2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Aynı Bende öyleyim . Özellikle Sağ Göğsüm felaket şişti ve ağrı var. İnşallah hamilelik belirtisidir söyleyecem ama karın ağrısı da çekiyorum. Ama adet olacam galiba hissediyorum...
inşallah olmayız bebeim yaa ben normalde bir hafta öncesinden adet ağrısını çekmeye başlardım bu ay hiç yok inşallah rabbim bu ay verir tüüüm isteyenleree...

Adet tarihlermz ayniyms cok sukir bende dun ogrendm nasil gidiyor kan degerin kac?

O

Mrb gebelik kanda adete 10 gün kala çıkarmı

Ama yukarıda okudum 2 haftalık öğrenenler var neredeyse iki hafta ya denk geliyor zaten
Yumurtlama zamanını biliyor musun. Yumurtlama zamanından tahmini 5-10 gün sonra genelde 10 gün sonra en erken idrar da çıkabilir ama en iyi sonuçu mens gecikmesinden3-4 gün sonra çıkar.

Kızlar 9 haziran benim yumurtlamamdı ve bu pazartsi hamile olduğunu öğrendim test ile 22 haziran adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti testte çıktı yarin doktora gidecem sizce kaç haftalık oluyorum
otomatık hesaplayıcılar var son adet tarıhının ılk gunun yaz cıkıor canım

Aaaa ikimizinde ayni bende hesapladim 5 hafta 3 gunluk diyor doktora gittin mi sen
dr pazar akşam gıttım ultrasonda gorunmuyo dedı kucuk dedı.folıkasıt adı yazsın dıye gıtmıstım zaten.bıdahakı randevum 16 temmuz.otekı kızımda uc kere gtmıstım dr rahatsız olmadıkca gıtmem canım.sen gttnmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…