2 haftalık evliyim eşimin annesi kaynanasını bize getirecek

Size yapilan sey terbiyesizlik bemde yasli kadin gelain 2 gun kalsin derdim ama konunun size iletilis sekli bile hos degil. Gelecek kalacak diye haber verilmez yasli heves ediyo 2 gun kalabilir mi deselet olurdu.anladigim kadariyla kayinvalideniz isguzar . Gelmesine 1 gun kala patlatin bi ates halsizlik hemen devlet hastanesine korona testine gidin yada evde o havada takilin babaaney3de esiniz arasin soylesin hayatta gelmez zaten babaannede gelmek istemiýomus .

Kesinlikle alttan almazdım. Ya eşimle konuşur aldirmazdim, ya da direk ben giderdim 2-3 gün.

Mesele asla yaşlı insana iki gün bakamamak değil.Yapilan emrivakiye boyun etmemek."Bakiver iki günlük nolucak olmuş bi kere" diye bir şey yok.Tam da bu noktada şimdi görmesi lazım kayinvalidenin o dik duruşu.
Ya şimdi ya hiç çünkü.

Babaannen kv.nin kaynanasi oluyor. Kendisine değil size gondermesinin nedeni açik. Kendisi yalniz kaliyor onda kalsin siz gidin gorun. Ama şimdiden kavgalara başlamayin. Çabuk yipranirsiniz. Şimdi yeni evlisiniz hem de evrivaki oldu diye sizde pek hata gormuyorum ama yaşlilari ağirlamak bizlerin borcu. Şunun şurasinda kaç sene kaldi elden ayaktam dusmemise. Torunumuzun yanina gitmeyi bizler de istiycez. Sadece sabirli olun. Eşinizin ailesine karşi dusman gibi davranmayin. Kaba şekilde değil de hoşca soyleyin. Geldiğinde de surat yapmayin. 2 gun su misali gelir geçer. Saygili olalim. Durum yalniş gelişmiş ama inan bizlere de ne evri vakiler yapildi anlatamam. Işte saygiyi goturmemek adina devam ettiriyoruz. Kendimizi ezdirmemek şartiyla

Torunlari babanneye bakmak zorunda mi..
Evlat bile anne babasina bakmak zorunda degilken (vicdanen bakar orasi ayri) babanne ?? Zorundalik?? Yeni evlilere dayatma olarak misafir?

Ay sizde gaza gelmeyin sanki akıl verenler buna benzer durumlar çekmedi mi? Evlilik bu , idare edeceksiniz yaşlı kadın bir kaç gün kalıp gidecek, kk sanki kadınlar evlilikte özgürce hareket edebiliyorlar mış gibi yorum yapmaları çok komik ve inandırıcı değil!!!!!

Bende ki surt.k ex kv de bana bakmaya mecbursun derdi. Yahu bunlar böyle dom..luk yapınca onları göresin gelmiyor. Yoksa tabiki yaşlanınca, hasta olunca istemesek bile biz bakacağız. Sonuçta bir tarafimiz onun evladiydi ama başta diretmeler, emrivakiler nedendir anlayamıyorum. Böyle olan hangi kg yada kp ise Allah b..sini versin. Yazık yaa insanların sinirlerine, hayatlarına... Sonra da gelin kötü kaynana melek. Heee bı kanatları eksik onlarda olsa uçup gidecekler.

Gerçekten çekilmeyecek acil boşanılması gereken yada tavır konulması rest çekilmesi gereken konular var. Ama dediğiniz gibi herkesin eşi mükemmel eş mükemmel baba eş ailesi örnek insanlarmış gibi üye ne yazsa çekme sakınnnnnnn deniyor. Evet yüzde 70 mutluyuzdur ama bizler bile neleri çekiyoruz ne olaylara 3 maymunu oynuyoruz yahuuubizleri de aynı şekilde düşünüp çekenler vardır

Bunlara hiç katılmıyorum birşeyi istemiyorsan istemiyorum diyeceksin gerekirse boşanacaksın ezilmek istemiyorsan konu sahibi gayet net kendini ifade etmis

