynana babanneyi kendi evine aldı bize dayattıgı tarıhte kendi almak zorunda kaldı
Eşim annesini aradı misafir etmek istersek biz ne zaman istersek kendimiz karar verip alırız babanneyi dedi.
Kadın bana sosyal medyadan göndermeler yaptı sildim engelledim kv yi heryerden.
Kv esimin baba tarafı ile dedikodumu yapmaya calısmıs baba tarafı susturmus hepsi beni aradı biz seni cok seviyoruz senin ne kadar kaliteli bir insan oldugunu biliyoruz tarzı konustular :)
son durum ben kv yi silince kv de oğlunu sildi konusmuyor esimle. aralarındaki ilişkiye karısmam bana bulasmasın
babanneyi de haftasonu alacağım agırlamaya, benim ananem de gelecek ikisi takılsınlar sohbet muhabbet 2 gün agırlayacağım ikisini kendi isteğim ile

Güzel olmuş saygı duymayı öğrenecekler böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…