inşallah olmayız bebeim yaa ben normalde bir hafta öncesinden adet ağrısını çekmeye başlardım bu ay hiç yok inşallah rabbim bu ay verir tüüüm isteyenleree...Aynı Bende öyleyim . Özellikle Sağ Göğsüm felaket şişti ve ağrı var. İnşallah hamilelik belirtisidir söyleyecem ama karın ağrısı da çekiyorum. Ama adet olacam galiba hissediyorum...
Adet tarihlermz ayniyms cok sukir bende dun ogrendm nasil gidiyor kan degerin kac?Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
Benim canım bende gecen hafta idrar da ve kanda ögrendim senin dgerin kac benim c.tesi 91.82 cikti sali gunu tekrar verdim 311.88 cikti yükselmis bana da hemsire doktora gitme gozukmez dedi ama bradaki arkadaslar folik asit kullanmaya basla diyor bugun alip baslayacagim sende bir doktora git istersen[/QUOTE
Adetime 10 gün kala gebelik kanda belli olurmukızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
sanmıyorum canım yaa benim adetim geçtiği halde tam nt değilAdetime 10 gün kala gebelik kanda belli olurmu
Ama yukarıda okudum 2 haftalık öğrenenler var neredeyse iki hafta ya denk geliyor zatensanmıyorum canım yaa benim adetim geçtiği halde tam nt değil
Yumurtlama zamanını biliyor musun. Yumurtlama zamanından tahmini 5-10 gün sonra genelde 10 gün sonra en erken idrar da çıkabilir ama en iyi sonuçu mens gecikmesinden3-4 gün sonra çıkar.Ama yukarıda okudum 2 haftalık öğrenenler var neredeyse iki hafta ya denk geliyor zaten
Hic bir bilgim yok canim ama cikmaz sanirim 4 gün kala cıkabilir belki ama cok dusuk cikar varsa da adetinin gecmesini bekle canimO
Mrb gebelik kanda adete 10 gün kala çıkarmı
Senin de hayırlı olsun canim birsey sorrcam gece bacagima kramp girdi hamilelikle alakasi var midir acaba bu arada ben ne zaman 6 haftalik oldum ya :)hayırlı olsun arkadasım bende gecen hafta ogrendım
otomatık hesaplayıcılar var son adet tarıhının ılk gunun yaz cıkıor canımKızlar 9 haziran benim yumurtlamamdı ve bu pazartsi hamile olduğunu öğrendim test ile 22 haziran adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti testte çıktı yarin doktora gidecem sizce kaç haftalık oluyorum
aynen gecen bende onu yazdım 29 mayıs tek ilişkıylle hamıle olsum hesaplayıcıya yazdıgımda 4 hafta 8gunluk dıo:)Senin de hayırlı olsun canim birsey sorrcam gece bacagima kramp girdi hamilelikle alakasi var midir acaba bu arada ben ne zaman 6 haftalik oldum ya :)
kramp ılk hamılelıgımde vardı felaket bıseydı geldıgınde yere oturuodum ama 6 aydan sonra oldu suan bende bısı yok.inş sende olmazSenin de hayırlı olsun canim birsey sorrcam gece bacagima kramp girdi hamilelikle alakasi var midir acaba bu arada ben ne zaman 6 haftalik oldum ya :)
Sende öylesin :)aynen gecen bende onu yazdım 29 mayıs tek ilişkıylle hamıle olsum hesaplayıcıya yazdıgımda 4 hafta 8gunluk dıo:)
bı yanlışlık var:)Sende öylesin :)
Gece bacagima kramp girdi öldüm resmen simdi agriyor zor yürüyormkramp ılk hamılelıgımde vardı felaket bıseydı geldıgınde yere oturuodum ama 6 aydan sonra oldu suan bende bısı yok.inş sende olmaz
Bende yapaym bi :) senin son adet ne zaman ?bı yanlışlık var:)
19 mayıs canımBende yapaym bi :) senin son adet ne zaman ?
Aaaa ikimizinde ayni bende hesapladim 5 hafta 3 gunluk diyor doktora gittin mi sen19 mayıs canım
dr pazar akşam gıttım ultrasonda gorunmuyo dedı kucuk dedı.folıkasıt adı yazsın dıye gıtmıstım zaten.bıdahakı randevum 16 temmuz.otekı kızımda uc kere gtmıstım dr rahatsız olmadıkca gıtmem canım.sen gttnmıAaaa ikimizinde ayni bende hesapladim 5 hafta 3 gunluk diyor doktora gittin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?