Hah bende bunu diyorum bir kere tavizin gerisi gelir birseyi istemiyorsan kabul etmiyorsan etmiyeceksim yok kocamın hatrı yok hemen boşanmaktan bahsedilmez yok büyüklük sende kalsın hepsi bahane ve hepsinin sonucu her istediklerini yapmaya çıkıyor büyüklük falan bende kalmasın bi zahmet hep kadın alttan alsın herşeyi kabul etsin ne güzel iş

Evet bana kimse gelip kalmadı hele böyle bir tavırla anca benim istediğim kişiler benim evimde kalabilir evlenince neden ozgürce hareket edemiyor muşuz peki çok merak ettim herkesi kendiniz gibi sanmayın üzuldüm size

Emrivakiden hiç hoşlanmam hele böyle güç savaşına dönüştürülmüş halinden.
Sırf o tavır için bile yapacağım varsa da yapmam.Kv niz sınır ihlali yapıyor haklısınız.

Ben de emrivakilerden hic hoslanmam tanıştığım adamlarla konuşurken de bunu kesin dille anlatırım erkekler de spontane olaylari seviyor ama bu spontaneler onların istedigi olacak karar verdim uy kafasi ama ben sirf bu tavırlar için bile saygisizlik yaptığını soyleyip kestirip atıyorum yani bence bunlar baştan konuşulmali esiniz o evde tek sözün ona ait olmadığını ortak karar almaniz gerektiğini anlamali
Ama.bosanmalik oldugunu düşünmüyorum o kadar da fevri olmayın derim

Kv ye karşı şimdi tavrınızı gösterdiniz gösterdiniz. Yoksa önünü alamazsınız çok net savaş ilan etmiş kadın. Eşiniz de ona çanak tutmuş. İlla gelecek derlerse de tatil mi ayarlarsınız arkadaşınıza mı gidersiniz bilmem gidin evden. Madem torun bakacak torun baksın.

Döndükten sonra müsait olduğunuz en yakın zamanda da kendi ellerinizle gidin babanneyi hadi gel bizde kal ben yoktum ağırlayamadım diyip alın güzelce misafir edin. Sonra da kv nin karşısına geçip benim ağırlayacağım misafir evime ben istediğim zaman gelir sen istediğin zaman değil diyin. Madem böyle emrivakiler yapıyor buyursun.

Evet bana kimse gelip kalmadı hele böyle bir tavırla anca benim istediğim kişiler benim evimde kalabilir evlenince neden ozgürce hareket edemiyor muşuz peki çok merak ettim herkesi kendiniz gibi sanmayın üzuldüm size
İşte biz bu yüzden dikkafalı oluyoruz Şu sınır koyma işini bizim millet öğrenemedi ve öğrenemeyecek. Yanarım buna yanarım.

Yapsın da ortalık iyice karışsın
Neden karışsın ki ailesi sahip çıkıyor arkasında diye dizginlerini tutar hic degil sessiz olunca tepene binerler gelinleri iyice hizmetçi ilan ediyorlar .kendi kızlarına gelince dünyayı karşılarına alıyorlar.. daha 2 haftalık gelin senelik olursa bakılır misafir edilir amenna hepimiz yaslanacagiz Allah cc omur verdi ise .. lakin herseyin bi usulu adabı vardır cingenligin alemi yok.

Bu çok güzel bir öneri. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Hatta bunu trip atar gibi de yapmazdım. Gider ve gerçekten eğlenir geri dönerdim. Kv ile muhattap olmaz; eşime durumu olduğu gibi anlatır sonra da babaanneyi alır 2 gün değil gerekirse bir hafta gayet güzel bakardım. Eşim de anlardı neyin ne olduğunu.

İşte biz bu yüzden dikkafalı oluyoruz Şu sınır koyma işini bizim millet öğrenemedi ve öğrenemeyecek. Yanarım buna yanarım.
Hayır bide bu tarz şeyleri yazanlar gene kadınlar herkesin dediğini niye ben yapıyorum ya hele yapsan ne olacak demiyorlar mı deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…